Miminko do konce roku – jedeme dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
524
16.9.11 12:23
eseta píše:
nekoukala 8-o asi jsem to někde přehlídla.Já tu o tý svý ani psát nemůžu,bych se u toho musela zblít…radši na ní ani nemyslím,jinak se mi otvírá kudla v kapse :pocitac: :mrgreen:

Existuje tu některá, která říká tchýni „maminko“ ? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.9.11 12:24

Mattule, ja toho taky moc nestiham. Jsem sice doma, ale Mara me fakt zamestava :lol: A vetisnu dne travime radsi venku, bo tam napacha mene skod :mrgreen:
Takze cas na emimi mam pres poledne, kdy spi nebo pak vecer, kdy spi :lol:
Uzij si dovcu a pozitivniho ovu testiku je treba radne vyuzit!! :lol:
Clostik ber kdy chce, podle men to je jedno, kdyz mas brat jeden. Jinak ja jsem na sobe zadne vedlejsi ucinky nepozorovala a kamaradka, krom toho ze diky nemu dovjcatka, taky ne :lol:

Eviska, ty jo, co jsi to mela za praci - takovy hukot 8-o Se nedivim, ze to bylo doma na rozvod.

Lucia, tak at se pritul prituli a vypoti na cizim tele :lol: Nebo se do pristiho vikendu zvladne uzdravit :wink:

eseta, super, ze Gynex zapusobil :palec: Dava to i mne nedeji, ze snad zacnu nejak normalne fungovat :-D

Kaci, cipek se snazim sledovat, ale taky jsem z toho paf :lol: Jen, co jsem cetla, tak je dobre ho sledovat vzdy ve stejnou dobu - asi se behem dne taky meni :nevim: Ale jinak to mam jako Ty, rano se schovava nekde vzadu a vecer ho najdu raz dva - tezko rict, co to znamena :think:

No ja si teda na manzelovy rodice nemuzu stezovat - vychazim s nima lip nez s tema myma :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.9.11 12:25
E-viska1 píše:
Existuje tu některá, která říká tchýni „maminko“ ? :cert:

JA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.9.11 12:27
dusicka.. píše:/

Tak já na tom po vysazení HA nebyla půl roku jinak. MS jsem nedostávala,jen s Agolutinem. Pak jsem začala pít kontryhel,ale myslím,že mi ani nijak nepomohl. První MS bez agolutinu jsem dostala 13.8. nějakej 48DC. Před 14dny jsem začala kapat gynex a hned se tělo začalo měnit. Měla jsem svojí první ovulku po půl roce, sice 25DC ale byla tady. No a teď jsem 10DPO(=35DC) a dnes dorazila MS.Sice mě mrzí že to zase nevyšlo,ale je vidět že se v tom těle něco děje,snad pomáhá i ta akupunktura co mám v uších. Takže teď ustojím 5dní MS a budeme se moct snažit na novo. Já měla největší depku z těch dlouhých cyklů(50,60dní)protože všechny tady měli za tu dobu ovulku a MS dvakrát a já stále čekala na tu první.
Hlavu vzhůru,nejsi v tom sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
16.9.11 12:29
dusicka.. píše:
E-viska1 píše:
JA

tak ješte ten svět není tak zkažený, ale bojím se, že budeš asi výjimka, já můžu jen tiše závidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.9.11 12:29

Holky, nemate nejaky zaruceny figl, jak na bolavou hlavu? Paralen nezabral, kafe taky ne…Jsem KO.
Mame tu na hlidani psa od nasich a jako na potvoru mel vcera uraz, tak jsem stravila vecer na veterine :-? A celou noc tu knikal a postekaval - ne bolesti - proto, ze tu neni zvykly. Ikdyz on pres den knika i doma :zed:
Proste jsem nevyspala, vynervovana a kdyz si vezmu, ze me jeste jedna takova noc ceka, jsem zrala na Bohnice :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
16.9.11 12:30
E-viska1 píše:
eseta píše:
nekoukala 8-o asi jsem to někde přehlídla.Já tu o tý svý ani psát nemůžu,bych se u toho musela zblít…radši na ní ani nemyslím,jinak se mi otvírá kudla v kapse :pocitac: :mrgreen:

