Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
madi píše:
Fajn, Eset, díky, nerada bych si to nějak rozharašilaJá jsem si ho chtěla koupit už na tento cyklus, ale zapomněla jsem
Tak holt pořídím až na ten další
nejsem nějakej extra odborník,ale malou zkušenost za těch půl roku už mám a i z jiných diskuzí.
já dneska beru kontryhel desátý den, takže už radši přerušuju … dííííky
No já právě moc informací nemám, zjišťuju tak nějak za chodu, u prvního jsem nezjišťovala vůbec nic, dokonce jsem neměla ani páru o tom, že existují těhotenské testy ![]()
madi píše:
No já právě moc informací nemám, zjišťuju tak nějak za chodu, u prvního jsem nezjišťovala vůbec nic, dokonce jsem neměla ani páru o tom, že existují těhotenské testy
Taky zjišťuju za chodu … myslela jsem a tak trochu doufala, že to vyjde ty první dva měsíce po vysazení HA, ale nic ![]()
karolkas píše:madi píše:Taky zjišťuju za chodu … myslela jsem a tak trochu doufala, že to vyjde ty první dva měsíce po vysazení HA, ale nic
No já právě moc informací nemám, zjišťuju tak nějak za chodu, u prvního jsem nezjišťovala vůbec nic, dokonce jsem neměla ani páru o tom, že existují těhotenské testy
já též čekala že to bude hned, když všichni okolo to tak mají…
eseta píše:karolkas píše:já též čekala že to bude hned, když všichni okolo to tak mají…madi píše:Taky zjišťuju za chodu … myslela jsem a tak trochu doufala, že to vyjde ty první dva měsíce po vysazení HA, ale nic
ano všichni to tak mají, kromě nás ![]()
karolkas píše:eseta píše:ano všichni to tak mají, kromě náskarolkas píše:já též čekala že to bude hned, když všichni okolo to tak mají…madi píše:Taky zjišťuju za chodu … myslela jsem a tak trochu doufala, že to vyjde ty první dva měsíce po vysazení HA, ale nic
přesně…dvě kamarádky do toho vlítli tak nějak úpně nechtěně a ty ostatní hned po vysazení Ha…já bych chtěla jakkoliv,hlavně abych byla už těhul!
karolkas píše:eseta píše:ano všichni to tak mají, kromě náskarolkas píše:já též čekala že to bude hned, když všichni okolo to tak mají…madi píše:Taky zjišťuju za chodu … myslela jsem a tak trochu doufala, že to vyjde ty první dva měsíce po vysazení HA, ale nic
Holky pár měsíců ještě nic není.
My jsme na dceru čekali dva roky.
Přesně tak, taky jsme tiše doufali, že se to povede hned. Doktor mi i doporučoval, abychom začali hned po vysazení HA, že je šance větší, no a nic.
Vím, že pár měsíců nic není a do toho roka je to normální, švagrovka třeba čekala na každé dítě skoro rok. Taky ještě nijak výrazně neplaším, jen mě to mrzí ![]()
lokofa píše:karolkas píše:Holky pár měsíců ještě nic není.eseta píše:ano všichni to tak mají, kromě náskarolkas píše:já též čekala že to bude hned, když všichni okolo to tak mají…madi píše:Taky zjišťuju za chodu … myslela jsem a tak trochu doufala, že to vyjde ty první dva měsíce po vysazení HA, ale nic
Máš pravdu … dva roky je hrozně dlouhá doba, ale určitě to stálo za to …
karolkas píše:lokofa píše:Máš pravdu … dva roky je hrozně dlouhá doba, ale určitě to stálo za to …karolkas píše:Holky pár měsíců ještě nic není.eseta píše:ano všichni to tak mají, kromě náskarolkas píše:já též čekala že to bude hned, když všichni okolo to tak mají…madi píše:Taky zjišťuju za chodu … myslela jsem a tak trochu doufala, že to vyjde ty první dva měsíce po vysazení HA, ale nic
Jo výsledek je dokonalý ![]()
lokofa píše:karolkas píše:Jo výsledek je dokonalýlokofa píše:Máš pravdu … dva roky je hrozně dlouhá doba, ale určitě to stálo za to …karolkas píše:Holky pár měsíců ještě nic není.eseta píše:ano všichni to tak mají, kromě náskarolkas píše:já též čekala že to bude hned, když všichni okolo to tak mají…madi píše:Taky zjišťuju za chodu … myslela jsem a tak trochu doufala, že to vyjde ty první dva měsíce po vysazení HA, ale nic
To věřím, taky se hrozně moc těším na výsledek … hlavně at se vám daří ![]()
Fajn, Eset, díky, nerada bych si to nějak rozharašila
Já jsem si ho chtěla koupit už na tento cyklus, ale zapomněla jsem
Tak holt pořídím až na ten další