Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
1.10.11 20:58
1veverka píše:
Ale ono to vyjít klidně může. :wink:
Proč by ne, vždyť ne každá si musí projít x měsíců nebo let, než mimi přijde. :pankac:
Neztrácej naději, dokud ms nepřijde. 8-) Zítra už může být všechno jinak a i čárka se objevit. :wink:

ani si neumíš představit jak moc mi pomahaš. VELKE DĚKUJU TOBĚ VEVERUŠKO :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
1.10.11 20:59
takze dneska na to hopsmenme vecer :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1veverka píše:
Jo, tak to musela být pěkná zásoba. :mrgreen: Jak tak okukuju grafy, hodně holek otěhotní zrovna takhle. :pankac:
A pokud už čárka slábne, vajíčko je na cestě, tak tam ty bojovníky potká. :mrgreen: No a zrovna ty pořádně silné, co přežili. :-D Prý se takhle podle pověr „zadělává“ na holčičku, spermie s x jsou prý pomalejší, ale vytrvalé. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.10.11 21:10

michaellevik: To nemáš za co, vždyť od toho jsou tyhle diskuse, aby jsme na to nebyly samy a mohly se někomu vypovídat a třeba i vyvztekat. :wink: :-D
michaelas2010: :mrgreen: Tak hurá do toho, to by moh být i kluk. :-D Hlavně ať je to mimi, žejo. :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
1.10.11 21:39
jasne :palec:
1veverka píše:
michaellevik: To nemáš za co, vždyť od toho jsou tyhle diskuse, aby jsme na to nebyly samy a mohly se někomu vypovídat a třeba i vyvztekat. :wink: :-D
michaelas2010: :mrgreen: Tak hurá do toho, to by moh být i kluk. :-D Hlavně ať je to mimi, žejo. :dance: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 15:48

Veveruškoooo. kde jsiiiiii???? pořad na tebe myslíííím . jak ti je mění se něco??? povídej přehaněj. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 18:23

Hlásím příchod. :mrgreen:
Tak já už nevydržela a rozdělila jsem si graf na dvě části a jako ms počítám špinění, to je bordel. :cert:
Manža je na nákupu, přemýšlím, že mu řeknu ještě o jeden těhu test, už snad poslední :roll: , jestli vyjde zase negativní, tak se asi objednám na krev, čeká mě mejdan :-D , tak ať vím na sto procent, jak na tom jsem. :think:

A co ty, nezkoušela jsi další test..? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 18:42
1veverka píše:
Hlásím příchod. :mrgreen:
Tak já už nevydržela a rozdělila jsem si graf na dvě části a jako ms počítám špinění, to je bordel. :cert:
Manža je na nákupu, přemýšlím, že mu řeknu ještě o jeden těhu test, už snad poslední :roll: , jestli vyjde zase negativní, tak se asi objednám na krev, čeká mě mejdan :-D , tak ať vím na sto procent, jak na tom jsem. :think:A co ty, nezkoušela jsi další test..? :wink:

ahojik no jo zkoušela a taky nic. nic mě nebolí a MS nikde. teplota pořad36,5 36,6 ale dnes ve 12 jsem si lehla a spala jsem 3 a pul hodiny jen tak jsem si zmeřila teplotu a 37,4. to asi nemam počítat ze?? nebo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 19:07

Tak doba spánku by i šla, ale měříš to v jinou dobu, já bych si to někam zapsala, ale moc bych s touhle teplotou nekalkulovala, porovnej to zítra, s tou opravdu ranní. :wink:
Já už zavolala manželovi, sehnal mi zase nějaký test, já si tu přečetla, že dělá fakt super duchy, tak co, alespoň uvidím, jak vypadá druhá čárka. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 19:17
1veverka píše:
Tak doba spánku by i šla, ale měříš to v jinou dobu, já bych si to někam zapsala, ale moc bych s touhle teplotou nekalkulovala, porovnej to zítra, s tou opravdu ranní. :wink:
Já už zavolala manželovi, sehnal mi zase nějaký test, já si tu přečetla, že dělá fakt super duchy, tak co, alespoň uvidím, jak vypadá druhá čárka. :mrgreen: :dance:

a co ti to koupil za test?? no zapsala jsem si to. víš ja delam 12-ky ranní noční tak že musim tak měřit. ale prej stačí když spiš 3-4 hodiny a prej je jedno kdy měříš . jo všude se píše že je to nejlepší rano ale pokud neni jina možnost?? jo a čípek ten je podivnej krasně na nej došahnu je uzavřenější nez minule a mam bílej krem ale jenom když si tam šahnu.jinak vše postarém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 20:02

Je to nějaký Intimed, bude to asi pěkná blbina, ale já už se na toho ducha těšim. :mrgreen:
Když děláš na směny, tak to se jinak nedá, to je jasný. Prý to funguje dobře i tak, že ty teploty sedí. Já myslela, že jsi spala jen tak mimo, když to byl takový ten odpočinkový, pravý spánek, tak to to asi platí. :pankac:
Taky mám čípek hrozně dole. A takový pevný. Začalo mě k tomu bolet břicho, ach jo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
3.10.11 20:25

ahojky devcata¨
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 20:27

No ahoj, ty jsi nějaká vysmátá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 20:30
michaelas2010 píše:
ahojky devcata¨ :lol:

ahojky. co nove??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 20:43
1veverka píše:
No ahoj, ty jsi nějaká vysmátá. :mrgreen:

no to asi proto že ovu testy jak z pohadky a muchlinkovani asi taky ji natáhlo usměv od ucha k uchu že?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 20:50

Jooo, tak to bych chápala. :mrgreen:
I když u nás taky bylo o víkendu „plodné veselo“. :lol: Jen ta ovu chyběla, i když co já vím, ovu test jsem neviděla už x měsíců. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí