Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
můžu se taky přidát ??? ráda bych ty // potvory viděla už tento měsíc ![]()
dusicka.. píše:Tak jsem tady taky
Radi bychom nejdele v lednu nasli // , tak doufam, ze se zadari
A taky doufam, ze nam to snazeni nepoleze na mozek
jo,budem si držet všici palce a ono to dobře dopadne
hlavně to pozitivní myšlení,jak mi říkala pani doktorka
mattule píše:
jo,budem si držet všici palce a ono to dobře dopadnehlavně to pozitivní myšlení,jak mi říkala pani doktorka
Mě říkala, abych na to naopak nemyslela ![]()
madi píše:mattule píše:Mě říkala, abych na to naopak nemyslela
jo,budem si držet všici palce a ono to dobře dopadnehlavně to pozitivní myšlení,jak mi říkala pani doktorka
no,mě zas řikala,ať nemyslim na to,že to nejde…
mattule píše:madi píše:no,mě zas řikala,ať nemyslim na to,že to nejde…mattule píše:Mě říkala, abych na to naopak nemyslela
no to jsem tím myslela ![]()
madi píše:mattule píše:no to jsem tím myslelamadi píše:no,mě zas řikala,ať nemyslim na to,že to nejde…mattule píše:Mě říkala, abych na to naopak nemyslela
Tak hlavně,že si rozumíme ![]()
A nemohli by ještě doktoři poradit jak se to dělá na to nemyslet, že to nejde??? ![]()
Já se snažím veselá být, ale někdy na mě holt ty chmury přijdou … ![]()
k acka píše:
A nemohli by ještě doktoři poradit jak se to dělá na to nemyslet, že to nejde???
Já se snažím veselá být, ale někdy na mě holt ty chmury přijdou …
Hm, tak to už mi neřekla, jak to mám zařídit
![]()
Ale utěšuju se tím, že první šlo bez problémů, tak druhé si jenom dává načas ![]()
k acka píše:
A nemohli by ještě doktoři poradit jak se to dělá na to nemyslet, že to nejde???
já jsem hodně veselá kopa,ale po půl roce snažení bez výsledku a otěhotnění všech kamarádek,nebo porození druhých dětí se mi humor jaksi vytrácí. Ani jedna neměla problém a otěhotněla hned,dvě z toho to druhé neplánovaně… ![]()
eseta píše:k acka píše:já jsem hodně veselá kopa,ale po půl roce snažení bez výsledku a otěhotnění všech kamarádek,nebo porození druhých dětí se mi humor jaksi vytrácí. Ani jedna neměla problém a otěhotněla hned,dvě z toho to druhé neplánovaně…
přesně tak,ono se jim řekne myslet pozitivně.byly sme 4,kdo sme začli pánovat mimi na stejno,všechny tři holky už maj prcky 2- 5 měsíců a já pořád nic
navíc další moje kamarádka řekla,že do toho taky půjde a otěhotněla v červenci na poprvý.jen já lítám po doktorech a řešim a řešim… to jim ty děcka půjdou do školky než já otěhotním a pak budu jezdit s kočárem sama
![]()