Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli chcete někdo Gynex,koukněte na stránky Energy,kde se dá ve vašem okolí koupit.Není to normálně v lékárnách.
madi píše:
ještě mě napadá čaj z kontryhelu
jj, i o čaji vím .. akorát tenhle typ čajů mi nesedí, myslíte, že můžou být i kapky z kontryhelu?
Ahojky,
taky se přidávám…moc toužíme po miminku ale stále se nedaří
někdy mi připadne,že už to ani nepřijde,i když jsem mladá…
LucíkMartík píše:
Ahojky,
taky se přidávám…moc toužíme po miminku ale stále se nedaříněkdy mi připadne,že už to ani nepřijde,i když jsem mladá…
Jak dlouho se snažíte?
Luci a brala jsi nějakou HA?
Já si myslím, že u mě to bude tím, že se tělo musí srovnat do normálu, přece jen bylo zvyklé na hormony
a taky už nejsem dvacítka, že ![]()
madi píše:
ten též piju,ale pozor jestli máte pravidelný cyklus! to vám ho pak může prodloužit. Pije se od 1 do max. 14DC ,ne dýl!
Jo brala jsem. V listopadu min roku jsem ji vysadila…moc děkuji ![]()
vím,že mám asi ještě čas,je mi 23let ale už se na nic jiného netěším tolik jako na to mít své dítě…
LucíkMartík píše:
Jo brala jsem. V listopadu min roku jsem ji vysadila…moc děkuji
vím,že mám asi ještě čas,je mi 23let ale už se na nic jiného netěším tolik jako na to mít své dítě…
To jsme na tom podobně, mě je 24 a taky se mooooc těším, už aby to bylo … ale nesnažím se tak dlouho jako ty … i když nedočkavé jsme asi obě stejně ![]()
eseta píše:madi píše:ten též piju,ale pozor jestli máte pravidelný cyklus! to vám ho pak může prodloužit. Pije se od 1 do max. 14DC ,ne dýl!
JJ, vím, že se má pít jen do ovu.
Já pravidelný cyklus nemám, ale zas kdybych ho pila dejme tomu do 10DC, tak by to vadit nemělo.
Tedy nechtěla bych, aby se cyklus prodloužil ![]()
Tak já vysadila v dubnu, snažíme se od května.
A je mi 29 a mám 2,5 letýho syna, ten se nám povedl tedy hned první měsíc po vysazení HA, ale jaksi nechtěně - nechránili jsme se, ale ani cíleně nesnažili, spíše jsme počítali, že to bude trvat déle, ale nikam jsme nepospíchali. Zato teď je to opačně.. chtěla jsem navázat rodičák na novou mateřskou, ale to už se jaksi nepovede ![]()
madi píše:eseta píše:JJ, vím, že se má pít jen do ovu.madi píše:ten též piju,ale pozor jestli máte pravidelný cyklus! to vám ho pak může prodloužit. Pije se od 1 do max. 14DC ,ne dýl!
Já pravidelný cyklus nemám, ale zas kdybych ho pila dejme tomu do 10DC, tak by to vadit nemělo.
Tedy nechtěla bych, aby se cyklus prodloužil
není to do ovu,na to pozor,protože každá jí máme jinak. Prostě se nemá pít dýl než 14 dní…většinou tak těch 10. ![]()
Pak se nemá pít na začátku těhu(první trimestr) a pak už zase může.
Každopádně deseti dnima nic nezkazíme
![]()