Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zakládám novou diskuzi pro Vás všechny, které se již snažíte o miminko a stále nepřichází anebo i pro ty, které se teprva teď chtějí začít snažit a všechny máme jeden společný cíl: do konce tohoto roku být těhulkou a na TT objevit //!
Příspěvek upraven 03.02.12 v 16:03
tak já se přidám
už se snažim rok a od příštího cyklu na to jdu s clostíkem,tak snad se zadaří ![]()
Ahoj..první pokus nevyšel a tak za 10dní šup ho na druhý
Dnes si jdu do lékarny pro kys.listovou..trochu tomu snažení vyjít vstříc.
Do konce roku 2011 snad už bude štěstíčko na cestě…Drží nám palce ![]()
Taky mám předepsaný clostík, vyzvednutý a leží mi v poličce. Snažíme se půl roku a říkáme si, že bychom to chtěli bez hormonů zkusit do konce tohoto roku, pak ho nasadíme pokud se nezadaří
Tak jsem tady taky ![]()
Radi bychom nejdele v lednu nasli // , tak doufam, ze se zadari ![]()
A taky doufam, ze nam to snazeni nepoleze na mozek ![]()
tayk sem to chtěla bez hormonů,ale nedaří se nedaří.tak se tomu holt trošku pomůže.nevíte prosím někdo,kolik je na clost. doplatek,mám recept a měla bych jít do lékárny,ale nevim,kolik budu doplácet
Holky, držím Vám
a taky doufám, že nám to snažení moc nepoleze na mozek
. Ale když se o to má člověk s kým podělit, je to hned lepší ![]()
Matt a jak dlouho se snažíte? Já jsem doplácela asi 40,– takže nic hrozného ![]()
Máca S píše:
Jo tak toho, že mi to poleze na mozek se obávám…
To nejsi jediná
, mě už to leze a to jsem si řekla, že tomu ještě do konce roku nechám volný průběh
k acka píše:
Matt a jak dlouho se snažíte? Já jsem doplácela asi 40,– takže nic hrozného
od lonského srpna,ale mám těch problémů víc,ještě před půl rokem mi tvrdili,že bez umělýho to asi nepůjde a nakonec si tělo dalo celkem říct
včera mi řekli,že tomu trochu pomůžem clostíkem a mělo by to být ok.snad…