Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Nájdou se tu snažilky ze Semilska a okolí..cílem tohoto diskuzního fóra, je najít spřízněné dušičky a časem až se nám naše snažení zadaří se semtam sejít a koukat jak nám ty naše štěstíčka rostou atd..
A mezít to naše snažení pořádně rozebrat a navzájem se podporovat a držet si palce ![]()
Těším se na Vás… Máca
Jej..takhle rychlou reakci jsem nečekala
Super..moc mě to těší. Jak dlouho se snažíte? My teď tak za 10dní druhý pokus…
my asi tak 5 měsíc
ale kdo si počká ten se dočká
a odkud přesně jsi ??
Joo Benešov-Podmošna. Jsme tu nový od září. Zrovna dnes se chystám do Semil na nákup a navštívím i lékárnu a koupím si kys.listovou..trochu tou snažení vyjít vstříc ![]()
Když jsem po prvé zjistila // tak jsem měsíc před // jedla kyselinu a vyšlo to ale bohužel mimoděložní
- mohlo to být i náhoda - že v tom ani kyselina vůbec nemusela figurovat - ale tím si neublížíš když jí budeš zobat !! ![]()
Každá jsme jiná a naše tělo vše přijíma individuálně…uvidíme. To muselo být smutný, když z radosti nakonec bylo zkamání:( Jj…někdy si říkám, že ten nahoře zkouší co vydržíme…ale my se nedáme ![]()
Tak jsem zvědavá jak se nám zadaří…třeba spolu nakonec kočárek vozit budeme
Já si počkám ještě tak 8dní a šup na druhý pokus
Kdyby jsme aspoň nemusely čekat tak dlouho než se to člověk doví jestli se to povedlo nebo ne…
Máca S píše:
Tak jsem zvědavá jak se nám zadaří…třeba spolu nakonec kočárek vozit budemeJá si počkám ještě tak 8dní a šup na druhý pokus
Kdyby jsme aspoň nemusely čekat tak dlouho než se to člověk doví jestli se to povedlo nebo ne…
tak držím
- nejhorší je to čekání a pak ještě to čekání na ty // . Nemáme to vůbec jednoduché
a kolik ti vlastně je ??? jestli to můžu vědět ,?
Nejhorší je, že chlapy to tak vůbec neberou. Mě je 24 a příteli bude 28. Tobě soudím dle nicku je 27? ![]()