Miminko do konce roku – jedeme dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3251
16.9.11 10:16
eseta píše:
holky tak hlásím že MS dorazila…ale neva,jedeme dál! Je vidět že Gynex zabral a místo mích 50dnů cyklu přišla 35,což už je hodně pozitivní a měla jsem i tento měsíc poprvé ovulku,takže vlastně super! Říjnovému snažení zdar! :palec:

tak tak říjnu zdar a do vánoc to bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
16.9.11 10:22

jj, na mě je toho taky nějak moc termíny, teploty, změny všeho druhu… Jsem taky na to lajdák, ale chápu, že po trvalém neúspěchu je to možná varianta jak na to vyzrát a zvýšit % otěhotnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
16.9.11 10:24
u mě to již s jistotou jistí říjen :zed:
mattule píše:
eseta píše:
holky tak hlásím že MS dorazila…ale neva,jedeme dál! Je vidět že Gynex zabral a místo mích 50dnů cyklu přišla 35,což už je hodně pozitivní a měla jsem i tento měsíc poprvé ovulku,takže vlastně super! Říjnovému snažení zdar! :palec:
tak tak říjnu zdar a do vánoc to bude :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.9.11 10:26

Já ještě sice šanci mám, ale nevěřím tomu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
16.9.11 10:27

Já tedy ani moc nevěřím tomu, že se to do vánoc povede..uvidíme, no.
Jinak čípek nesleduju, ani nevím jak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4671
16.9.11 10:51

No on bere přítul nějaké léky, tak to vlastně ani sama nechci pokoušet…ale máte pravdu, do příštího týdne ještě daleko a jestli léky už nebude potřebovat, tak tuleničko třeba proběhne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
16.9.11 11:17

ahoj holky, nejsem už snaživka, ale i tak vás chci podpořit, my sme založily podobnou diskusi na začátku roku ( a prostě si slíbily, že do toho ještě letos vlítnem a né že né) a postupně se nás tam sešlo okolo dvaceti stálých ukecaných bab - teď už to máme jako uzavřenou skupinu - a perfektně sme se navzájem podporovaly, předávaly si rady, ale vykecávaly i o „pitomých tchýních“, přestavbách domova, práci, výletech, prostě o všem…a taky nám navzájem moc pomáhalo, že skoro každý měsíc (někdy i po týdnech :mrgreen: ) do toho někdo vlítl a momentálně sme v situaci, kdy vehementně podporujeme ty poslední dvě, co ještě čekají na dvoučárku :palec:
takže tím chci jen říct, že to jde a že přeju hodně štěstí a že „jsem přesvědčená“, že si tu už za pár týdnů budete taky posílat fotky pozitivních testů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.9.11 11:58
Mar__tanka1983 píše:
ahoj holky, nejsem už snaživka, ale i tak vás chci podpořit, my sme založily podobnou diskusi na začátku roku ( a prostě si slíbily, že do toho ještě letos vlítnem a né že né) a postupně se nás tam sešlo okolo dvaceti stálých ukecaných bab - teď už to máme jako uzavřenou skupinu - a perfektně sme se navzájem podporovaly, předávaly si rady, ale vykecávaly i o „pitomých tchýních“, přestavbách domova, práci, výletech, prostě o všem…a taky nám navzájem moc pomáhalo, že skoro každý měsíc (někdy i po týdnech :mrgreen: ) do toho někdo vlítl a momentálně sme v situaci, kdy vehementně podporujeme ty poslední dvě, co ještě čekají na dvoučárku :palec:
takže tím chci jen říct, že to jde a že přeju hodně štěstí a že „jsem přesvědčená“, že si tu už za pár týdnů budete taky posílat fotky pozitivních testů :hug:

Moc děkujeme :palec:, je to povzbuzení slyšet, že se to někomu už povedlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.9.11 12:04
Mar__tanka1983 píše:
takže tím chci jen říct, že to jde a že přeju hodně štěstí a že „jsem přesvědčená“, že si tu už za pár týdnů budete taky posílat fotky pozitivních testů :hug:

děkujeme moc! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
16.9.11 12:09
kéž by :-D hlavně vydržet a makat na tom :lol: . S tchýni si mě pobavila, můj každý příspěvek o té mé by byl na A4 :mrgreen:
k acka píše:
Mar__tanka1983 píše:
Moc děkujeme :palec:, je to povzbuzení slyšet, že se to někomu už povedlo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.9.11 12:10

Holky, vy se mate, kdyz vite co kdy cekat :lol: Ja zatim netusim, jak po porodu a ukonceni brani HA funguju, takze cokoli se deje, je pro mne veeeeelke prekvapeni - zatim tedy vetsinou ne moc mile :roll:
Je to 3 tydny, co kapu Gynex, takze ted me ceka pauza :think: Budu muset objednat dalsi, nejak rychle to mizi.

Kaci, Ty uz Gynex mas, nebo chces taky objednat, kdyz uz budu v te lekarne? :lol:

Martanko, diky za povzbuzeni!! :kytka: A preji pohodovy zbytek tehu, porod bez potizi a krasne zdrave miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
16.9.11 12:11

Eset, koukala jsi na to co jsem psala ohledně toho mého čípku? :oops:.

Jo tak to já bych to tu asi zahltila, bavit se o tchýni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.9.11 12:20

nekoukala 8-o asi jsem to někde přehlídla.

Já tu o tý svý ani psát nemůžu,bych se u toho musela zblít…radši na ní ani nemyslím,jinak se mi otvírá kudla v kapse :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
16.9.11 12:20

já třeba taky nevím :cry: Ale můžu si za to sama, protože se vůbec nesleduju, menstruační kalendář jsem si vedla tak cca v 15 letech s radosti, že já už taky :-D a teď každý měsíc čekám, který že to týden příjde a pátrám v paměti, např. teď si myslím, že to bylo tak po 6 týdnech… Když jsem brala HA, tak to bylo na den a hodinu přesně, teď už asi 3-4 roky neberu a pátrám v paměti… Ale bez HA je mi líp, po těch několika letech stálého užívání už jsem neměla ani chuť na sex, až mi jedna kamarádka řekla, že trpěla něčím podobným a pomohlo vysadit. No a já vysadila a co myslíte… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.9.11 12:21

Duši jj gynex lahvicka vydrží tak na tři týdny a po pauze na pár dnu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat