Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
29.9.11 17:09

Holky, ne, já nechci nakupovat, jak jednou začnu, tak to bude pro peněženku hotová katastrofa. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 17:13
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
1veverka píše:
Holky, ne, já nechci nakupovat, jak jednou začnu, tak to bude pro peněženku hotová katastrofa. :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 17:22

ja jsem mela nakupovaci manii na kalhotky každej měsíc minimalne 10 kalhotek. jak sme se rozhodli pro mimiska tak jsem začala s oblečeníčkem a prkotinkama. přítel skakal 2m do výšky :dance: že po 2 letech jsem konečně začala utracet za neco jineho než za kalhotky. ,, milačku aha co jsem si koupila!!" zase kalhotky?? nene dívej. .. a jak to uvidel tak automaticky začal šišlat jeziziii to je zlaťounkéééé :mrgreen: . byl rozkoškej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 17:56

:mrgreen: Tak to můj manža je taky takovej unášecí. :-P Dneska sotva přišel z práce, tak se ptal, co test, jestli jsem ho zkoušela a že ví stejně, že jsem určitě těhule. :-D
Ale ono ty nákupy přepadnou jistě mojí mamku, ta už se x let těší, že bude babička a pořád mi říká, že viděla krásný oblečky a kdesi cosi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 18:27
:lol:
michaellevik píše:
ja jsem mela nakupovaci manii na kalhotky každej měsíc minimalne 10 kalhotek. jak sme se rozhodli pro mimiska tak jsem začala s oblečeníčkem a prkotinkama. přítel skakal 2m do výšky :dance: že po 2 letech jsem konečně začala utracet za neco jineho než za kalhotky. ,, milačku aha co jsem si koupila!!" zase kalhotky?? nene dívej. .. a jak to uvidel tak automaticky začal šišlat jeziziii to je zlaťounkéééé :mrgreen: . byl rozkoškej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 18:39

jaaaaaj holky začííína mě bolet bříško :cry: jak na MS ale je to brzo tak o 2 dny. jeste nikdy jsem to nedostala dřiv ani přesně na den. pomooooooc ja nechci aby :cert: mrcha dorazila neeeeeeeeeee ne ne nechci běž prič ty hnusobo ošklivaaaa :twisted: občas rozboli i cele břícho jako když udelam 100 sedu lehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 18:55

To, že tě bolí bříško, ještě nemusí vůbec nic znamenat, mně už bolí čtrnáct dní. :mrgreen:
To může být zrovna tím, že mimi už se zabydluje. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 19:04

jaaaaj Veveruško kdybys měla pravdu :roll: . takovej strach z M jsem jeste nikdy neměla. a jak jsem ti mluvila o ty bradavce tak jsem se koupala a zavolala si pritele jestli to pozna a poznal to i on ze je dudlikovatejší :lol: . jo a ted ve mě nejak divně začalo hučet nevím jestli jsou to střeva nebo co ale jsou to strašidelne zvuky takove dlouhe bručení. asi tam mam medvěda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 19:09

Ty jo, no co to máš za příznaky. :lol: Hučení..? Medvědi..? Možná budeš mít nějakého Harryho Pottera a jsou to sovy… :-D :mrgreen:
Když už něco i chlap pozná, tak to už musí být změna. :pankac:
Ale nestresuj se, neboj, nepanikař, už je to stejně rozhodnuté a jestli mimís hnízdí, potřebuje místo a bříško budeš dost vnímat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 19:16

sovy?? no asi taky za chvilku cela zoo že?? mysliš že to muže byt to zahnízďovani tak hlučne??když už teď děla randal co bude pak?? laser show??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
29.9.11 19:26
:lol: :mrgreen:
michaellevik píše:
sovy?? no asi taky za chvilku cela zoo že?? mysliš že to muže byt to zahnízďovani tak hlučne??když už teď děla randal co bude pak?? laser show??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 20:12

michaellevik: Hučí taky vlak, ale železniční tunel tam snad nedělá. :lol: I když ten spíš houká, jako ta sova. :think:
Tak že by vodopády..? Nejmíň Niagara. :mrgreen: Bude to asi nějaký nadšenec přes vodu. Plodovku minimálně. :lol:
Ale to víš, že zahnizďování není hlučné, spíš bys mohla pak lehce špinit, tak bych se toho nelekala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 20:21

niagara to zní dobře :potlesk: .ale tunel taky není k zahozeni. možna ho tam staví už teď aby si celych 9 měsícu skoušelo, jak z něho poleze ven. jen doufam že neplanuje tim tunelem projit nekdy teď 8-o.nebo mu dám na zadek když ho najdu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.9.11 21:22

:lol: Teda ten má chudák vyhlídky, hned by dostal nářez. :mrgreen: Žádný tunely dřív jak za devět měsíců, no, v osmi a půl už by to možná prošlo. :-P
A Niagáry budou tak jako tak, prý je učůranost v těhu normální. Jak já už se na ty všechny věci těším. :pankac: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
29.9.11 21:53

:mrgreen: joooooooo jsem nadšená že si budu učůravat jupíííííííííííí :mrgreen: teším se i na to až mi bude šoufl a vše pobleju a těším se na to že budu mít větší prsa jupííííííííí ,, AŤ ŽIJE UČURAVÁNI" :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí