Ovulace a BT

854
22.9.11 23:28

Ovulace a BT

Ahoj holky snažilky. Jsem tady nova a tak zkoušim s novou diskusí. popíšu vam moji situaci tak doufam že mi nekdo poradi nebo aspon me usmerni. s pritelem sme se zacali snazit o miminko. vysadila jsem HA, 3.9 jsem dostala Ms a hned potom sme zacali zkoušet 11 a 14.9 jelikož nevim kdy mam ovulaci nakoupila jsem si hafo ovu testu od 16.9 do 19.9 všechny negat a 20.9 naprosto stejne // na ovu testu bylo to vecer tak jsem si i zmerila BT a byla 37,4. tak sme to zase zkusili.na druhy den brzo rano jsem si merila BTzase a byla jen 36,6. čemu mam věrit?? :nevim: testu nebo teplote?? byla ovulace nebo ne?? pokud mate nektera podobnou zkusenost budu rada kdyz napisete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4840
22.9.11 23:43

Ahoj, určitě bych v tomhle případě věřila testu, protože bt se měří jen a výhradně ráno, před vstanutím z postele, jinak to nemá smysl.
Ta ovu jistě proběhla, ale jiné teploty než čerstvě po probuzení, si nezapisuj. :wink:
Jo a ještě doplním, žádné univerzální teploty nejsou, měř pravidelně, nejlíp ve stejnou dobu, po stejné době spánku, důležitý bude rozdíl v teplotách před a po ovu, ne jejich samotné hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
22.9.11 23:49

ahojik no u me je to docela problem merit to kazde rano jelikoz delam 12-ky ranní a noční tak nevím jak to skombinovat. ale dik za radu. asi to fakt byla ovulace bolel me pravej vajecnik i pri sexu a druhej den v praci. bolelo to dokonce i kdyz jsem si sedala. ale kdyz uz jsem sedela tak to bylo vpoho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.9.11 23:53

Tak to nevadí, stačí pak stejná doba spánku, třeba plácnu, po šesti hodinách.
Je to vyzkoušené, funguje to. :pankac:
Ale myslím, že těch ukazatelů je tam dost, bolest, test, už jen aby se zadařilo. Držím palce. :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.9.11 00:01

jeeej děkuju. víš pořad jsem si řikala až bude to až bude tamto. a přítel na mě ,,ty bys furt jen na neco čekala" na nic nečekejme a pojdme si udelat mimiska!! vysad prašky!! zaskočil mě ale hezky. tak zkoušime no. uvidime. snad to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.9.11 00:21

Dobře jsi udělala, že jsi je vysadila, já to brala spousty let a teď už se snažíme rok a nic. :nevim: Ale já čekala víc jak půl roku jen na ovu. :roll:
Každopádně čím dřív jste se začali snažit, tím líp. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.9.11 00:32

no prave jsem mela i docela strach . protoze jsem se vsude docetla ze po vysazeni je dobre pockat tak 3 mesice. tak sem si zasla na gyndu. dr.mi rekl ze jsem brala HA takovou ze on ji predepisuje zenam co se snazi a nemuzou ze jim to da na 3-6 mesicu a pak to vysadi a otehotni defakto hned. tak ze prej nemame na nic cekat. juj rok to je docela dlouho ne?? vim ze nekomu to trva i dyl ale po roku nevim jestli bych :zed: . tak držim palečky a pak podej info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.9.11 11:14

No to bych nečekala na nic, jak to říkal dr, akorát bys mohla brát nějaký multivitamín s kyselinou listovou nebo aspoň tu listovku samotnou, protože při braní ha jí ubývá a mimi jí potřebuje k základnímu vývoji. :wink:
Rok je dlouho, ale plno holek se tu snaží mnohem dýl. Taky jsem si říkala, že rok bych nepřežila, a ejhle, už je to tu. :twisted: Ale to neznamená, že tobě se nezadaří hned, věř tomu, že klidně jo. :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.11 16:37

ovulace

Prosím Vás, kdy mám ovulaci (plodné dny), když mám 42denní menstruační cyklus? děkuju za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.9.11 17:44

Misha27: Ahoj, ta ovu bude zhruba 14 dní před prvním dnem ms, ale může to být i jen 10, možná až 8, ale i 16, těch 14 dní se uvádí jako průměr.
Takže bych se snažila třeba obden, zhruba od 26. do 32. dne cyklu a měla by to být ta nejlepší doba. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
26.9.11 12:19

kyselinu listovou beru uz 3 tydny s vitaminem B6. tak to myslim ze staci ne?? zase nechci do sebe cpat spoustu prasku kdyz lepsi vitaminky jsou ovocičko a zeleninka ne?? juj kež by nam to vyslo :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.9.11 15:01

michaellevik: Jo, to určitě stačí, ona je důležitá hlavně ta listovka, ostatní do sebe určitě dostaneš ovocem a zeleninou.
Já teda teď dost flákám i tu listovku, protože baštím skoro denně saláty, různé lupení, takže to zase nějak doženu. :mrgreen:
Však ono to jednou vyjde a třeba zrovna už teď. :pankac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
26.9.11 15:17

no rave premyslim vis?? mam 6 dpo a porad me poboliva podbrisek. 3 dny jsem mela zacpu porad codim curat a mam divne chute treba ve vlaku jedna pani jedla chleba a ja jsem na nej dostala takovou chut ze jsem ji ho malem vytrhla z ruky. prsa me nebolej tak nevim muzou se priznaky objevovat tak brzo?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.9.11 16:02

No tak ono sice brzo je, ale teoreticky můžou, některé holky to tak mají. :-)
Na druhou stranu, snažilky jsou často tak dobře informované, že si dokážou všechny příznaky dost úspěšně vsugerovat. :-P Už se mi to taky povedlo. :mrgreen:
Každopádně na test je brzičko. Vydržela bych aspoň ještě čtyři, minimálně. Ale já vím, jak strašně pomalu to pak utíká. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
27.9.11 15:43

hele?? už 2 dny po sobe mam rano po probuzeni BT 37,2. muže to neco znamenat?? tak jak jsem psala M nepravidelna ale kdyz bych pocitala 28denní ciklus tak 30.9. by to (ne)mělo přijit.a pořad jsem nafoukla jak balon ani stahnout brisko mi moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí