Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monny89 píše:Sarisek1 píše:to manželMonny89 píše:ty jsi certice monny
My spolu spaly i 8× denně, otěhotněla jsem AŽ po půl roce
no a ty taky bych ji necitila ty voe ![]()
ty jo
![]()
a to děláte takhle pořád???
to bych se musela zeptala miláčka, zda mu nebude vadit, když si u toho budu číst (žehlit, vařit, luxovat…)
![]()
Ahoj, tak já jsem teda opačný případ, u obou těhu jsme se tulili tak 2×.
Co jsem ale slyšela, tak sex by příliš častý být neměl kvůli dozrávání spermií, pak je možný že se nedaří a pak taky i to, že tělo ženy může být na mužovy spermie zvyklé a tak je ani vajíčko nepřijme. Já otěhotněla v obou případech po vysazení HA, poprvé v prvním cyklu a podruhé v druhém cyklu, kdy jsem řekla, že před ovu se budeme chránit a v době ovu ne, protože to v prvním cyklu nevyšlo
jasný že to nemuselo být tím, ale chtěla jsem vyzkoušet vše co by napomohlo k rychlýmu těhu.
Monny89 píše:
předpokládám, že u vás „rychlovka“ není na min. 20-30 minut jako u nás ![]()
alenka84 píše:Monny89 píše:předpokládám, že u vás „rychlovka“ není na min. 20-30 minut jako u nás
To bylo kdysi dávno před těhu.. teď po porodu spolu víceméně už skoro 4 měsíce nespíme ![]()
No, nevím, prostě ráno, po snídani, po obědě, odpoledne a večer/ v noci
![]()
Monny89 píše:alenka84 píše:To bylo kdysi dávno před těhu.. teď po porodu spolu víceméně už skoro 4 měsíce nespímeMonny89 píše:předpokládám, že u vás „rychlovka“ není na min. 20-30 minut jako u nás
No, nevím, prostě ráno, po snídani, po obědě, odpoledne a večer/ v noci![]()
![]()
tak na to bychom neměli čas, to bychom nedělali doslova nic jinýho ![]()
Anonymní píše:
Ahoj, mám takový blbý dotaz - vím, že se radí při snaze o mimi sexovat tak obden, před ovulací tři dny počkat a podobně, přečetla jsem si (nejen) tady na diskusi hodně příspěvků na toto téma a vlastně všichni psali, že otěhotněli asi takto nebo dokonce při ještě nižší frekvenci. Mě by ale zajímalo, jestli někdo otěhotněl při frekvenci 2 až 3× denně? Myslíte, že už je ta pravděpodobnost moc malá? Já vím, je to fakt taková blbina, ale nechce se mi říkat partnerovi, že když chceme mimi, tak bychom to neměli dělat tak často,to by ho pak už taky nemusel chtít…
Já ![]()