Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eseta píše:
holky tak hlásím že MS dorazila…ale neva,jedeme dál! Je vidět že Gynex zabral a místo mích 50dnů cyklu přišla 35,což už je hodně pozitivní a měla jsem i tento měsíc poprvé ovulku,takže vlastně super! Říjnovému snažení zdar!
tak tak říjnu zdar a do vánoc to bude ![]()
jj, na mě je toho taky nějak moc termíny, teploty, změny všeho druhu… Jsem taky na to lajdák, ale chápu, že po trvalém neúspěchu je to možná varianta jak na to vyzrát a zvýšit % otěhotnění
mattule píše:eseta píše:tak tak říjnu zdar a do vánoc to bude
holky tak hlásím že MS dorazila…ale neva,jedeme dál! Je vidět že Gynex zabral a místo mích 50dnů cyklu přišla 35,což už je hodně pozitivní a měla jsem i tento měsíc poprvé ovulku,takže vlastně super! Říjnovému snažení zdar!
Já tedy ani moc nevěřím tomu, že se to do vánoc povede..uvidíme, no.
Jinak čípek nesleduju, ani nevím jak ![]()
No on bere přítul nějaké léky, tak to vlastně ani sama nechci pokoušet…ale máte pravdu, do příštího týdne ještě daleko a jestli léky už nebude potřebovat, tak tuleničko třeba proběhne… ![]()
ahoj holky, nejsem už snaživka, ale i tak vás chci podpořit, my sme založily podobnou diskusi na začátku roku ( a prostě si slíbily, že do toho ještě letos vlítnem a né že né) a postupně se nás tam sešlo okolo dvaceti stálých ukecaných bab - teď už to máme jako uzavřenou skupinu - a perfektně sme se navzájem podporovaly, předávaly si rady, ale vykecávaly i o „pitomých tchýních“, přestavbách domova, práci, výletech, prostě o všem…a taky nám navzájem moc pomáhalo, že skoro každý měsíc (někdy i po týdnech
) do toho někdo vlítl a momentálně sme v situaci, kdy vehementně podporujeme ty poslední dvě, co ještě čekají na dvoučárku ![]()
takže tím chci jen říct, že to jde a že přeju hodně štěstí a že „jsem přesvědčená“, že si tu už za pár týdnů budete taky posílat fotky pozitivních testů ![]()
Mar__tanka1983 píše:
ahoj holky, nejsem už snaživka, ale i tak vás chci podpořit, my sme založily podobnou diskusi na začátku roku ( a prostě si slíbily, že do toho ještě letos vlítnem a né že né) a postupně se nás tam sešlo okolo dvaceti stálých ukecaných bab - teď už to máme jako uzavřenou skupinu - a perfektně sme se navzájem podporovaly, předávaly si rady, ale vykecávaly i o „pitomých tchýních“, přestavbách domova, práci, výletech, prostě o všem…a taky nám navzájem moc pomáhalo, že skoro každý měsíc (někdy i po týdnech) do toho někdo vlítl a momentálně sme v situaci, kdy vehementně podporujeme ty poslední dvě, co ještě čekají na dvoučárku
takže tím chci jen říct, že to jde a že přeju hodně štěstí a že „jsem přesvědčená“, že si tu už za pár týdnů budete taky posílat fotky pozitivních testů
Moc děkujeme
, je to povzbuzení slyšet, že se to někomu už povedlo ![]()
Mar__tanka1983 píše:
ahoj holky, nejsem už snaživka, ale i tak vás chci podpořit, my sme založily podobnou diskusi na začátku roku ( a prostě si slíbily, že do toho ještě letos vlítnem a né že né) a postupně se nás tam sešlo okolo dvaceti stálých ukecaných bab - teď už to máme jako uzavřenou skupinu - a perfektně sme se navzájem podporovaly, předávaly si rady, ale vykecávaly i o „pitomých tchýních“, přestavbách domova, práci, výletech, prostě o všem…a taky nám navzájem moc pomáhalo, že skoro každý měsíc (někdy i po týdnech) do toho někdo vlítl a momentálně sme v situaci, kdy vehementně podporujeme ty poslední dvě, co ještě čekají na dvoučárku
takže tím chci jen říct, že to jde a že přeju hodně štěstí a že „jsem přesvědčená“, že si tu už za pár týdnů budete taky posílat fotky pozitivních testů
děkujeme moc! ![]()
k acka píše:Mar__tanka1983 píše:Moc děkujeme
takže tím chci jen říct, že to jde a že přeju hodně štěstí a že „jsem přesvědčená“, že si tu už za pár týdnů budete taky posílat fotky pozitivních testů, je to povzbuzení slyšet, že se to někomu už povedlo
Holky, vy se mate, kdyz vite co kdy cekat
Ja zatim netusim, jak po porodu a ukonceni brani HA funguju, takze cokoli se deje, je pro mne veeeeelke prekvapeni - zatim tedy vetsinou ne moc mile ![]()
Je to 3 tydny, co kapu Gynex, takze ted me ceka pauza
Budu muset objednat dalsi, nejak rychle to mizi.
Kaci, Ty uz Gynex mas, nebo chces taky objednat, kdyz uz budu v te lekarne? ![]()
Martanko, diky za povzbuzeni!!
A preji pohodovy zbytek tehu, porod bez potizi a krasne zdrave miminko ![]()
Eset, koukala jsi na to co jsem psala ohledně toho mého čípku?
.
Jo tak to já bych to tu asi zahltila, bavit se o tchýni ![]()
nekoukala
asi jsem to někde přehlídla.
Já tu o tý svý ani psát nemůžu,bych se u toho musela zblít…radši na ní ani nemyslím,jinak se mi otvírá kudla v kapse
![]()
já třeba taky nevím
Ale můžu si za to sama, protože se vůbec nesleduju, menstruační kalendář jsem si vedla tak cca v 15 letech s radosti, že já už taky
a teď každý měsíc čekám, který že to týden příjde a pátrám v paměti, např. teď si myslím, že to bylo tak po 6 týdnech… Když jsem brala HA, tak to bylo na den a hodinu přesně, teď už asi 3-4 roky neberu a pátrám v paměti… Ale bez HA je mi líp, po těch několika letech stálého užívání už jsem neměla ani chuť na sex, až mi jedna kamarádka řekla, že trpěla něčím podobným a pomohlo vysadit. No a já vysadila a co myslíte… ![]()
Duši jj gynex lahvicka vydrží tak na tři týdny a po pauze na pár dnu