Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eseta píše:
nekoukalaasi jsem to někde přehlídla.Já tu o tý svý ani psát nemůžu,bych se u toho musela zblít…radši na ní ani nemyslím,jinak se mi otvírá kudla v kapse
![]()
Existuje tu některá, která říká tchýni „maminko“ ? ![]()
Mattule, ja toho taky moc nestiham. Jsem sice doma, ale Mara me fakt zamestava
A vetisnu dne travime radsi venku, bo tam napacha mene skod ![]()
Takze cas na emimi mam pres poledne, kdy spi nebo pak vecer, kdy spi ![]()
Uzij si dovcu a pozitivniho ovu testiku je treba radne vyuzit!! ![]()
Clostik ber kdy chce, podle men to je jedno, kdyz mas brat jeden. Jinak ja jsem na sobe zadne vedlejsi ucinky nepozorovala a kamaradka, krom toho ze diky nemu dovjcatka, taky ne ![]()
Eviska, ty jo, co jsi to mela za praci - takovy hukot
Se nedivim, ze to bylo doma na rozvod.
Lucia, tak at se pritul prituli a vypoti na cizim tele
Nebo se do pristiho vikendu zvladne uzdravit ![]()
eseta, super, ze Gynex zapusobil
Dava to i mne nedeji, ze snad zacnu nejak normalne fungovat ![]()
Kaci, cipek se snazim sledovat, ale taky jsem z toho paf
Jen, co jsem cetla, tak je dobre ho sledovat vzdy ve stejnou dobu - asi se behem dne taky meni
Ale jinak to mam jako Ty, rano se schovava nekde vzadu a vecer ho najdu raz dva - tezko rict, co to znamena ![]()
No ja si teda na manzelovy rodice nemuzu stezovat - vychazim s nima lip nez s tema myma ![]()
E-viska1 píše:
Existuje tu některá, která říká tchýni „maminko“ ?
JA
dusicka.. píše:/Tak já na tom po vysazení HA nebyla půl roku jinak. MS jsem nedostávala,jen s Agolutinem. Pak jsem začala pít kontryhel,ale myslím,že mi ani nijak nepomohl. První MS bez agolutinu jsem dostala 13.8. nějakej 48DC. Před 14dny jsem začala kapat gynex a hned se tělo začalo měnit. Měla jsem svojí první ovulku po půl roce, sice 25DC ale byla tady. No a teď jsem 10DPO(=35DC) a dnes dorazila MS.Sice mě mrzí že to zase nevyšlo,ale je vidět že se v tom těle něco děje,snad pomáhá i ta akupunktura co mám v uších. Takže teď ustojím 5dní MS a budeme se moct snažit na novo. Já měla největší depku z těch dlouhých cyklů(50,60dní)protože všechny tady měli za tu dobu ovulku a MS dvakrát a já stále čekala na tu první.
Hlavu vzhůru,nejsi v tom sama
dusicka.. píše:E-viska1 píše:JA
Existuje tu některá, která říká tchýni „maminko“ ?
tak ješte ten svět není tak zkažený, ale bojím se, že budeš asi výjimka, já můžu jen tiše závidět…
Holky, nemate nejaky zaruceny figl, jak na bolavou hlavu? Paralen nezabral, kafe taky ne…Jsem KO.
Mame tu na hlidani psa od nasich a jako na potvoru mel vcera uraz, tak jsem stravila vecer na veterine
A celou noc tu knikal a postekaval - ne bolesti - proto, ze tu neni zvykly. Ikdyz on pres den knika i doma ![]()
Proste jsem nevyspala, vynervovana a kdyz si vezmu, ze me jeste jedna takova noc ceka, jsem zrala na Bohnice ![]()
E-viska1 píše:eseta píše:Existuje tu některá, která říká tchýni „maminko“ ?
nekoukalaasi jsem to někde přehlídla.Já tu o tý svý ani psát nemůžu,bych se u toho musela zblít…radši na ní ani nemyslím,jinak se mi otvírá kudla v kapse
![]()
ani nápad! když už jí náhodou vidím,tak vykám.
Po svatbě mi řekla:když už je to v rodině tak mi tykej a říkej mi třeba maminko…brrrr…tak jsem jí řekla,že nejsem to,že mám jméno a že maminku mám jen jednu a nikomu jinýmu tak říkat nebudu.A že už jsem si zvykla jí vykat a že to měnit nebudu
E-viska1 píše:eseta píše:Existuje tu některá, která říká tchýni „maminko“ ?
![]()
Maminko ne. Ale jménem nebo babičko.
Oslovení maminko mám jen pro svoji maminku. Ale s tchyni si rozumím
eseta, tak ja hlavu nevesim
Jsem rada, ze nekrvacim nekolik tydnu v kuse, jak tomu bylo po vysazeni HA. Ted mam uz 14dni klid a cekam, co a kdy se objevi ![]()
Eviska, taky mam pocit, ze jsme vzacna vyjimka
Ja proste tchyni nemam - mi to ani nejde vyslovit. Mame spolu fakt fajn vztah a kdybych ji titulovala „tchyne“, bylo by to jako bych ji nadavala, urazela (to je muj pocit).
dusicka.. píše:
Holky, nemate nejaky zaruceny figl, jak na bolavou hlavu? Paralen nezabral, kafe taky ne…Jsem KO.
Mame tu na hlidani psa od nasich a jako na potvoru mel vcera uraz, tak jsem stravila vecer na veterineA celou noc tu knikal a postekaval - ne bolesti - proto, ze tu neni zvykly. Ikdyz on pres den knika i doma
Proste jsem nevyspala, vynervovana a kdyz si vezmu, ze me jeste jedna takova noc ceka, jsem zrala na Bohnice
mě pomáhá pouze ten nejhorší hnus, Ibalgin 400.
E-viska1 píše:
mě pomáhá pouze ten nejhorší hnus, Ibalgin 400.
Hmmmm, tak Ibalgin nemam. Zabavil ho muzik s sebou do prace
A stejne nevim, zda bych ho mohla, kdyz jeste kojim ![]()
Tak se tu s vami vykecavam a malem jsem pripalila Marovi obed
Ale vse zachraneno, ditko o hladu nebude ![]()
dusicka.. píše:E-viska1 píše:
mě pomáhá pouze ten nejhorší hnus, Ibalgin 400.Hmmmm, tak Ibalgin nemam. Zabavil ho muzik s sebou do prace
Tak se tu s vami vykecavam a malem jsem pripalila Marovi obedA stejne nevim, zda bych ho mohla, kdyz jeste kojim
Ale vse zachraneno, ditko o hladu nebude
Se mi stalo před rokem a něco.
VAřím maso a nějak jsem zapomněla dolévat vodu
Ani já své tchýni maminko neříkám, ba dokonce ani babičko. Prostě jí vykám a říkám jí paní a příjmením …
Já jsem právě o tom čípku zas četla, že se má sledovat několikrát denně
. No asi tohle pro mě nebude ta správná varianta ![]()
k acka píše:
Ani já své tchýni maminko neříkám, ba dokonce ani babičko. Prostě jí vykám a říkám jí paní a příjmením …Já jsem právě o tom čípku zas četla, že se má sledovat několikrát denně. No asi tohle pro mě nebude ta správná varianta
A já jsem četla hlavně ve stejnou dobu. Takže eventuelně stačí ráno a večer třeba.
Ale nejlepší se na čípek vyprdnout.
Dušičko, na cizím těle nééé…to tak leda ať se potí na tom mojim…
…krom toho, že je nemocný, tak je z té nemoci taky protivný…tak ho radši moc nedráždím…