Snažilky Semilsko a okolí

469
13.9.11 12:51

Snažilky Semilsko a okolí

Ahoj :mavam:
Nájdou se tu snažilky ze Semilska a okolí..cílem tohoto diskuzního fóra, je najít spřízněné dušičky a časem až se nám naše snažení zadaří se semtam sejít a koukat jak nám ty naše štěstíčka rostou atd.. :)) A mezít to naše snažení pořádně rozebrat a navzájem se podporovat a držet si palce :kytka:

Těším se na Vás… Máca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3929
13.9.11 13:03

Ahoj Máco souhlasím stebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.9.11 13:09

Jej..takhle rychlou reakci jsem nečekala :)) Super..moc mě to těší. Jak dlouho se snažíte? My teď tak za 10dní druhý pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.9.11 13:12

my asi tak 5 měsíc :zed: ale kdo si počká ten se dočká :mrgreen: a odkud přesně jsi ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.9.11 13:13

už to vidím benešov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.9.11 13:17

Joo Benešov-Podmošna. Jsme tu nový od září. Zrovna dnes se chystám do Semil na nákup a navštívím i lékárnu a koupím si kys.listovou..trochu tou snažení vyjít vstříc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.9.11 13:22

Když jsem po prvé zjistila // tak jsem měsíc před // jedla kyselinu a vyšlo to ale bohužel mimoděložní :cry: - mohlo to být i náhoda - že v tom ani kyselina vůbec nemusela figurovat - ale tím si neublížíš když jí budeš zobat !! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
13.9.11 13:30

Každá jsme jiná a naše tělo vše přijíma individuálně…uvidíme. To muselo být smutný, když z radosti nakonec bylo zkamání:( Jj…někdy si říkám, že ten nahoře zkouší co vydržíme…ale my se nedáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
13.9.11 20:57

JJ bolelo to hodně , ale jak říkáš my se nedáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
15.9.11 14:37

Tak jsem zvědavá jak se nám zadaří…třeba spolu nakonec kočárek vozit budeme :)) Já si počkám ještě tak 8dní a šup na druhý pokus :) Kdyby jsme aspoň nemusely čekat tak dlouho než se to člověk doví jestli se to povedlo nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
16.9.11 12:06
Máca S píše:
Tak jsem zvědavá jak se nám zadaří…třeba spolu nakonec kočárek vozit budeme :)) Já si počkám ještě tak 8dní a šup na druhý pokus :) Kdyby jsme aspoň nemusely čekat tak dlouho než se to člověk doví jestli se to povedlo nebo ne…

tak držím :palec: - nejhorší je to čekání a pak ještě to čekání na ty // . Nemáme to vůbec jednoduché :mrgreen: a kolik ti vlastně je ??? jestli to můžu vědět ,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
16.9.11 12:45

Nejhorší je, že chlapy to tak vůbec neberou. Mě je 24 a příteli bude 28. Tobě soudím dle nicku je 27? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí