Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1veverka píše:
Ale ono to vyjít klidně může.
Proč by ne, vždyť ne každá si musí projít x měsíců nebo let, než mimi přijde.
Neztrácej naději, dokud ms nepřijde.Zítra už může být všechno jinak a i čárka se objevit.
ani si neumíš představit jak moc mi pomahaš. VELKE DĚKUJU TOBĚ VEVERUŠKO ![]()
1veverka píše:
Jo, tak to musela být pěkná zásoba.Jak tak okukuju grafy, hodně holek otěhotní zrovna takhle.
A pokud už čárka slábne, vajíčko je na cestě, tak tam ty bojovníky potká.No a zrovna ty pořádně silné, co přežili.
Prý se takhle podle pověr „zadělává“ na holčičku, spermie s x jsou prý pomalejší, ale vytrvalé.
michaellevik: To nemáš za co, vždyť od toho jsou tyhle diskuse, aby jsme na to nebyly samy a mohly se někomu vypovídat a třeba i vyvztekat.
![]()
michaelas2010:
Tak hurá do toho, to by moh být i kluk.
Hlavně ať je to mimi, žejo.
![]()
1veverka píše:
michaellevik: To nemáš za co, vždyť od toho jsou tyhle diskuse, aby jsme na to nebyly samy a mohly se někomu vypovídat a třeba i vyvztekat.![]()
michaelas2010:Tak hurá do toho, to by moh být i kluk.
Hlavně ať je to mimi, žejo.
![]()
Veveruškoooo. kde jsiiiiii???? pořad na tebe myslíííím . jak ti je mění se něco??? povídej přehaněj. ![]()
Hlásím příchod. ![]()
Tak já už nevydržela a rozdělila jsem si graf na dvě části a jako ms počítám špinění, to je bordel. ![]()
Manža je na nákupu, přemýšlím, že mu řeknu ještě o jeden těhu test, už snad poslední
, jestli vyjde zase negativní, tak se asi objednám na krev, čeká mě mejdan
, tak ať vím na sto procent, jak na tom jsem. ![]()
A co ty, nezkoušela jsi další test..? ![]()
1veverka píše:
Hlásím příchod.
Tak já už nevydržela a rozdělila jsem si graf na dvě části a jako ms počítám špinění, to je bordel.
Manža je na nákupu, přemýšlím, že mu řeknu ještě o jeden těhu test, už snad poslední, jestli vyjde zase negativní, tak se asi objednám na krev, čeká mě mejdan
, tak ať vím na sto procent, jak na tom jsem.
A co ty, nezkoušela jsi další test..?
ahojik no jo zkoušela a taky nic. nic mě nebolí a MS nikde. teplota pořad36,5 36,6 ale dnes ve 12 jsem si lehla a spala jsem 3 a pul hodiny jen tak jsem si zmeřila teplotu a 37,4. to asi nemam počítat ze?? nebo??
Tak doba spánku by i šla, ale měříš to v jinou dobu, já bych si to někam zapsala, ale moc bych s touhle teplotou nekalkulovala, porovnej to zítra, s tou opravdu ranní. ![]()
Já už zavolala manželovi, sehnal mi zase nějaký test, já si tu přečetla, že dělá fakt super duchy, tak co, alespoň uvidím, jak vypadá druhá čárka.
![]()
1veverka píše:
Tak doba spánku by i šla, ale měříš to v jinou dobu, já bych si to někam zapsala, ale moc bych s touhle teplotou nekalkulovala, porovnej to zítra, s tou opravdu ranní.
Já už zavolala manželovi, sehnal mi zase nějaký test, já si tu přečetla, že dělá fakt super duchy, tak co, alespoň uvidím, jak vypadá druhá čárka.![]()
a co ti to koupil za test?? no zapsala jsem si to. víš ja delam 12-ky ranní noční tak že musim tak měřit. ale prej stačí když spiš 3-4 hodiny a prej je jedno kdy měříš . jo všude se píše že je to nejlepší rano ale pokud neni jina možnost?? jo a čípek ten je podivnej krasně na nej došahnu je uzavřenější nez minule a mam bílej krem ale jenom když si tam šahnu.jinak vše postarém
Je to nějaký Intimed, bude to asi pěkná blbina, ale já už se na toho ducha těšim. ![]()
Když děláš na směny, tak to se jinak nedá, to je jasný. Prý to funguje dobře i tak, že ty teploty sedí. Já myslela, že jsi spala jen tak mimo, když to byl takový ten odpočinkový, pravý spánek, tak to to asi platí. ![]()
Taky mám čípek hrozně dole. A takový pevný. Začalo mě k tomu bolet břicho, ach jo. ![]()
1veverka píše:
No ahoj, ty jsi nějaká vysmátá.
no to asi proto že ovu testy jak z pohadky a muchlinkovani asi taky ji natáhlo usměv od ucha k uchu že?? ![]()
Jooo, tak to bych chápala. ![]()
I když u nás taky bylo o víkendu „plodné veselo“.
Jen ta ovu chyběla, i když co já vím, ovu test jsem neviděla už x měsíců. ![]()