Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kacko, no já tomu právě moc nerozumím, měřím se asi měsíc a tenhle cyklus jsem při ovu měla výpadek, musela jsem vstát za malým a zapomněla se změřit, takže mi graf ani nemohl ukázat, kdy ovu byla.. navíc jsem trochu nachlazená, takže je to zkreslený.
ale zase je to fajn na to, že mi teploty předem ukážou, jestli dorazí ms nebo ne, nemusím se stresovat s testama ![]()
lokofa píše:k acka píše:lokofa píše:Taky začínám mít ten pocit - čím dál tím víc častěji … Asi to do konce roku nevydržím
Já bych brala už kdykoliv.No u nás to bude trvat dýl.
Tak uvidíme kdy se podaří ted.
Mám jen jeden vejcovod.
Snažit jsme se začali v březnu, otěhotněla jsem v červnu, ale těhotenství bylo podruhé mimoděložní. Naštěstí ve zbytku předtím odstraněného vejcovodu.
To mě moc mrzí
. Moc Ti přeju a držím
, aby se zadařilo brzy a vše bylo už tak, jak má být. Já pokud nezačnu brát Clostík, tak se bohužel nejspíš přirozeně nezadaří. Moje folikuly nenarůstají velikosti vhodné k oplodnění…
madi píše:
Kacko, no já tomu právě moc nerozumím, měřím se asi měsíc a tenhle cyklus jsem při ovu měla výpadek, musela jsem vstát za malým a zapomněla se změřit, takže mi graf ani nemohl ukázat, kdy ovu byla.. navíc jsem trochu nachlazená, takže je to zkreslený.
ale zase je to fajn na to, že mi teploty předem ukážou, jestli dorazí ms nebo ne, nemusím se stresovat s testama
Já jsem BT nikdy neměřila, takže s tím nemám vůbec žádné zkušenosti a ani v těch grafech se nevyznám. Minulý měsíc jsem používala ovu testy, ale je to drahé a nepřesné
k acka píše:madi píše:Já jsem BT nikdy neměřila, takže s tím nemám vůbec žádné zkušenosti a ani v těch grafech se nevyznám. Minulý měsíc jsem používala ovu testy, ale je to drahé a nepřesné
ale zase je to fajn na to, že mi teploty předem ukážou, jestli dorazí ms nebo ne, nemusím se stresovat s testama
No já zase nemám ovu testy ![]()
Ale při tomhle cyklu vím, kdy ovu byla, protože jsem zachytila hlen a den potom odpoledne dost výrazné bolesti, tak snad to bylo ono.
Ahoj,taky se přidávám
Snažíme se už 8 měsíc a doufám,že do vánoc ty dvě // uvidím ![]()
Jinak ty homeopatika mě zaujaly.Vím,že pomáhají,léčila jsem s nima děti,takže zkusím něco pohledat,jestli něco existuje i na podporu otěhotnění ![]()
Ahoj Nellis ![]()
Madi, já na sobě právě ani příznaky ovu nepozoruju, takže nevím
![]()
Lokofa - Jj taky se snažíme po mimoděložním tak uvidíme jak to dopadne.
Mě už to snažení přestává vám můžu říct bavit ![]()
takže na to už nemyslím a hlavně jsem se zaměřila na práci.
Každý měsíc se těším , že už nepřijdou , a každý měsíc jsem zklamaná - tak proto už mě to asi přestává bavit ![]()
Ale až se to povede budu radostí bez sebe . Ale až po 3 měsíci se budu radovat nejvíc.
Když jsem 16.4.2010 ležela ve špitále tak se dr. strašně divil co je teď mimoděložního - on prostě nechápal co nás tam leželo.
Když nechápal ani on - tak já už vůbec nééé ![]()
Lendík27 píše:
Lokofa - Jj taky se snažíme po mimoděložním tak uvidíme jak to dopadne.
Mě už to snažení přestává vám můžu říct bavit
takže na to už nemyslím a hlavně jsem se zaměřila na práci.
Každý měsíc se těším , že už nepřijdou , a každý měsíc jsem zklamaná - tak proto už mě to asi přestává bavit
Ale až se to povede budu radostí bez sebe . Ale až po 3 měsíci se budu radovat nejvíc.
Když jsem 16.4.2010 ležela ve špitále tak se dr. strašně divil co je teď mimoděložního - on prostě nechápal co nás tam leželo.
Když nechápal ani on - tak já už vůbec nééé
holky,neděste mě tu s mimoděložním,ještě toho trochu… celkově mám hrůzu,jestli se to vůbec povede a zda všechno bude ok.já mám hrůzu i s odběru krve ![]()
Lendík, to mě moc mrzí
. Je pravdou, že teď je to vážně hodně časté - mimoděložní těhotenství. Ale my musíme věřit a hlavně se nevzdávat (i když někdy je to už hodně těžké a máme chuť s tím praštit) …
Tak z toho mám taky hroznej strach, že když už konečně ty // objevím, něco bude špatně, mimi se neudrží nebo to bude mimoděložní.. no radši na to nemyslet ![]()
Leni po prvním jsem byla za dva měsíce těhotná.
Ted jsou to dva měsíce po druhém a zatím nic, tak uvidíme
No u nás to bude trvat dýl.
Mám jen jeden vejcovod.
Snažit jsme se začali v březnu, otěhotněla jsem v červnu, ale těhotenství bylo podruhé mimoděložní. Naštěstí ve zbytku předtím odstraněného vejcovodu.
Tak uvidíme kdy se podaří ted.