ani nápad! když už jí náhodou vidím,tak vykám.
Po svatbě mi řekla:když už je to v rodině tak mi tykej a říkej mi třeba maminko…brrrr…tak jsem jí řekla,že nejsem to,že mám jméno a že maminku mám jen jednu a nikomu jinýmu tak říkat nebudu.A že už jsem si zvykla jí vykat a že to měnit nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.9.11 12:32
E-viska1 píše:
eseta píše:

Maminko ne. Ale jménem nebo babičko.

Oslovení maminko mám jen pro svoji maminku. Ale s tchyni si rozumím

• Citovat
  • Upravit
4823
16.9.11 12:35

eseta, tak ja hlavu nevesim :-D Jsem rada, ze nekrvacim nekolik tydnu v kuse, jak tomu bylo po vysazeni HA. Ted mam uz 14dni klid a cekam, co a kdy se objevi :lol:

Eviska, taky mam pocit, ze jsme vzacna vyjimka :-D Ja proste tchyni nemam - mi to ani nejde vyslovit. Mame spolu fakt fajn vztah a kdybych ji titulovala „tchyne“, bylo by to jako bych ji nadavala, urazela (to je muj pocit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
16.9.11 12:36
dusicka.. píše:
Holky, nemate nejaky zaruceny figl, jak na bolavou hlavu? Paralen nezabral, kafe taky ne…Jsem KO.
Mame tu na hlidani psa od nasich a jako na potvoru mel vcera uraz, tak jsem stravila vecer na veterine :-? A celou noc tu knikal a postekaval - ne bolesti - proto, ze tu neni zvykly. Ikdyz on pres den knika i doma :zed:
Proste jsem nevyspala, vynervovana a kdyz si vezmu, ze me jeste jedna takova noc ceka, jsem zrala na Bohnice :-?

mě pomáhá pouze ten nejhorší hnus, Ibalgin 400.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.9.11 12:45
E-viska1 píše:

Hmmmm, tak Ibalgin nemam. Zabavil ho muzik s sebou do prace :-? A stejne nevim, zda bych ho mohla, kdyz jeste kojim :think:

Tak se tu s vami vykecavam a malem jsem pripalila Marovi obed :zed: Ale vse zachraneno, ditko o hladu nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.9.11 12:50
dusicka.. píše:
E-viska1 píše:

Hmmmm, tak Ibalgin nemam. Zabavil ho muzik s sebou do prace :-? A stejne nevim, zda bych ho mohla, kdyz jeste kojim :think:

Tak se tu s vami vykecavam a malem jsem pripalila Marovi obed :zed: Ale vse zachraneno, ditko o hladu nebude :lol:

Se mi stalo před rokem a něco.
VAřím maso a nějak jsem zapomněla dolévat vodu

• Citovat
  • Upravit
6918
16.9.11 13:03

Ani já své tchýni maminko neříkám, ba dokonce ani babičko. Prostě jí vykám a říkám jí paní a příjmením …

Já jsem právě o tom čípku zas četla, že se má sledovat několikrát denně :nevim:. No asi tohle pro mě nebude ta správná varianta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.9.11 13:09
k acka píše:
Ani já své tchýni maminko neříkám, ba dokonce ani babičko. Prostě jí vykám a říkám jí paní a příjmením …Já jsem právě o tom čípku zas četla, že se má sledovat několikrát denně :nevim:. No asi tohle pro mě nebude ta správná varianta :mrgreen:

A já jsem četla hlavně ve stejnou dobu. Takže eventuelně stačí ráno a večer třeba.

Ale nejlepší se na čípek vyprdnout.

• Citovat
  • Upravit
4671
16.9.11 13:10

Dušičko, na cizím těle nééé…to tak leda ať se potí na tom mojim… 8-o …krom toho, že je nemocný, tak je z té nemoci taky protivný…tak ho radši moc nedráždím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí