Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, jsem 14DC- a mám bílkový hlen a trošku narůžovělý, kdy mam na to hupsnout uz dnes?kdy myslíte ze proběhne ovulace?:Dkdyž krvacim trosku?a stačí ob den co myslíte dnes a pak treba pozítří..,:Dminuly mesic jsem mela pozitivní ovu test 15dc ráno..a stejne to nevyslo hupsli jsme na to ten den vecer a prd…a pak uz nic nebylo..
No jo, když ono milování se v den ovu nezaručuje těhotenství
Klidně dneska i zítra
Lepší je se pomilovat před ovulací, ať máš jistotu, že ji chytneš. Spermie mají větší „trvanlivost“ než vajíčko ![]()
no my se milovali 3 dny po ovulaci a těhotná jsem.ptala jsem se nato doktora a říkal že i to je možné.prý klidně až 5 dní po ovulaci ale samo že to není moc pravděpodobné
Bajča píše:
no my se milovali 3 dny po ovulaci a těhotná jsem.ptala jsem se nato doktora a říkal že i to je možné.prý klidně až 5 dní po ovulaci ale samo že to není moc pravděpodobné
Záhada???
Divné, všude udávají, že vajíčko je schopno oplodnění nějakých max 24 hodin. ![]()
fakt.12dc mě bolel podbřišek a měla jsem správný hlen tak jsem si řekla ovu a počkala 3 dny,neboť jsem chtěla ještě měsíc počkat no a proto jsem se pak divila že ms nepřišla.proto jsem se ptala i doktora jak je to možné a on říkal že možné to je tak nevím
no jo ale kde je udáno ze kazdý mesíc musí byt stejne ovulace..?:D+-den trebas?:Dja nevim nemam levy vejcovod a vim ze minuly mesic se uvolnilo to spatné levé:Ddle bolesti..
jo je pravda že jsem se mohla v té ovu splést,to nevylučuji ale zas to řekl i mudr ![]()
Obdivuji diskusi. Mám možná hloupou otázku ale nikdy se mi to nestlo.
Je možné při ovulaci špinit? Pokud ano špinění je v den ovulace nebo den po ovulaci?? ![]()
@kolmenka nejen, že je možné špinit, ale je možné dokonce i krvácet! Já osobně už to tak mám druhý cyklus
.. byla jsem s tím u lékaře, ale řekl, že to není žádný problém a že se to stává. Jdeo ovulační krvácení/špinění.
Pokud špiníš hodně, kup si v lékárně Ascorutin a ber ve dny, kdy budeš špinit. Já ho beru: 3×denně 1 tabletu, v době špinění/krvácení.
No a fo špinění je kdy v den ovulace nebo den po nebo kdy se špiní??
respektive začne špinit. ![]()
@kolmenka popravdě, já v období ovulace kvácím okolo 4dní. Ale to má každý jinak. musíš hlídat bazální teplotu, nebo zkoušet testy na ovulaci, abys věděla kdy máš ovu a kdy začlo špinění. Mne většinou ale začne už před ovu-u
dva dny před, pak v den ovu a den po ![]()
Holky, dotaz, krvácím 3 dpo a 4 dpo (ovulace potvrzena v pondělí v CAR ultrazvukem), tím, že první mimi máme z IVF, tak se v tomhle nevyznám…
je to ještě k ovulaci, když nebyl sex nebo je teoreticky možné i hnízdění) - vzhledem k tomu, že v této době 3 dpo by embryjo mohlo být 6-8mi buněčné, které se klidně transferují i v tomto stádiu (na druhou stranu z vývoje embryja by toto ještě nemělo vylučovat tu kyselinku které pak leptá sliznici při uhnízdění), ale zas až tak do detilu to fakt prozkoumané nemám, abych to dokázala vyloučit, vzhledem k tomu, že tou dobou byla moje emryjka ještě hezky v CAR ![]()
takže zpět k dotazu - je to poovulační krvácení nebo něco jiného
(předesílám, že v prvním těhu jsem od 4tého dne po transferu až do 12tt krvácela, pokud jsem nebrala ascorutin)