Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
9.10.11 23:02

michaelas2010: No jo, jenže to měření je průkazné jen ráno, před vstanutím, jinak je to snadno ovlivnitelné a bt to není. :nevim:
Kdybys naměřila nějakou vyšší teplotu ještě v posteli, to už by bylo lepší. :wink:
michaellevik: Já vim, já mám tak zrovna co říkat, vždycky propadám testománii. :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
9.10.11 23:27
to ja vim zkusim rano :lol: jen jsem zkousela
1veverka píše:
michaelas2010: No jo, jenže to měření je průkazné jen ráno, před vstanutím, jinak je to snadno ovlivnitelné a bt to není. :nevim:
Kdybys naměřila nějakou vyšší teplotu ještě v posteli, to už by bylo lepší. :wink:
michaellevik: Já vim, já mám tak zrovna co říkat, vždycky propadám testománii. :mrgreen: :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.10.11 23:50

Hehe, ty jo, já místo abych přestala měřit, tak snad taky začnu i večer, mě to vždycky hrozně zajímá, jak to funguje. :cert: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
10.10.11 19:32

:mavam: ahoj holky. jak se máte?? ja před chvilkou přišla z práce utahaná jak pes. dávam si kontryhel pujdu si porelaxovat trošku do vaničky a hajde spinkat. dnes mi skončila mrcha :cert: tak budu zase měřit a čekat na ovu. taky máte nekdy takové ovubolesti že vám to dělá problem si pohodlně sednout?? ja mam nekdy pocit že jsem si to vše uvnitř snad rozsedla :mrgreen: . no uvidím jak to teď bude :?: tak krásnej večer a pááááá zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.10.11 19:36

Ahoj, no tak do vany jdu dneska taky. :pankac: Byla fakt zima a už se těším, jak si nahřeju svoje staré kosti. :mrgreen:
A mrcha by se mi mohla rozběhnout, zatím se to tak tváří. :cert: Při ovu mě někdy fakt dost bolí na jedné straně podbřišku, naposled mě to i vzbudilo a cítila jsem, jak by mi tam někdo rozprsknul cosi, až to luplo. Fuj. :-P
Při sezení jsem taky už měla problém, poposedávala jsem jako bych seděla na plotýnce. :-D
Tak neplav do hloubky a zítra páá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.10.11 14:34

ahoj :mavam: . holky tak jak pokračujete ja si dnes nakoupila ovu testy tak už jen čekam kdy se to začne projevovat. a začnu testit. co vy mate nějake změny?? ja dnes zítra a pozítři noční 12-ky tak doufam že mě neklepne pepka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.10.11 16:37

Ahoj… :kytka:
U mě nic moc nového, jen jsem musela odložit doktorku, protože jsem jako naschvál dostala ms. :-P
No ale jsem ráda, že už to za ms konečně můžu považovat. :cert: :-D
Ale už se těším, až se budem snažit, i bez testů, půjdem prostě na jistotu, každých pár dní. :dance:
Ty noční ti teda nezávidím, já už se vidím, jak se o víkendu hlavně vyspím, tenhle týden jsem tomu spaní moc nedala. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
14.10.11 18:42

ahojky holky tak ja jsem taky dostala ms takze zase jedu nanovo s vama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.10.11 23:07

Ahoj, no tak škoda, ale není všem dnům konec, že jo. :wink: :-)
Mně je tak špatně, tak mě bolí břicho, že bych vrhla. :poblion: Fakt parádní ms, už čtvrtý den mě totálně drtí a přitom se mi ještě ani pořádně nerozjela. :roll:
Doufám, že ta ovu pak bude taky stát za to. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
14.10.11 23:09

ja mam 2 den ms a nastesti uz mi prestalo bolet bricho.jasne ze neni vsem dnum konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.10.11 23:21

Jé, já už chci taky, aby to přešlo :roll: , ale ona si mě ms teď asi vychutná, když si tak dlouho dala pauzu. :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
14.10.11 23:22
tak at je co nejdriv pryc aby jste se mohly snazit :lol:
1veverka píše:
Jé, já už chci taky, aby to přešlo :roll: , ale ona si mě ms teď asi vychutná, když si tak dlouho dala pauzu. :cert: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
15.10.11 14:51

pane jOOO holky ja už to mam za sebou trvala 6 dnů a taky ke mě nebyla moc hodná. ale ted už jo to ok. mam 11DC tak jsem zvědavá kdy se na mě příjde podívat paní ovulace. holky hlavy vzhuru a jde se na nové snaženíčko. začali ste znovu měřit BT nebo ste se na to vyprdli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.10.11 14:54

Ahoj holky, já už bych taky chtěla, aby si dala ms odchod. :cert: :-D
Snad nebude trvat tři týdny, jak to taky umí. :evil:
Já pořád měřím, tak nějak ze setrvačnosti. :mrgreen:
Ale stejně mi to moc platný není, kdybych se na to vykašlala, asi udělám líp. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
15.10.11 16:10

ja merim porad asi neprestanu je to jako droga :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie