Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
j.a.n.i1 píše:Saroya píše:Myslela jsem to tak, že teď to neřešíme, ale přišlo by mi to zbytečně brzo po prvnímj.a.n.i1 píše:nevím přesně jak to myslíš, ale to je hlavní předpoklad, že tyhle věci neplatí obecně…každý pár to má jinakSaroya píše:Tak ještě že to neplatí obecně, neb posledních 11 měsíců to fakt neřešíme…j.a.n.i1 píše:a já tomu už věřím, jsme pár, kde je frekvence opravdu malá a vyšlo to v cyklu, kdy to bylo mimo plodné dny, kdy jsme to prostě neřešili, takže těch x měsíců, kdy jsem stresovala, že teď ovuluju a musíme mít sex bylo vlastně najednou k smíchumadi píše:Já na tohle nějak nevěřím… a hlavně tuhle metodu mohou praktikovat pouze páry, které mají sex dost často, my s menším apetitem a 3× za noc vstávajícím dítkem to musíme alespoň malinko plánovatSimpanova píše:Jo přesně tohle mi radila sestřička u doktora - přestat na to myslet a ono to přijde. Ale jak to provést, to už neporadila
Ahoj, my jsme se zrovna včera shodli, že se přestáváme snažit a vše už necháme pouze na náhodě, jestli se zadaří. Přijde mi, že vyloženě snažení člověka vysiluje a optimismu mu moc nepřidává.
Držím palce, ať najdeš co nejdřív na testu //![]()
![]()
kdyby se to díky nemyšlení na to povedlo
ahaa tak ať to vyjde, jak má ![]()
něco na tom bude na první dceru jsme čekali 6 let planovany sex a vše kolem toho ke druhe a třeti jsme přišli ani nevim pomalu jak a tet´bychom chtěli ještě jedno samozřejmně planované a od unora pořád čekáme a ono nic .CHce to asi uplně vipnout a toí myliskováni si prostě užít jenže někde v hlavě to je ta myšlenka tet´to určitě vijde nejde to vypustit
Baculkaaa píše:
Milé maminky,
já sama jsem maminkou 18 měsíčního broučka, ale .. od ledna se snažíme ještě o druhé miminko a pořád nic.nějak to nelámeme přes koleno s přítelem,ale už je to takové smutné. Přitom první dítko se povedlo na druhý pokus- takže okamžitě. Nevím,kde je problém.MS mám pravidelnou, aaale teď jsme ji měla 1. dostat a zatím na TT opět NIC!
Doktor se mi vysmál, že chci tak krátce po sobě druhé dítě a neřeší vůbec nic. Domluva s ním neexistuje a pochopení nemá žádné.
Vím, že snažení není dlouhé,ale už mě to začíná tak trošku mrzet
První rada, snad jen změnit doktora, když se takhle chová. a druhá bohužel nic jiného asi než nemyslet a snažit nejde. já to vím sama. v únoru to bude 6 let co se snažíme. tak snad se nám to podaří nám všem snažilkám.
Tak na první dceru jsem taky čekala 6 let a nakonec nám museli pomoct lékaři podstoupili jsme inseminaci a ono to na poprvé višlo .držip palečky aby i tobě to už brzí višlo
@asad píše:
něco na tom bude na první dceru jsme čekali 6 let planovany sex a vše kolem toho ke druhe a třeti jsme přišli ani nevim pomalu jak a tet´bychom chtěli ještě jedno samozřejmně planované a od unora pořád čekáme a ono nic .CHce to asi uplně vipnout a toí myliskováni si prostě užít jenže někde v hlavě to je ta myšlenka tet´to určitě vijde nejde to vypustit
taky bych se rada dockala,my cekame 5let a stale nic
@asad píše:
Tak na první dceru jsem taky čekala 6 let a nakonec nám museli pomoct lékaři podstoupili jsme inseminaci a ono to na poprvé višlo .držip palečky aby i tobě to už brzí višlo
muzu se zeptat jak probiha inseminace?kolik to zabere casu, dekuju
No je to už dávno dcera už letoa bude mít 13 let.takrát jsme neplatili nic myslim že třikrát tohle bylo hrazeno pojištovnou žance je tam sice mala jen 25% ale nám to višlo na poprve.Je to bezbolestne manžel da sperma a tobě viberou ty nejrichlejši a nejzdatnějši a pipetou ti to zavedou chvíli si poležíš cirka asi 1hod a jdeš domu a čekáš jestli dorazi měsičky .Držím palečky
@asad píše:
No je to už dávno dcera už letoa bude mít 13 let.takrát jsme neplatili nic myslim že třikrát tohle bylo hrazeno pojištovnou žance je tam sice mala jen 25% ale nám to višlo na poprve.Je to bezbolestne manžel da sperma a tobě viberou ty nejrichlejši a nejzdatnějši a pipetou ti to zavedou chvíli si poležíš cirka asi 1hod a jdeš domu a čekáš jestli dorazi měsičky .Držím palečky
dekuji tak to by vazne stalo za pokus,snad se zadari.....
Ahojky holky pridavam se do diskuze nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak se predem omlouvam.Mam uz jedno dite a moc jsme si s manzelem prali druhe ale nejak se nam to nevede.Pred trema mesici jsem prodelala zamlkle tehotenstvi musela jsem jit na revizy, pred mesicem biochemicke tehu a tet nevim jestli prodelavam opet biochemicke tehotenstvi ms mi dosla zpozdenim ale na testu byl slaby duch tak nevim jestli to nebylo s predchoziho biochemickeho teh. Chtela jsem se zeptat na Vas nazor jit doktorovi a nejak to resit nebo se mam jeste pokouset otehotnit sama, Dekuji za jakou koliv odpoved. VERONIKA