Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michaellevik píše:michaelas2010 píše:no u me to same. až to je občas nepříjemne ale jsem rada že dorazila protože jsem se měřila když skončila mrcha
jo jo koukala jsem na testiky moooc krasny , jako hlenu mam plmno musela jsem si vzit intimku testiky zatim neg. tak pocitam do 2 dnu je tu![]()
a ty teploty byly faaaakt podivny až jsem si řikala že ovulka nedorazi. ale dorazila hihihi
Ahoj snažilky, tak jak se máme při pondělku..? ![]()
Já si tu nešťastnou ms tím snažením pěkně rozdráždila.
Ale na tu peču, rozhodla jsem se jí ignorovat. ![]()
Spíš mi hodně klesly teploty, teď nevím, může být normální pokles na konci ms?
Ovu bych mít ještě neměla, i když jistého nemám nic…
1veverka píše:
Ahoj snažilky, tak jak se máme při pondělku..?
Já si tu nešťastnou ms tím snažením pěkně rozdráždila.Ale na tu peču, rozhodla jsem se jí ignorovat.
Spíš mi hodně klesly teploty, teď nevím, může být normální pokles na konci ms?Ovu bych mít ještě neměla, i když jistého nemám nic…
Já myslím, že klidně může, důležité je, aby zase stoupla. Kolikátý DC jsi a kolik jsi naměřila?
Jinak já dneska měla krásných 36,36 (3DC), akorát MS je nějaká slabší než jsem zvyklá, ale doufám, že všechno bude OK ![]()
No, já jsem už 14. DC, ale cykly mám od 40 do 60 dní, ale hrozně to kolísá. Ms mívám od 10 do 20 dní. ![]()
Naměřila jsem už dva dny pod 36, ale moje nejvyšší teploty jsou tak 36,4, maximálně 36,5.
Při cyklu i těch 40 dní by to ovu nebyla jistě, ale co já vím, jak dlouhý bude teď.
![]()
Mám to všechno spíš jako překvápko. ![]()
No právě, to si taky myslím.
![]()
Stejně se budeme snažit pokaždé když ms přejde, tak to neprošvihnem. ![]()
Jen mě štve, u těch dlouhých cyklů, že těch šancí je za rok mnohem míň. ![]()
Tak to věřím, a nebereš nějaký léky nebo bylinky, aby si měla cyklus kratší?
To víš, že jsem to zkoušela. Gynex, Sarapis, bylinky několikery, ale nic. S mým tělem prostě nic nehne. ![]()
A hormony jsem taky zkoušela, jen tři měsíce a mám z toho polízanici doteď, udělalo mi to nádory na játrech (vypadá to nezhoubné, naštěstí), padaly mi vlasy, pleť jsem měla jak struhadlo s pupínky, no děs. ![]()
Takže už se můžu spolehnout jen na to, že se moje tělo umoudří samo. Jo, musím přiznat, brala jsem x let ha. Ale stejné problémy jsem měla i před tím. Jen se oddálily.
Hups, tak to je drsný
Ale tak zase máš aspoň ovulaci ![]()
Jo ještě jsem slyšela, že i na tohle pomáhá cvičení podle té metody Mojžíšové, ale je otázka, jestli by se ti do toho chtělo (třeba já jsem dost líná
)
No, tu ovulaci snad jo, i testy mi jí ukázaly, když jsem je ještě zkoušela.
Ale byla právě až někdy 27. DC, při těch extra dlouhých možná ani není. ![]()
Cvičení, ehm, já ti nevim, to bych nad sebou asi potřebovala někoho s bičem.
Taky jsem u téhle metody četla, že se musí spát s nataženýma nohama, mám potíže po operacích, takže jinak než zkroucená jak paragraf neusnu, jinak mě chytá křeč. ![]()
Tak jsem to kdysi rovnou zavrhla. ![]()
Veveruško ty to nemaš zrovna lehke jak tak čtu.a co ten kontrihel??me nevim jestli pomohl ale po jeho uzivani mi prišla ovulka o 3 dny drive. a prej po 3 mesicich by se ms mela davat doporadku tak nevim.neřikam že ti to skočí na 28 dní ale snad byti pomohl ubrat par dnu ne?? ![]()
Jasně ![]()
Já budu asi mít cykly kratší, ale modlím se, aby byla ovulace, abych každý měsíc nekrvácela jen tak pro nic za nic ![]()
Kontryhel už jsem pila. Tři měsíce. A stejně tak i směs od Kamenické, ale nic. ![]()
Ms mi to zmírnilo, byla předtím ještě horší. To je fajn. Jenže s délkou cyklu to nehnulo. ![]()
No, taky by mi stačila jistá ovu, to ostatní přežiju. ![]()
Ahojky snažilky,
mohu se k vám přidat? Jsem to vše poctivě přečetla a dozvěděla se zajímavé informace,moc děkuji ![]()
Jsem teď v období čekání.Ve středu je rozhodující den,spíše ve čtvrtek.Předtím jsem měla ms strašně rozházenou,už jsem chtěla jít k dr,ať mi ji srovná a jako by někdo mávl kouzelným proutkem,mám poslední 4 měsíce cyklus 29.dní ![]()