Špinění při ovulaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.8.15 14:55

Holky, prosím o názor… je to cca deset dnů, co jsem na doporučení kamarádky začala pít Nosifol (většinou dva sáčky denně). Dnes jsem 17. dc a poslední týden cítím jakoby „vlhčí spodek“ a teď o víkendu při ovulaci jsem i trochu zašpinila (dřív se mi to nestávalo). Myslíte, že to můžu brát jako pozitivní znamení, že Nosifol funguje tak, jak má? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
10.2.19 17:58

Ahojky holky :potlesk:
Dotaz: když jsem měla nedávno ovulku, tak mě docela hodně pobolivalo břicho a docela hodně jsem spinila.. myslíte ze u takové ovulace je větší pravděpodobnost ze se to chytí? Někde jsem četla ze ano ( bouřlivá ovulace nebo co ) mate některá zkušenost? Ze zrovna při ovulaci kde jste spinily se zadarilo? :hug: dekuji za odpovědi :))
PS ovu byla potvrzena ovu testem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.23 10:35

Ahojte holky, nevite prosim, co znaci naruzovely az nahnedly slizky hlen cca 13 den cyklu (pri cyklech 31-34 dni)? Na zanety netrpim, horm. profil ok..ovulace podle me musi probihat pozdeji, cca 18 DC.
Moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit
LiduNe
26.1.23 12:09

Může být ovulace, taky se mi to stává. Nemám jí v polovině cyklu, spíš nedlouho po menses. Ale já ji poznám podle řady dalších příznaků, špinění se nekoná vždy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.1.23 18:46

@LiduNe Děkuji… já mívám právě ještě bolesti, ale až kolem toho 18-20. DC. No jsem z toho zmatená zase. :roll: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex