Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petttulis Asi mame kazda holt hodne jine predstavy o spontannim a divokem sexu ![]()
@wendy píše:
@Petttulis Asi mame kazda holt hodne jine predstavy o spontannim a divokem sexu
A co má divoký sex společného s touto metodou?
@Petttulis Mnohé - to, ze si nedokazu predstavit, ze se to da praktikovat - jednak kvuli objektivnim vlivum - treba v prevlekaci kabince nebo v noc venku to jde ne-li vubec tak prinejmnesim hure a jednak a zejmena kvuli subjektivnim vlivum, ze si nedokazu predstavit, ze bych si v hlave ja nebo partner dokazali prepnoup neco v tu chvili smerem k cemukoliv souvisejicimu s pocetim a podobnyma rekneme praktickyma vecma…
Příspěvek upraven 19.09.12 v 12:21
@Petttulis Naopak dokazu si to predstavit pokud nekdo praktikuje sex jen kvuli poceti a krasu sexu obetuje na oltar teto snaze - a to je podle me cesta do pekel…
@wendy píše:
@Petttulis Ano - to, ze si nedokazu predstavit, ze se to da praktikovat - jednak kvuli objektivnim vlivum - treba v prevlekaci kabince nebo v noc venku to jde ne-li vubec tak prinejmnesim hure a jednak a zejmena kvuli subjektivnim vlivum, ze si nedokazu predstavit, ze bych si v hlave ja nebo partner dokazali prepnoup neco v tu chvili smerem k cemukoliv souvisejicimu s pocetim a podobnyma rekneme praktickyma vecma…
Myslím, že každá ženská si prstíkovku zkusí doma v klidu, ne venku nebo v kabince.. A dělá se, až když je po všem, určitě není třeba narušovat si tím sex. Mně zas přijde hezčí a přínosnější si takto po sexu pohrát, než se odvalit na bok a jít chrápat.
@Petttulis Ja nejak asi nedokazu pochopit to rozdeleni na „narusovat sex“ a „pak si pohrat“ - to je snad vsechno sex ne? Aspon u nas jo - kdyz se pridrzim odborne terminologie, tak to snad neni jen jeden coitus a je po sexu ne?
U nas - pokud to tedy neni zrovna ta kabinka, tak to je takova plus minus dve hodky trvajici hra u ktere se kazdy (teda hlavne ja
nekolikrat udelame a na konci toho celeho jsme tak grogi, ze usinam v nejake silene pozici neschopna se skoro ani pohnout…
@wendy píše:
@Petttulis Ja nejak asi nedokazu pochopit to rozdeleni na „narusovat sex“ a „pak si pohrat“ - to je snad vsechno sex ne? Aspon u nas jo - kdyz se pridrzim odborne terminologie, tak to snad neni jen jeden coitus a je po sexu ne?U nas - pokud to tedy neni zrovna ta kabinka, tak to je takova plus minus dve hodky trvajici hra u ktere se kazdy (teda hlavne ja
nekolikrat udelame a na konci toho celeho jsme tak grogi, ze usinam v nejake silene pozici neschopna se skoro ani pohnout…
Máme to každá jinak. U nás je sex pokaždé jiný. Jednou trvá hodinu, jednou 10 minut. Jednou jsem po něm čilá, jednou usnu za minutu.. Prostě si představ, že jsme dokonce i měli sex, po kterém jsme se jen mazlili a „hráli si“, to je sci-fi, že? Já jsem za to ráda a neměnila bych. Nicméně jsou i ženy, které pro mimino udělají cokoliv a klidně budou nějakou dobu sexovat za účelem mít dítě. Ani to mi nepřijde tak úděsné a nepochopitelné!
@wendy Naopak si myslím, že po takovém sexu v kabince asi nikdo nemůže očekávat, že otěhotní:-) To by musela být velká náhoda.
Kdyz uz je u te prstikove metody, zajimala by me jedna vec. S pritelem chceme mimi, ale jemu dela dobre se obcas udelat mi na brisko nebo na prsa..je mozne si to treba z toho bricha setrit a dat do pochvy?
@jaaaanina píše:
Díky této metodě jsem teď ve 28tt. Je potřeba pěkně nasměrovat mršky ke vchodu…držím palce
já jsemm díky této metodě nyní ve 23tt ![]()
Je to mozne, ale pokud to nebude v obdobi ovulace, stejne to asi nepomuze. Taky staci podlozit zadek a nohy oprit o zed.
Možné to je, ale pokud chcete miminko, přítel by se měl dělat pouze do tebe
. Je to jednodušší ne? ![]()
Omlouvám se asi za hloupý dotaz, ale za optání nic nedám
Chápu to dobře, že se jedná o metodu, při které se po sexu snažím prstem jakoby „tlačt sperma skrz otvor děložního čípku“?
@JLP přesně tak ![]()
@Anonymní píše:
Kdyz uz je u te prstikove metody, zajimala by me jedna vec. S pritelem chceme mimi, ale jemu dela dobre se obcas udelat mi na brisko nebo na prsa..je mozne si to treba z toho bricha setrit a dat do pochvy?
jde to, proč by ne, ale pravděpodobnost se zvedá pokud to udělá dovnitř. tyhle praktiky bych nechala na období těsně před nebo po ms
@paola white
já nezpochybňuju účinnost - ale nikdy jsem o tom neslyšela, tak jsem se chtěla ujistit, že chápu správně, „how to“
protože se snažíme s manželem už přes rok, tak jakákoliv metoda, co nám může pomoct, je u nás vítaná - hlavně něco takového, do čeho bude manžel celý hin
a někdo tu psal, že je lepší to dělat při ovu, která se blíží… ![]()