Fertility Friend - graf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9754
5.4.12 12:24

Mně ff taky posunuje ovu, ale tak max o dva dny! U tebe je to určite tím, že jsi další dny po ovu neměřila. Mylím, a držím ti palce, aby to tak bylo, je ten druhý pokles možná zahnízďování, ale chybí ty teploty před tím a tak to ten program zmátlo!!! :palec: Kdyby tam ty teploty byly zapsány a byly by vysoké, tak by ti to jistě ovu neposunulo. Však si to tam můžeš na zkoušku zkusit zapsat a pak vymazat a uvidíš…
Držím palce, aby to bylo těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
3.5.12 13:56
@ugluk píše:
Já když s ním nesouhlasila, prostě jsem to posunula ručně (pak to udělá modrou čáru), žádný program tě nezná tak dobře jako ty sama ;)

Ugluk, prosím tě, jak si posuneš označení ovulace ručně? Nemůžu na to přijít. Momentálně sice BT neměřím, ale ovulaci u sebe poznám a chtěla bych si ji na FF do kalendáře zaznačit. Jak se to dělá, prosím?

• Citovat
  • Upravit
ish
5353
3.5.12 14:05
@Malá Mia píše:
Ugluk, prosím tě, jak si posuneš označení ovulace ručně? Nemůžu na to přijít. Momentálně sice BT neměřím, ale ovulaci u sebe poznám a chtěla bych si ji na FF do kalendáře zaznačit. Jak se to dělá, prosím?

Pod kalendářem a grafem je sekce Ovulation detector a tlačítko „Tuning/Override“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malá Mia
3.5.12 14:11

Děkuju moc, zapojila jsem mozek a už jsem na to přišla sama :oops: :oops: :oops: . Moje angličtina je velmi chabá, takže mi to trvalo ;) . Ale každopádně díky.

• Citovat
  • Upravit
69030
3.5.12 14:16

Tak tak, pokud se nic nezměnilo, už delší dobu jsem to nepoužívala, ale bylo to přesně tak, ovulace pak byla vyznačena modrou čarou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 15:49

Ahoj. chtěla bych se zeptat máte zkušenosti s tímto programem? mám účet na womenzone, ale chtěla bych zkusit jiný. kolik stojí registrace? díky za názor

• Citovat
  • Upravit
14637
27.1.14 15:52
@Anonymní píše:
Ahoj. chtěla bych se zeptat máte zkušenosti s tímto programem? mám účet na womenzone, ale chtěla bych zkusit jiný. kolik stojí registrace? díky za názor

Ahoj, používám FF, ale nic neplatím. Přijde mi to zbytečné. Ale kdyby mi za to nebylo líto utrácet, tak je ta rozšířená verze „hezčí“, jsou totiž lépe vidět jiné symptomy a poznámky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85420
27.1.14 16:15

@Litta ja se registrovala vcera a zdarma a stahla jsem si i aplikaci do mobilu zdarma. Pripadne mi lepsi nez womenzone, jsou tam dobre komentare a rady k cyklu, ale musis umet anglicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.1.14 16:18

@blumen Mně se taky WZ moc nelíbí. Ještě mám v mobilu OvuView, protože jsem to měla dýl než FF, ale je trochu nepraktické vést si to takhle dvojitě. :| Sice mám zálohu, ale jinak… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85420
27.1.14 18:29

@Litta aha, tak to já teď právě s aplikacemi začala, předtím jsem to měla značené v kalendáři a BT měřím první měsíc, proto jsem si to pořídila no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.1.15 20:58

Zdravim, zdravim :)
Dnes jsem si založila graf na fertilityfriend. Napsala jsem si teploty zpětně (2 měsíce). Chtěla jsem se zeptat, jestli označí ovulaci po několika cyklech, nebo to znamená, že ovulaci nemám? Protože žádnou červenou čáru jsem nenašla :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
24.1.15 21:10

Ahoj, já si tam zadávala taky několik cyklů zpětně (původně jsem si to dělala v excelu) a vždycky mi to tam ovulaci určilo a vyznačilo. Máš vyplněný komplet celý cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.1.15 21:15

Právě nemám.. Par dnů mi chybí. Tak to bude nejspíš tim.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.11.15 18:50

Ahoj holky, můžeze mi poradit? Když se podívám na ostatní grafy, od ovulace dál je tam vždy napsán DPO ale já to tam nemám. Jakto? :D http://www.fertilityfriend.com/home/413091

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
18.11.15 19:00

A mas zaplacene VIP clenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie