Fertility Friend - graf

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
18.11.15 19:06

Jojo, to mají asi jen VIP. Každopádně super graf.  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
21.12.15 10:03

Ahoj holky,
Máte ještě někdo po registraci na ff zdarma vip členství nebo jste si ho některá zaplatila? Mě končí za 13 dní, jsem dnes 6CD, BT měřím teprv 2.cyklus. Dnes se mi objevil „výhružný“ semafor s jedním červeným světlem (sekce fertility indicator pro vip), kde mě ff straší že možná nejsem zcela plodná…možná je to jen tím, že na začátku cyklu má zatím málo informací, zatím samozřejmě mám před ovu a teploty během ms ještě klesaly, což by ale mělo být normální - někomu klesnou hned, někomu ještě během ms nebo až po ní. Asi jsem si rovnou i odpověděla :lol: ale i tak se zeptám - objevil se vám semafor a pak zas umizel a vše proběhlo ok?
Předem díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
21.12.15 12:17

@Avrun Ahojky, neděs se ;) To neznamená, že nejsi plodná. Červené světlo znamená, že jsi ještě neměla plodné dny a tudíž nemůžeš být těhotná (zatím). Jakmile ti zjistí ovu, zezelená. Muselo to být stejné i minulý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
21.12.15 13:10

@Majdina82
Diky za odpoved :)
Minuly mesic jsem si ho asi nevsimla, resp. se objevil, kdyz jsem mela rozkolisany teploty. Bylo mi ale v tu dobu mizerne, takze 2 hodnoty jsem vyradila a pak uz zmizel. Trochu plasim, no…obe sestry otehotnely hned (a to jedna ma opravdu nepravidelny cyklus a problemy s cystami…asi zazrak nebo co :? ) a ja ted zacinam 4.mesic snazeni. Sice se neni zatim proc stresovat, ale dneska me zas popadla panika :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
21.12.15 13:22

@Avrun Tak nepanikař, to není dobrý. Někomu se povede hned, jiný si musí počkat. Pokud se budeš stresovat, spíš si zaděláváš na potíže. Takže relax a ať se brzy zadaří :kytka:

Já otěhotněla hned druhý měsíc, ale musela jsem na revizi. Teď si říkám, že radši počkám na to „dobrý vajíčko“ než to mít hned. Taky mi je ale vždy smutno, když to nevyjde. Teď jedu 4. měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
21.12.15 13:51

@Majdina82
No ja vim, snazim se byt v klidu, ale obcas zacnu pochybovat :nevim:
A to zacinas 4.mesic snazeni nebo tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
22.12.15 07:53

@Avrun snažení :( no zrovna dnes začínám 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13475
22.12.15 13:43

@Majdina82
Aha, takze teticka dorazila :( tak to me mrzi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 10:50

ovulace

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Už delší dobu se s přítelem snažíme o miminko a cca pátý měsíc si měřím teploty a zapisuji do Fertility Friend. Relativně se v tom vyznám, ale jedna věc mi není jasná. FF mi vždy vyznačí tlustými červenými čárami ovulaci na 14 DC, je to vždy po těch šesti nižších teplotách, kdy další stoupne většinou o min. 0,2 stupně a další tři se drží nad tou nejvyšší z těch šesti nízkých, čímž by měla být potvrzená ovulace, jestli se nepletu. Jenže potom mi stoupne třeba 4. den teplota na např. 37 a FF mi tu ovulaci najednou posune o den později, tj. většinou na 15 DC, asi 2× dokonce na 16 DC. Stalo se mi to i tento cyklus, link na něj přikládám… z 36,5 stoupla teplota na 36,7, potom se tři dny držela na 36,8 (přičemž nejvyšší z těch šesti nízkých teplot byla 36,7), FF ovulaci určil na 14 DC – plnými čarami. Jenže další den mi stoupla teplota na 37 a zase mi ovu posunul na 16 DC… Tak tomu vůbec nerozumím – mohla byste mi to, prosím, některá vysvětlit? Podle toho, co jsem si všude přečetla by ta ovulace měla být ten 14 DC…, tak nechápu, proč mi to při tom zvýšení teplot FF vždycky posune…

