Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to si o tom ještě popřemýšlím, jestli se k ovu testům nevrátím. ![]()
Docela mě překvapilo, jak to vyjde levně.
1veverka píše:
Tak to si o tom ještě popřemýšlím, jestli se k ovu testům nevrátím.
Docela mě překvapilo, jak to vyjde levně.
Tak to je úplná paráda.
Nejlevnější co jsem tu sehnala byly za víc jak dvacku jeden. A ta kvalita se mi právě moc nezdála. ![]()
Já jsem na tu cenu taky čučela,narazila jsem na ten odkaz někde v diskuzi,tak jsem ho sem taky hodila.Jsou k tomu i těhu testy.Tak když se dostaví mrcha,tak manžovy řeknu ať mi je objedná.Tady v Čr jsem hledala nějaké finančně výhodné a opravdu jsou moc drahé ![]()
pajinka: Udělám to asi jako ty. Počkám na další, možnou ms, pak bych taky objednala a zase zkusím po delší době testit. ![]()
Ale u tebe už snad ms nepřijde.
![]()
Mám takové tušení že dorazí
Čípek mám tvrdý a dole,včera byl zas přes den měkký a pěkně schovaný,tak jsem z toho jelen ![]()
pajinka: Sledovat čípek to chce ve stejnou denní dobu, nejlépe i za stejných podmínek, mně taky cestuje jak blázen a mění se pořád. Moc z něj nevyčtu. ![]()
Dokud ms nedorazí, nic není ztraceno. ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem měřila teda hned ráno, když jsem se probudila, a bylo to rovných 37, tak si myslím že to včera byl asi omyl s tou teplotou, ale zase dneska jsem spala hrozně málo v noci, často jsem se budila a tři hodiny předtím než jsem měřila jsem musela na záchod, tak mám obavy že ani od dnešní teploty nemůžu nic čekat
Jinak to špinění bylo jen včera a jen chviličku, pak zase nic, jen mě pobolívalo v podbříšku… jsem zvědavá kdy, a jestli přijde MS ![]()
Tubinka: Ahoj, no to už je lepší teplota, ale je fakt, že to vstanutí na záchod jí mohlo ještě zvýšit, stejně tak nekvalitní spánek.
Já už mám třeba vyzkoušené, že jedno odběhnutí na záchod mi bt nerozhodí, pokud pak ještě pár hodin spím, ty tři hodiny pak by mi stačily, aby teplota byla v pohodě, jenže ne každá holka to má právě tak.
To chce vysledovat, ale k tomu se dopracuješ. ![]()
1veverka píše:
Tubinka: Ahoj, no to už je lepší teplota, ale je fakt, že to vstanutí na záchod jí mohlo ještě zvýšit, stejně tak nekvalitní spánek.
Já už mám třeba vyzkoušené, že jedno odběhnutí na záchod mi bt nerozhodí, pokud pak ještě pár hodin spím, ty tři hodiny pak by mi stačily, aby teplota byla v pohodě, jenže ne každá holka to má právě tak.
To chce vysledovat, ale k tomu se dopracuješ.
To jo, jen kdyby ty dny občas rychleji utíkaly
někdy mám chuť měřit se desetkrát denně
ale to by mi bylo k ničemu… v úterý letíme na pár dní do anglie, tak uvažuju že si tam koupím ty ovu testy… ať si pro začátek zkusím více variant ![]()
a jak se jinak daří tobě? ![]()
Tubinka:
Jo, to jsem měla taky, tyhle měřící záchvaty, dneska už jsem ráda, že změřím ráno a kolikrát se mi ani nechce. ![]()
Ale pořád mě baví to sledovat a porovnávat. ![]()
To jo, ty testy si tam nakup, to je šikovný. ![]()
Mně se daří tak, že docela fajn, jen ms má ještě tendenci se vracet, už mě fakt se..
![]()
Ale hrozně se těším na ty tři dny volna, co budou, to mi ani ta mrcha červená nepokazí. ![]()
Nooooo… Čistě teoreticky by snad mohl, mimi se zavrtává po různé době, myslím že 3 až 10 dpo, takže mohlo by být, i když většině se ten duch ukáže až dýl.
Fotku máš..? ![]()
A co je to za druh?
Důležité je, aby sílil, to se stejně pozná až tak za ty dva dny.
přikladam i testík. zaraží mě jenom že jsem si ho dělala dnes rano po noční. 2 min jsem se na nej dívala a jelikož tam byla jenom 1 tak jsem se na to vyprdla a šla spat po probuzení a po zaschnutí testu todle. je to hovadina že??
Některé testy rádi dělají čárku po zaschnutí.
A co je to za test?
Jako čárka je to pěkná, ale pořád lepší nevěřit a ověřit, než se radovat a pak být zklamaná, znám to. ![]()
Zkusila bych kdyžtak zítra nebo líp pozítří ještě jeden a počkala si na výsledek a pak ho po době, kterou uvádí návod, vyhodila.