Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mufina píše:
No jo, Motiko, ale podle mě bys velice pravděpodobně otěhotněla ten samý měsíc i bez této metodyTo se u tak krátkého snažení nikdy nedá říct, že pomohlo to a to, protože to není jistý, že
Ještě tak kdyby někdo napsal, že po 3 letech neúspěšného snažení otěhotněl hned první měsíc, co tuto metodu použil, a i tak …
To neber jako útok na tebe, jen my dlouhodobé smažky jsme k těmto „zaručeným“ receptům jak otěhotnět velmi skeptické
já to jako útok nebrala
Ale nech mě i nadále si myslet, že to pomohlo ![]()
jaaaanina píše:
Můžeš mít po porodu trochu změměný čípek a tím i vchod. Tak to mrškám jde trochu hůř. Ale klid, mám za sebou dva porody a dokonce konizaci čípku a dostali se tam![]()
![]()
Po porodu nejsem,bohužel to nedopadlo.Ale prodělala jsem 3 revizi
je možný že i po tom by se změnil čípek?
jak vás tak pročítám holky, ještě párkrát to nevyjde a začnu to praktikovat taky
snažíme se 4.měs, takže zatím to nechcim nijak hrotit. držím všechny palce co mám ![]()
@Anonymní píše:
Promin te za anonymtrochu se stidím.Chtěla jsem vědět jesli některá z vás tuhle metodu dělá.Mě pomohla otěhotnět.Těd se snažíme přes rok a nic
A to někdy pomáhá i manža ale nejčastějc to dělám já
a opravdu dukladně až si dosáhnu na čípek a pořádně ty spermošky o něj omydlím
![]()
![]()
Opravdu to pomáhá? Zajímá mě, jak nato??
Praktikovala jsem 3 cykly-nic. V dalším jsem se na to vykašlala, dokonce po sexu jsem hned letěla na záchod a… otěhotněla jsem ![]()
Taky jsem otěhotněla v cyklu, kdy jsem tuhle metodu nepraktikovala… spíš otázka náhody.
@Anonymní píše:
Opravdu to pomáhá? Zajímá mě, jak nato??
Já to zkusila ze zvědavosti a otěhotněla jsem.. Jak na to? Trochu výš je to několikrát napsané…
Neprijde vam, ze to tak trosku zabiji radost ze sexu a pasuje vas to do role robota majiciho jediny program - rozmnozit se???
@Petttulis Mozna spis manzeloj…na sex byvaji obvykle potreba dva… ![]()
@wendy píše:
@Petttulis Mozna spis manzeloj…na sex byvaji obvykle potreba dva…
Fáákt?? Ahá, díky za informaci
![]()
@Petttulis ja si to proste tak nejak neumim predstavit - po sexu jsem vetsinou totalne hotova a myslenkama nekde totalne jinde nez u toho myslet na to jestli z toho otehotnim nebo ne…a partner by asi taky nebyl nadsenej kdyz bych po kazdem cisle mazala nekam tohle praktikovat
Prijde mi, ze by to uplne zabilo takovou tu animozitu, spontannost a divokost toho sexu pri kterem clovek na nic jineho nemysli…
@wendy píše:
@Petttulis ja si to proste tak nejak neumim predstavit - po sexu jsem vetsinou totalne hotova a myslenkama nekde totalne jinde nez u toho myslet na to jestli z toho otehotnim nebo ne…a partner by asi taky nebyl nadsenej kdyz bych po kazdem cisle mazala nekam tohle praktikovatPrijde mi, ze by to uplne zabilo takovou tu animozitu, spontannost a divokost toho sexu pri kterem clovek na nic jineho nemysli…
Tak já to zkoušela jednou a rozhodně jsem nikam neběžela. Hezky vleže, dokonce mi chtěl pomáhat, to je viď?
![]()
A určitě jsem při spontánním, divokém sexu nemyslela na prstíkovou metodu. Ta pak proběhla v rámci hry, místo spánku. ![]()
@Petttulis Asi mame kazda holt hodne jine predstavy o spontannim a divokem sexu ![]()