Špinění při ovulaci

2672
14.9.11 11:49

špinění při ovulaci

ahoj holky, jsem 14DC- a mám bílkový hlen a trošku narůžovělý, kdy mam na to hupsnout uz dnes?kdy myslíte ze proběhne ovulace?:Dkdyž krvacim trosku?a stačí ob den co myslíte dnes a pak treba pozítří..,:Dminuly mesic jsem mela pozitivní ovu test 15dc ráno..a stejne to nevyslo hupsli jsme na to ten den vecer a prd…a pak uz nic nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
14.9.11 12:04

No jo, když ono milování se v den ovu nezaručuje těhotenství

• Citovat
  • Upravit
18223
14.9.11 12:15

Klidně dneska i zítra :D Lepší je se pomilovat před ovulací, ať máš jistotu, že ji chytneš. Spermie mají větší „trvanlivost“ než vajíčko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.9.11 12:24

no my se milovali 3 dny po ovulaci a těhotná jsem.ptala jsem se nato doktora a říkal že i to je možné.prý klidně až 5 dní po ovulaci ale samo že to není moc pravděpodobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.9.11 12:26
Bajča píše:
no my se milovali 3 dny po ovulaci a těhotná jsem.ptala jsem se nato doktora a říkal že i to je možné.prý klidně až 5 dní po ovulaci ale samo že to není moc pravděpodobné

Záhada???

Divné, všude udávají, že vajíčko je schopno oplodnění nějakých max 24 hodin. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20885
14.9.11 12:29

fakt.12dc mě bolel podbřišek a měla jsem správný hlen tak jsem si řekla ovu a počkala 3 dny,neboť jsem chtěla ještě měsíc počkat no a proto jsem se pak divila že ms nepřišla.proto jsem se ptala i doktora jak je to možné a on říkal že možné to je tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
14.9.11 12:30

no jo ale kde je udáno ze kazdý mesíc musí byt stejne ovulace..?:D+-den trebas?:Dja nevim nemam levy vejcovod a vim ze minuly mesic se uvolnilo to spatné levé:Ddle bolesti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.9.11 12:31

jo je pravda že jsem se mohla v té ovu splést,to nevylučuji ale zas to řekl i mudr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.9.11 22:16

Příroda je nevyzpytatelná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
16.5.14 11:30

Obdivuji diskusi. Mám možná hloupou otázku ale nikdy se mi to nestlo. :nevim: Je možné při ovulaci špinit? Pokud ano špinění je v den ovulace nebo den po ovulaci?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
16.5.14 12:14

@kolmenka nejen, že je možné špinit, ale je možné dokonce i krvácet! Já osobně už to tak mám druhý cyklus :pankac:.. byla jsem s tím u lékaře, ale řekl, že to není žádný problém a že se to stává. Jdeo ovulační krvácení/špinění.
Pokud špiníš hodně, kup si v lékárně Ascorutin a ber ve dny, kdy budeš špinit. Já ho beru: 3×denně 1 tabletu, v době špinění/krvácení.

• Citovat
  • Upravit
3149
16.5.14 12:29

No a fo špinění je kdy v den ovulace nebo den po nebo kdy se špiní?? :think: respektive začne špinit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
16.5.14 13:09

@kolmenka popravdě, já v období ovulace kvácím okolo 4dní. Ale to má každý jinak. musíš hlídat bazální teplotu, nebo zkoušet testy na ovulaci, abys věděla kdy máš ovu a kdy začlo špinění. Mne většinou ale začne už před ovu-u :nevim: dva dny před, pak v den ovu a den po :think:

• Citovat
  • Upravit
3149
16.5.14 20:10

Aha děkuji BT měřím tak uvidím kdy mi ukáže ovulaci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.5.14 21:31

Holky, dotaz, krvácím 3 dpo a 4 dpo (ovulace potvrzena v pondělí v CAR ultrazvukem), tím, že první mimi máme z IVF, tak se v tomhle nevyznám…

je to ještě k ovulaci, když nebyl sex nebo je teoreticky možné i hnízdění) - vzhledem k tomu, že v této době 3 dpo by embryjo mohlo být 6-8mi buněčné, které se klidně transferují i v tomto stádiu (na druhou stranu z vývoje embryja by toto ještě nemělo vylučovat tu kyselinku které pak leptá sliznici při uhnízdění), ale zas až tak do detilu to fakt prozkoumané nemám, abych to dokázala vyloučit, vzhledem k tomu, že tou dobou byla moje emryjka ještě hezky v CAR :-)

takže zpět k dotazu - je to poovulační krvácení nebo něco jiného

(předesílám, že v prvním těhu jsem od 4tého dne po transferu až do 12tt krvácela, pokud jsem nebrala ascorutin)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí