Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, prosím o názor… je to cca deset dnů, co jsem na doporučení kamarádky začala pít Nosifol (většinou dva sáčky denně). Dnes jsem 17. dc a poslední týden cítím jakoby „vlhčí spodek“ a teď o víkendu při ovulaci jsem i trochu zašpinila (dřív se mi to nestávalo). Myslíte, že to můžu brát jako pozitivní znamení, že Nosifol funguje tak, jak má? ![]()
Ahojky holky ![]()
Dotaz: když jsem měla nedávno ovulku, tak mě docela hodně pobolivalo břicho a docela hodně jsem spinila.. myslíte ze u takové ovulace je větší pravděpodobnost ze se to chytí? Někde jsem četla ze ano ( bouřlivá ovulace nebo co ) mate některá zkušenost? Ze zrovna při ovulaci kde jste spinily se zadarilo?
dekuji za odpovědi ![]()
PS ovu byla potvrzena ovu testem ![]()
Ahojte holky, nevite prosim, co znaci naruzovely az nahnedly slizky hlen cca 13 den cyklu (pri cyklech 31-34 dni)? Na zanety netrpim, horm. profil ok..ovulace podle me musi probihat pozdeji, cca 18 DC.
Moc dekuji.
Může být ovulace, taky se mi to stává. Nemám jí v polovině cyklu, spíš nedlouho po menses. Ale já ji poznám podle řady dalších příznaků, špinění se nekoná vždy.
@LiduNe Děkuji… já mívám právě ještě bolesti, ale až kolem toho 18-20. DC. No jsem z toho zmatená zase.
![]()