Pomohla Vám prstíková metoda otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
15.9.11 07:34
Mufina píše:
No jo, Motiko, ale podle mě bys velice pravděpodobně otěhotněla ten samý měsíc i bez této metody :wink: To se u tak krátkého snažení nikdy nedá říct, že pomohlo to a to, protože to není jistý, že :lol: Ještě tak kdyby někdo napsal, že po 3 letech neúspěšného snažení otěhotněl hned první měsíc, co tuto metodu použil, a i tak … :wink:
To neber jako útok na tebe, jen my dlouhodobé smažky jsme k těmto „zaručeným“ receptům jak otěhotnět velmi skeptické

já to jako útok nebrala :kytka: Ale nech mě i nadále si myslet, že to pomohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.11 12:43
jaaaanina píše:
Můžeš mít po porodu trochu změměný čípek a tím i vchod. Tak to mrškám jde trochu hůř. Ale klid, mám za sebou dva porody a dokonce konizaci čípku a dostali se tam :dance: :dance: :dance:

Po porodu nejsem,bohužel to nedopadlo.Ale prodělala jsem 3 revizi :-( je možný že i po tom by se změnil čípek?

• Citovat
  • Upravit
pkp
748
17.9.11 08:42

jak vás tak pročítám holky, ještě párkrát to nevyjde a začnu to praktikovat taky :palec: snažíme se 4.měs, takže zatím to nechcim nijak hrotit. držím všechny palce co mám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.12 09:36
@Anonymní píše:
Promin te za anonym :-) trochu se stidím.Chtěla jsem vědět jesli některá z vás tuhle metodu dělá.Mě pomohla otěhotnět.Těd se snažíme přes rok a nic :-( A to někdy pomáhá i manža ale nejčastějc to dělám já :oops: a opravdu dukladně až si dosáhnu na čípek a pořádně ty spermošky o něj omydlím :oops: :oops: :oops:

Opravdu to pomáhá? Zajímá mě, jak nato??

• Citovat
  • Upravit
bru
19.9.12 09:59

Praktikovala jsem 3 cykly-nic. V dalším jsem se na to vykašlala, dokonce po sexu jsem hned letěla na záchod a… otěhotněla jsem :)

• Citovat
  • Upravit
146
19.9.12 10:01

Zřejmě je to individální, kdoví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
19.9.12 11:30

Taky jsem otěhotněla v cyklu, kdy jsem tuhle metodu nepraktikovala… spíš otázka náhody.

• Citovat
  • Upravit
1553
19.9.12 11:32
@Anonymní píše:
Opravdu to pomáhá? Zajímá mě, jak nato??

Já to zkusila ze zvědavosti a otěhotněla jsem.. Jak na to? Trochu výš je to několikrát napsané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
19.9.12 11:44

Neprijde vam, ze to tak trosku zabiji radost ze sexu a pasuje vas to do role robota majiciho jediny program - rozmnozit se???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
19.9.12 11:47

Mně to teda rozhodně radost ze sexu nezabilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
19.9.12 11:49

@Petttulis Mozna spis manzeloj…na sex byvaji obvykle potreba dva… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
19.9.12 11:52
@wendy píše:
@Petttulis Mozna spis manzeloj…na sex byvaji obvykle potreba dva… ;)

Fáákt?? Ahá, díky za informaci :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
19.9.12 11:54

@Petttulis ja si to proste tak nejak neumim predstavit - po sexu jsem vetsinou totalne hotova a myslenkama nekde totalne jinde nez u toho myslet na to jestli z toho otehotnim nebo ne…a partner by asi taky nebyl nadsenej kdyz bych po kazdem cisle mazala nekam tohle praktikovat :D Prijde mi, ze by to uplne zabilo takovou tu animozitu, spontannost a divokost toho sexu pri kterem clovek na nic jineho nemysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
19.9.12 12:04
@wendy píše:
@Petttulis ja si to proste tak nejak neumim predstavit - po sexu jsem vetsinou totalne hotova a myslenkama nekde totalne jinde nez u toho myslet na to jestli z toho otehotnim nebo ne…a partner by asi taky nebyl nadsenej kdyz bych po kazdem cisle mazala nekam tohle praktikovat :D Prijde mi, ze by to uplne zabilo takovou tu animozitu, spontannost a divokost toho sexu pri kterem clovek na nic jineho nemysli…

Tak já to zkoušela jednou a rozhodně jsem nikam neběžela. Hezky vleže, dokonce mi chtěl pomáhat, to je viď? 8o :twisted:
A určitě jsem při spontánním, divokém sexu nemyslela na prstíkovou metodu. Ta pak proběhla v rámci hry, místo spánku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
19.9.12 12:05

@Petttulis Asi mame kazda holt hodne jine predstavy o spontannim a divokem sexu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí