Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dneska me pekne pichalo stridave na vajecnikach a jeste jsem byla objednana na cytologii ![]()
Podle toho píchání na vaječníkách si myslím, že právě poznám ovu, protože to jindy nemám. ![]()
Já mám jít taky na komplet prohlídku, ale vůbec bych se nedivila, kdyby přišla ms, jen aby mi znepříjemnila návštěvu u dr.
![]()
Michaelas2010::::no ja taky. ale jinak aby si byla v obraze tak mam svatky 2. 29.9 je Michal Michaela na Slovensku a jelikož jsem slovenka tak jsem to tady první rok v Čechách slavila ale ted se víc přiklanim k svatku toho 19. už jsem tu 5 let. ja jsem se tu i narodila ale pak se naši rozvedli a mamka nas odtahla na svk. ale tahlo mě to sem od mala.
DOBRE RÁNKO HOLKY MOJE
. poslušne hlásim že teplotka 36,7 tt proveden z rannní močí a mám pocit ze se tam vyklubal mini pidi midi dušíček nejde ani vyfotit
. jen mam strach jestli to nebude tá předmenstuační čárka. prej se pred MS, HCG zvyšuje a děla to pak falešné testy. no uvidime.koupila jsem si i ten digy test za 190kč
protože lekarnik mi řekl že se dá použít víc krat blbec a ja mu uveřila. no nic schovam ho na dobu až ja budu opravdu vědět že jsem těhu a pak to dám miláčkovi jako dárek aby věděl od kdy je ,,tátou"
PS těšte se semnou ale negratulujte ješte ja vam řeknu kdy jo?? ![]()
michaelas2010 píše:
tak at sili ja jeste pockam
no doufam že bude nebo…
![]()
Ahoj holky. ![]()
Tedy to jsou novinky, no tak to by bylo prostě super, první vlaštovka, ale zatím budeme dělat, že nic, aby jsme to nezakřikly.
![]()
Ale slabá čárka taky čárka.
A tohle bylo co za test?
Jinak to, že před ms může být duch, už jsem taky četla, ale hcg to dělat určitě nemůže, vždyť to produkuje až zavrtané mimi. ![]()
1veverka píše:
Ahoj holky.
Tedy to jsou novinky, no tak to by bylo prostě super, první vlaštovka, ale zatím budeme dělat, že nic, aby jsme to nezakřikly.![]()
Ale slabá čárka taky čárka.A tohle bylo co za test?
Jinak to, že před ms může být duch, už jsem taky četla, ale hcg to dělat určitě nemůže, vždyť to produkuje až zavrtané mimi.
mamatest 10. a nevíš nahodou jak test muže ovlivnit piti vody, čaje nebo kafe?? skusim udelat večer a pak rano. ale ta čarkase mi zda divna. nevim
Tak to by měl být dobrý test.
Mně udělal falešnou čárku jen jednou, ale možná že nebyla falešná a cosi tam bylo, ale neuchytilo se a s ms odešlo.
Pití čehokoliv může moč prostě naředit a pak se čárka nemusí ukázat, protože koncentrace hcg je moc nízká. Proto se doporučuje ranní moč, ale já na noc piju nejvíc, takže když test, tak spíš večer, kdy vím, že jsem třeba několik hodin nebyla na wc a moc nepila. ![]()
Jinak to neovlivní nijak, co piješ.
Tak jsem pátrala na netu a fakt musím říct, že jsem našla, že před ms může hcg být, vylučují ho prý vaječníky. No to se pak nedivím těm mým duchům před ms. ![]()
Ale michaellevik, tvůj případ to prostě nebude.
![]()
michaelas2010 píše:
nic jen me porad picha na vajecnikach
juuuj
. a co ta citologie??