Fertility Friend - graf

Anonymní
14.9.11 16:42

Fertilityfriend-graf

Přeju všem krásný den :)
Chtěla bych poprosit o radu.. vezmu to stručně.. :)
Mám graf na Fertilityfriend, pokud dojde k ovulaci a graf ji zaznamená, tak ovulaci označí dvěmi červenými čárami. Tam kde se svislá a vodorovná čára protíná, tam by měl být den ovulace. A já se chci zeptat, co znamená, pokud jsou čáry přerušované. Nikdy mi to neudělaly.. :D Až teď.. Tak mě zajímá, jestli to má nějaký důvod… Předem moc děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69029
14.9.11 16:53

Přerušované čáry FF zaznačí, pokud si není ovulací 100% jistý. K tomu může dojít ze dvou důvodů: 1) nedostane dostatek údajů (obvykle vyžaduje minimálně sledování dvou znaků, např. samotná BT mu nestačí), 2) jednotlivé symptomy jsou v rozporu (např. dle BT ovulace odpovídá jinému dnu než dle ovulačních testů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.11 16:55

ˇjo, to bude ono :) Dekuju moc :) A jeste dotázek, když je modré kolečko (které vždy leží na teplotce) nevyplněné? to s tím souvisí ?? :) Dekuju ;)

• Citovat
  • Upravit
69029
14.9.11 17:02

Prázdné kolečko značí, že záznam byl měřen za neobvyklých podmínek (např. když budeš měřit teplotu o hodinu dřív, zaznamenáš si tam bolest hlavy a nevolnosti…), prostě symbol toho, že tyto údaje mohou být něčím zkresleny.
Když máš prázdných koleček příliš (třeba každý den měříš v jinou hodinu), FF automaticky použije čárkovanou čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
14.9.11 17:05
Anonymní píše: ˇjo, to bude ono :) Dekuju moc :) A jeste dotázek, když je modré kolečko (které vždy leží na teplotce) nevyplněné? to s tím souvisí ?? :) Dekuju ;)

Ja mela vzdy prerusovanou cervencou caru, protoze jsem nic krome teploty nesledovala. A aby byla plna, chtelo to aspon jeste cipek nebo hlen.
Ale nevyplnene kolecko jsem nikdy nemela. To nevim co znamena :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.11 17:07

Ja tam pisu i cipek a i hlen… Tak nevím.. :-P

A mšřila jsem ve stejnou hodinu, jen jsem tam přidala bolest hlavy, tak mozna proto.. ale to není poprvé, co jsem tam přidala bolest hlavy… :think:

• Citovat
  • Upravit
16245
14.9.11 17:11
Anonymní píše:
Ja tam pisu i cipek a i hlen… Tak nevím.. :-PA mšřila jsem ve stejnou hodinu, jen jsem tam přidala bolest hlavy, tak mozna proto.. ale to není poprvé, co jsem tam přidala bolest hlavy… :think:

Tezko rict, kdyz clovek nevidi ten graf. Me se treba jednou stalo ze jsem taky sledovala hlen a jeden den byla cara cervena prerusovana a druhy den uz byla plna. Asi si ten den pred tim jeste graf nebyl zcela jisty. Ale ja temer zadny hlen nemivam, tak jsem to pak vzdala a jela jen podle teploty.

Divala jsem se do FF otazek a odpovedi. A tam pisi ze to prazden kolecko je vetsinou pokud je neco neobvykleho. Treba meris v jiny cas. Rozdil muze byt treba jen 30min. Ja teda cas nikdy nezadavala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.11 17:25

No mozna to neobvykly je, ze jsem mela divnou teplotu.. Je to mozny ?? Jsem sedmy DPO a teploty : 1DPO : 36.5 - 36.6-36.6-36.5-36.7-36.6 a dneska s prázdnym koleckem 36.5. ta teplota mi prijde divna… Ze to takhle kleslo. Vzdycky v DPO mi teplota jenom stoupa a klesne max o jeden stupen..

• Citovat
  • Upravit
16245
14.9.11 17:31
Anonymní píše:
No mozna to neobvykly je, ze jsem mela divnou teplotu.. Je to mozny ?? Jsem sedmy DPO a teploty : 1DPO : 36.5 - 36.6-36.6-36.5-36.7-36.6 a dneska s prázdnym koleckem 36.5. ta teplota mi prijde divna… Ze to takhle kleslo. Vzdycky v DPO mi teplota jenom stoupa a klesne max o jeden stupen..

To be nemelo udelat, ale mozne to je. 36.5 jsi mela i pred tim..
Prazdne kolecko se vetsinou vyznaci, kdyz uvedes jiny cas mereni BT nebo das „sleep deprived“.
Ale ja bych to moc neresila. Ty prazdna kolecka byvaji docela casto. Mrkni treba tady
 http://merenibt.xf.cz/priklady.html

Dulezity je prubeh krivky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.12 10:29

zdravím chci se zeptat…už se vám stalo že vám fertility změnilo den OVU :cert: ? mě se to posunulo z 18 DC na 23DC…přitom první vzestup byl 18DC…udělal mi to dnes 26 DC a to dneska neČEKÁM mršku :nevim: …a navíc takhle pozdě jsem ovu ještě neměla :think: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.12 10:31

a to už měřím dva roky s půlroční přestávkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69029
5.4.12 10:38

Jo, párkrát se mi to stalo, ale taky bych to viděla na toho 18. Porovnala bych to s předchozími grafy, kde míváš tu hranici mezi před a poovulačními teplotami, tady ho asi zmátl ten druhotný vzestup a nedostatek údajů. Já když s ním nesouhlasila, prostě jsem to posunula ručně (pak to udělá modrou čáru), žádný program tě nezná tak dobře jako ty sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
5.4.12 10:43

ahoj,
me se to taky stalo parkrat. Ono stale je to jen program ktery pracuje na zaklade dat, ktere jsou mu dodany. Tyto programy na urceni ovulace funguji tak ze ti ovulaci vyznaci pokud ti teplota vzroste po vice jak tri dny nad nejvyssi teplotu pred poklesem.
Ty jsi sice mela pokles 17 a 18DC a pak sla teplota nahoru, takze ti program vyznacil ovulaci, ale pak jsi mela dalsi pokles 23DC a hned po te sla teplota nahoru nad nejvyssi teplotu pred timto poklesem. Takze to program zmenil (kvuli te vyssi teplote).
Pokud teda teplota nebyla nicim ovlivena toho 23DC tak je mozne ze ovulace probehla az toho 23DC. Ale jak rikam je to jen program. Pokud by tam ten pokles toho 23DC nebyl tak by ti program s ovulaci nehybal.
Takze nezbyva nez cekat. Drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.4.12 11:00

no jo ted nevím na čem jsem…ani jsem to nečekala fertility označila ovu tak jsme se ani nesnažílkovali jak kolem OVU takže cyklus v háji… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
5.4.12 11:42

@Idzetka - já bych to taky viděla na toho 18 a pokud míváš ovulku v tomhle dni, pak bych to za úplně ztracený nepovažovala, je tu možnost, že ten druhotný pokles je implantační :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí