Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
E-viska1 píše:
Dobré ráno holky, můžu se k vám přidat ? Stejně jako vy, bylo by fajn otěhotnět do konce roku a v nejlepším to sdělit jako vánoční dárekCo se týká věku… nejstarší
krásných 31
Mne je taky 31, par dni ![]()
k acka píše:
Magdia vítej
Je v podstatě jedno jaký je věkový rozdíl mezi dětmi, prostě si buď rozumí anebo ne. Záleží na všech okolnostech. U nás je to takhle já nejstarší 29, pak ségra 27 a bráchové: 26,22,19,15 a 14. Nejblíž mám k ségře, ale taky z toho důvodu, že jsme jako holky jenom dvě. Ale rozumím si se všemi, prostě jsme tak naučený a věk u nás zrovna nehraje vůbec žádnou roli. Sice z toho nejmladšího občas kvetu páč je zrovna v pubertě, ale i tak si umíme pokecat a mít k sobě blízko
celkem slušná rodina ![]()
no, abych byla přesná, mě zase pár dnů a měsíc schází do 32
ale zraju jako víno ![]()
Jojo je nás jako blech
, ale neměnila bych, ani za nic!!!
No tak se nám tu hezky ty třicítky schází
.
Už jsem si udělala metříky, jupííí ![]()
Po obídku… Metříky ? Já se omlouvám, jsem nová… Jsem ráda, že jsem po přečtení pár diskuzí pochopila co znamenají všechny zkratky a pochopila systém některých měření. Já si bohužel nevedu ani menstruační kalendář, pouz vím, že to vždy cca to vychází…ale od tohoto měsíce to bude jiné (na měření ovulace zatím spěchat nebudu) zkusíme to i bez ní ![]()
píšu jako tatar… zatmění mysli po obědě
…pouze vím, že to vždy cca vychází…
Mě se obídek teprva dělá
. Metříky - koukni na můj profil
. Já si vedu záznamy v digitálním kalendáři. Ovu testy jsem dělala minulý měsíc a BT zatím neměřím
K acko: malá je andílek, navíc krásné jméno, nějak poslední dobou ulítávám na dvou jménech, to abych sháněla kmotra/kmotru ![]()
Evi, moc děkuju
. Naše malá má takto normálně dvě jména, tzn. že to bude mít jednou i v občance a bude se tak muset podepisovat na dokumentech a nemusí být pokřtěná. Nicméně i tak pokřtěná je, ale křestní jméno už nemá žádné ![]()
k acka píše:
Eset - na profil Ti nemůžeme juknout, máš ho uzamčený
i na uzamčeným profilu je vidět odkud jsem atd ne?nebo ne? ![]()
tak kombinace těch dvou jmen je hezká, neobvyklá a hlavně česká
to mám ráda ![]()
teda, vás je