http://FertilityFriend. com/home/5e709c/ 

Navíc mám ve dny, které podle teplot značí ovulaci, negativní ovulační testy, takže jsem z toho už fakt jelen a nevím, na kdy mám ideálně časovat milování… Přítel má totiž určitý problém, pokud jde o množství a pohyblivost spermií, takže potřebujeme milování v ovulaci opravdu načasovat přesně. Doktor doporučoval dokonce 10 dní před ovu půst a potom se pomilovat přímo při ovulaci… Ale jak to má člověk načasovat, když si to FF posouvá ze dne na den, jak se mu zachce, ovu testy jsou negativní a plodný hlen mám několik dní za sebou…:-/ :zed:

Diky za rady!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.16 10:56

Se mi rozpojil link

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.16 12:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Už delší dobu se s přítelem snažíme o miminko a cca pátý měsíc si měřím teploty a zapisuji do Fertility Friend. Relativně se v tom vyznám, ale jedna věc mi není jasná. FF mi vždy vyznačí tlustými červenými čárami ovulaci na 14 DC, je to vždy po těch šesti nižších teplotách, kdy další stoupne většinou o min. 0,2 stupně a další tři se drží nad tou nejvyšší z těch šesti nízkých, čímž by měla být potvrzená ovulace, jestli se nepletu. Jenže potom mi stoupne třeba 4. den teplota na např. 37 a FF mi tu ovulaci najednou posune o den později, tj. většinou na 15 DC, asi 2× dokonce na 16 DC. Stalo se mi to i tento cyklus, link na něj přikládám… z 36,5 stoupla teplota na 36,7, potom se tři dny držela na 36,8 (přičemž nejvyšší z těch šesti nízkých teplot byla 36,7), FF ovulaci určil na 14 DC – plnými čarami. Jenže další den mi stoupla teplota na 37 a zase mi ovu posunul na 16 DC… Tak tomu vůbec nerozumím – mohla byste mi to, prosím, některá vysvětlit? Podle toho, co jsem si všude přečetla by ta ovulace měla být ten 14 DC…, tak nechápu, proč mi to při tom zvýšení teplot FF vždycky posune…

Navíc mám ve dny, které podle teplot značí ovulaci, negativní ovulační testy, takže jsem z toho už fakt jelen a nevím, na kdy mám ideálně časovat milování… Přítel má totiž určitý problém, pokud jde o množství a pohyblivost spermií, takže potřebujeme milování v ovulaci opravdu načasovat přesně. Doktor doporučoval dokonce 10 dní před ovu půst a potom se pomilovat přímo při ovulaci… Ale jak to má člověk načasovat, když si to FF posouvá ze dne na den, jak se mu zachce, ovu testy jsou negativní a plodný hlen mám několik dní za sebou…:-/ :zed:

Diky za rady!

No, tak uz jsem na to asi prisla…Ff to zmenil kvuli zadanemu plodnemu hlenu eggwhite..Jakmile jsem ho z 15 dc smazala, tak ovu posunul opet na dc 14…
Je to ale divne, protoze ja mam proste ten vajecny bilek nekolik dni za sebou, tak nevim, jesli se orientovat jen podle teplot..A proc to tedy ten hlen posouva o den pozdeji, kdyz teploty mluvi jasne.. :think:

• Citovat
  • Upravit
3074
1.2.16 13:25
@Anonymní píše:
No, tak uz jsem na to asi prisla…Ff to zmenil kvuli zadanemu plodnemu hlenu eggwhite..Jakmile jsem ho z 15 dc smazala, tak ovu posunul opet na dc 14…
Je to ale divne, protoze ja mam proste ten vajecny bilek nekolik dni za sebou, tak nevim, jesli se orientovat jen podle teplot..A proc to tedy ten hlen posouva o den pozdeji, kdyz teploty mluvi jasne.. :think:

