Miminko do konce roku – jedeme dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
14.9.11 12:24

madi, jsem se ted vykecala a do vecera me tu neuvidite :mrgreen:
Ja jsem o Mace slysela uz pred nejakymi 4mi lety, kdyz jsme se snazili o prvni. Tak ted jsem si na ni vzpomnela a dost o ni uvazuju. Manza byl navic vcera na jednom vysetreni a delali mu pritom i spermio a ma linejsi spermie, tak ze bychom Macu bastili kolektivne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.9.11 12:24

No holky, já trochu viním tu HA, páč mi od začátku nijak moc nesedla, ale zvykla jsem si. teď si trochu vyčítám, že jsem nezměnila. brala jsem azalii a potom lindynette

protože před synem jsem brala skoro 3 roky logest a problém tam žádný nebyl

• Citovat
  • Upravit
4823
14.9.11 12:26

karolkas, tak ja jsem poprve po vysazeni HA nemela vubec MS. Po roce a pul jsme to resili hormonama, nasledovala laparka a pritom jsme absolvovali IUI.
Podruhe jsem otehotnela v podstate skoro hned. A ted jsem teda fakt zvedava, jak to pujde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.9.11 12:28
madi píše:
No holky, já trochu viním tu HA, páč mi od začátku nijak moc nesedla, ale zvykla jsem si. teď si trochu vyčítám, že jsem nezměnila. brala jsem azalii a potom lindynetteprotože před synem jsem brala skoro 3 roky logest a problém tam žádný nebyl

Hmm, taky myslím, že je to HA..i když spousta holek které znám a braly Jeanine jako já, otěhotněly hned po vysazení, tak doufám, že to není ve mě :-( ale uvidíme, třeba se brzo všechny dočkáme holky … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.9.11 12:29

madi, ja si nechala pichnout Depo Proveru, pak jsem brala Jannine nebo tak neco a zadarilo se do pul roka s tim, ze tri mesice jsme se „fakt snazili“.
Ted jsem mela Depo Proveru a nasledne Cerazette a nevim nevim, zda to byla dobra volba :think:
Kazdopadne HA je proste potvora a nikdo nidky nevi, co to s nim udela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

karol, no doufám :-D
taky se bojím, aby nebyl nějaký problém ve mě, ale zas na druhou stranou na pravidelné kontroly chodím, dítě jedno už máme, tak to snad půjde, holt to bude dýl trvat 8-)

• Citovat
  • Upravit
198
dusicka.. píše:
karolkas, tak ja jsem poprve po vysazeni HA nemela vubec MS. Po roce a pul jsme to resili hormonama, nasledovala laparka a pritom jsme absolvovali IUI.
Podruhe jsem otehotnela v podstate skoro hned. A ted jsem teda fakt zvedava, jak to pujde.

nestraš !!! a hodně štěstí !!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.9.11 12:30
dusicka.. píše:
madi, ja si nechala pichnout Depo Proveru, pak jsem brala Jannine nebo tak neco a zadarilo se do pul roka s tim, ze tri mesice jsme se „fakt snazili“.
Ted jsem mela Depo Proveru a nasledne Cerazette a nevim nevim, zda to byla dobra volba :think:
Kazdopadne HA je proste potvora a nikdo nidky nevi, co to s nim udela :-(

Dušičko, to jsou ty injekce?
O tom jsem mluvila s dr. a ten mi je vůbec nedoporučoval, že se právě hodně často rozharaší cyklus a špatně se vrací zpět do normálu

• Citovat
  • Upravit
198
14.9.11 12:31
madi píše:
karol, no doufám :-D
taky se bojím, aby nebyl nějaký problém ve mě, ale zas na druhou stranou na pravidelné kontroly chodím, dítě jedno už máme, tak to snad půjde, holt to bude dýl trvat 8-)

taky chodím pravidelně, všechno ok, ale ty pochybnosti tam prostě jsou no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.9.11 12:31

karolkas, asi jsem to prehlidla, jak dlouho se snazite? Ja jsem po Janinne taky nemela problem otehotnet. Ale mela jsem pozdejsi ovu, takze pri mereni BT to pak slo raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.9.11 12:33

Madi, no si asi nevyberes :nevim:

Jinak na kontroly chodim taky a vse v poradku. Tak uvidime :-D Musime verit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.9.11 12:33
dusicka.. píše:
karolkas, asi jsem to prehlidla, jak dlouho se snazite? Ja jsem po Janinne taky nemela problem otehotnet. Ale mela jsem pozdejsi ovu, takze pri mereni BT to pak slo raz dva.

budeme nabíhat na třetí měsíc, ale právě proto že spusta lidí říká že po Jeanine není problém tak se trochu obávám … ale pokud jsi měla pozdější ovu, tak je možné že u mě taky .. třeba bude problém tam .. asi začnu měřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.9.11 12:36

karolkas, tak treti mesic jeste neni tak strasny :-D Zkus tu BT, ja na to nedam dopustit :lol:
Ja jsem prave diky tomu zjistila, ze ovu byla az 17-19DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.9.11 12:37
dusicka.. píše:
karolkas, tak treti mesic jeste neni tak strasny :-D Zkus tu BT, ja na to nedam dopustit :lol:
Ja jsem prave diky tomu zjistila, ze ovu byla az 17-19DC.

dobrá, dneska máme s přítelem nějaké vyřizování, tak po cestě koupíme teploměr :-)
moc děkuju za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
14.9.11 12:39

Karolkas, nemas vubec za co :-D

No a ja mizim, vzbudilo se mi ditko - dneska nejak brzy :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí