Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michaelas2010: No jo, jenže to měření je průkazné jen ráno, před vstanutím, jinak je to snadno ovlivnitelné a bt to není. ![]()
Kdybys naměřila nějakou vyšší teplotu ještě v posteli, to už by bylo lepší. ![]()
michaellevik: Já vim, já mám tak zrovna co říkat, vždycky propadám testománii.
![]()
1veverka píše:
michaelas2010: No jo, jenže to měření je průkazné jen ráno, před vstanutím, jinak je to snadno ovlivnitelné a bt to není.
Kdybys naměřila nějakou vyšší teplotu ještě v posteli, to už by bylo lepší.
michaellevik: Já vim, já mám tak zrovna co říkat, vždycky propadám testománii.![]()
Hehe, ty jo, já místo abych přestala měřit, tak snad taky začnu i večer, mě to vždycky hrozně zajímá, jak to funguje.
![]()
ahoj holky. jak se máte?? ja před chvilkou přišla z práce utahaná jak pes. dávam si kontryhel pujdu si porelaxovat trošku do vaničky a hajde spinkat. dnes mi skončila mrcha
tak budu zase měřit a čekat na ovu. taky máte nekdy takové ovubolesti že vám to dělá problem si pohodlně sednout?? ja mam nekdy pocit že jsem si to vše uvnitř snad rozsedla
. no uvidím jak to teď bude
tak krásnej večer a pááááá zítra ![]()
Ahoj, no tak do vany jdu dneska taky.
Byla fakt zima a už se těším, jak si nahřeju svoje staré kosti. ![]()
A mrcha by se mi mohla rozběhnout, zatím se to tak tváří.
Při ovu mě někdy fakt dost bolí na jedné straně podbřišku, naposled mě to i vzbudilo a cítila jsem, jak by mi tam někdo rozprsknul cosi, až to luplo. Fuj. ![]()
Při sezení jsem taky už měla problém, poposedávala jsem jako bych seděla na plotýnce. ![]()
Tak neplav do hloubky a zítra páá. ![]()
ahoj
. holky tak jak pokračujete ja si dnes nakoupila ovu testy tak už jen čekam kdy se to začne projevovat. a začnu testit. co vy mate nějake změny?? ja dnes zítra a pozítři noční 12-ky tak doufam že mě neklepne pepka ![]()
Ahoj… ![]()
U mě nic moc nového, jen jsem musela odložit doktorku, protože jsem jako naschvál dostala ms. ![]()
No ale jsem ráda, že už to za ms konečně můžu považovat.
![]()
Ale už se těším, až se budem snažit, i bez testů, půjdem prostě na jistotu, každých pár dní. ![]()
Ty noční ti teda nezávidím, já už se vidím, jak se o víkendu hlavně vyspím, tenhle týden jsem tomu spaní moc nedala. ![]()
ahojky holky tak ja jsem taky dostala ms takze zase jedu nanovo s vama ![]()
Ahoj, no tak škoda, ale není všem dnům konec, že jo.
![]()
Mně je tak špatně, tak mě bolí břicho, že bych vrhla.
Fakt parádní ms, už čtvrtý den mě totálně drtí a přitom se mi ještě ani pořádně nerozjela. ![]()
Doufám, že ta ovu pak bude taky stát za to.
![]()
ja mam 2 den ms a nastesti uz mi prestalo bolet bricho.jasne ze neni vsem dnum konec ![]()
Jé, já už chci taky, aby to přešlo
, ale ona si mě ms teď asi vychutná, když si tak dlouho dala pauzu.
![]()
1veverka píše:
Jé, já už chci taky, aby to přešlo, ale ona si mě ms teď asi vychutná, když si tak dlouho dala pauzu.
![]()
pane jOOO holky ja už to mam za sebou trvala 6 dnů a taky ke mě nebyla moc hodná. ale ted už jo to ok. mam 11DC tak jsem zvědavá kdy se na mě příjde podívat paní ovulace. holky hlavy vzhuru a jde se na nové snaženíčko. začali ste znovu měřit BT nebo ste se na to vyprdli??
Ahoj holky, já už bych taky chtěla, aby si dala ms odchod.
![]()
Snad nebude trvat tři týdny, jak to taky umí. ![]()
Já pořád měřím, tak nějak ze setrvačnosti. ![]()
Ale stejně mi to moc platný není, kdybych se na to vykašlala, asi udělám líp. ![]()