Ahojky. Mně přijde, že někdy rozhoduje jeden zadaný údaj a graf ti ovu přehodí a stačí málo :think: :roll: Mně to jednou přehodil asi 4× mezi pátkem a nedělí kvůli naměřeným teplotám. Dle pocitu (hlenu a bolesti) a ovu testu se přikláním k neděli, nicméně graf zůstal na pátku. Takže už ho beru s rezervou. V prosinci mi jednou ovu napsal už 10. DC (mívám ji až kolem 21. DC 8o ), pak to změnil na 14. DC, pak to zmizelo a nakonec to bylo toho 21. DC (potvrzeno i ovu testem).
S tím hlenem to asi nebude jen tak. Mívám vodnatý (ten den vyjde pozitivní ovu test), ale v den ovu už jakoby žádný nemám a další den (mělo by být už po ovu) se objeví vaječný bílek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 13:52
@Majdina82 píše:
Ahojky. Mně přijde, že někdy rozhoduje jeden zadaný údaj a graf ti ovu přehodí a stačí málo :think: :roll: Mně to jednou přehodil asi 4× mezi pátkem a nedělí kvůli naměřeným teplotám. Dle pocitu (hlenu a bolesti) a ovu testu se přikláním k neděli, nicméně graf zůstal na pátku. Takže už ho beru s rezervou. V prosinci mi jednou ovu napsal už 10. DC (mívám ji až kolem 21. DC 8o ), pak to změnil na 14. DC, pak to zmizelo a nakonec to bylo toho 21. DC (potvrzeno i ovu testem).
S tím hlenem to asi nebude jen tak. Mívám vodnatý (ten den vyjde pozitivní ovu test), ale v den ovu už jakoby žádný nemám a další den (mělo by být už po ovu) se objeví vaječný bílek :nevim:

Moc dekuju za odpoved..Ale chytrejsi teda nejsem…Jak se v tom ma clovek orientovat, kurnik…:-( A dobre to nacasovat.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3074
1.2.16 14:08
@Anonymní píše:
Moc dekuju za odpoved..Ale chytrejsi teda nejsem…Jak se v tom ma clovek orientovat, kurnik…:-( A dobre to nacasovat.. :zed:

Podle mého není měření BT nejlepší na časovaný styk při ovulaci. BT ti to ukáže stejně až zpětně. Ideální by bylo používat ovulační testy - ale píšeš, že ti ovu neukazují :think: Pak mě napadá už jen jedna metoda a to sledování ovu na UTZ - folikulometrie. To ti doktorka nenabídla, když má přítel takový problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.16 14:34
@Majdina82 píše:
Podle mého není měření BT nejlepší na časovaný styk při ovulaci. BT ti to ukáže stejně až zpětně. Ideální by bylo používat ovulační testy - ale píšeš, že ti ovu neukazují :think: Pak mě napadá už jen jedna metoda a to sledování ovu na UTZ - folikulometrie. To ti doktorka nenabídla, když má přítel takový problém?

Doktor, ke kteremu jsem sla po prestehovani s timhle problemem nas v podstate hned odeslal na umele..Vubec se s tim neparal..
My jsme ale zaznamenali u pritele velke zlepseni a chceme to jeste zkusit prirozenou cestou..
Na utz jsem byla jednou v ramci tech počátečních vysetreni a mela jsem ukazkovou ovulaci..
Resp to bylo nekdy kolem 13dc a rekli mi, ze to je pred ovu a ze se mame snazit..
Ted mi dal nejakou dobu na zkouseni a pak mam prijit pro doporuceni na kliniku..
Bez nabidky nejake pomoci ve forme utz treba..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex