Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
27.10.11 15:10

Ahoj holky, já jsem tu jen na skok, přeju všem hlavně krásný víkend, u nás tak pěkně prodloužený. :pankac: :mrgreen:
pajinka: Na zlepšení spermiogramu bral manža vitamín e, pak nějaké tablety a bylo to úplně na houby. :cert: Po nich to bylo ještě horší. :roll:
Takže pokud něco, tak fakt ty čaje nebo vitamíny, ty drahé multivitamíny nebo prostředky na zlepšení jsou u nás vyhozené peníze. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
27.10.11 15:17

Veverušmám stejný názor na ty drahé.Myslím že ten selen a zinek by mohl dát+tedy to éčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.10.11 13:07

pajinka: Vitamín e manžovi doporučili přímo na genetice, takže to asi bude jedna z nejdůležitějších věcí. :pankac:
Ale i zinek, jen jsem někde četla o něčem, že paradoxně spermie zpomaluje, ale už jsem zapomněla, co z toho to bylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.10.11 09:40

ahoj holky . tak jak pokračujete? co nového??ja jsem 10DPO a na testu sněhobílo :-( .ale furt mě bolí podbříšek jak na ms už přes týden tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
31.10.11 09:44

ahoj ja jsem 19DC a 4DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.10.11 10:00

ja 27DC. ani nevím kdy to mam dostat.minulej cyklus měl 33dnu a 20den byla ovulka. ted jsem ovulku dostala 17DC tak nevím o kolik dnu se mi to posune neposune.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 10:28

Ahoj holky..! :kytka:
Tak já jsem 21. DC, ms už nekomentuju :cert: , ale ovu by měla být tak za týden, tak jsem zvědavá, jak se to zkombinuje. :think: :-)
michaellevik: To bych to brala tak, že 30. DC by měl být termín ms, to už bych ten testík zkusila, dřív ne, to je zase brzy, desátý den to nemusí nic ukázat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
31.10.11 10:38

Ahoj holky :-)
Chci se zeptat, jak jste řešily měření BT při změně času? V noci ze soboty na neděli jsem měřila jako normálně, v 7h letního času, čili v 6h zimního času, no a dneska v 7h nového času, takže v podstatě v 8h letního času. Nevím, jestli ta teplota nemůže být nějak zkreslená…každopádně včera jsem si šla lehnout ve stejný čas jako obvykle (23h), akorát už zimního času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.10.11 11:13

Ahoj, tak já jsem změnu času neřešila, protože jsem ce vzbudila stejně brzy a pak už jsem nemohla spát, tak nevím jestli se vůbec na ty teploty můžu spolehnout, ale když kouknete na ten můj graf, tak jsem z toho celá nějaká zmatená :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 11:17
poppaea píše:
Chci se zeptat, jak jste řešily měření BT při změně času? V noci ze soboty na neděli jsem měřila jako normálně, v 7h letního času, čili v 6h zimního času, no a dneska v 7h nového času, takže v podstatě v 8h letního času. Nevím, jestli ta teplota nemůže být nějak zkreslená…každopádně včera jsem si šla lehnout ve stejný čas jako obvykle (23h), akorát už zimního času.

Ty jo, tak to mě ani nenapadlo řešit. 8-o :-P Ale je to fakt, je to posun. No, asi bych si to někam zapsala, že to bylo za nových podmínek, kdyby náhodou zrovna ta teplota byla divná nebo důležitá, ale jinak bych to neřešila.
Tělo si rychle zvykne, ten posun není až tak výrazný…

Tubinka píše:
Ahoj, tak já jsem změnu času neřešila, protože jsem ce vzbudila stejně brzy a pak už jsem nemohla spát, tak nevím jestli se vůbec na ty teploty můžu spolehnout, ale když kouknete na ten můj graf, tak jsem z toho celá nějaká zmatená :D :nevim:

Tak to vypadá, že by teprve mohla být ovu, protože ta je teplotou potvrzená až když vystoupá nad nějaký tvůj průměr a tam se drží. :think:
Ale nevím, jak dlouhé máš cykly, koukám, už jsi zkoušela těhu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.10.11 11:49
1veverka píše:
poppaea píše:
Chci se zeptat, jak jste řešily měření BT při změně času? V noci ze soboty na neděli jsem měřila jako normálně, v 7h letního času, čili v 6h zimního času, no a dneska v 7h nového času, takže v podstatě v 8h letního času. Nevím, jestli ta teplota nemůže být nějak zkreslená…každopádně včera jsem si šla lehnout ve stejný čas jako obvykle (23h), akorát už zimního času.

Ty jo, tak to mě ani nenapadlo řešit. 8-o :-P Ale je to fakt, je to posun. No, asi bych si to někam zapsala, že to bylo za nových podmínek, kdyby náhodou zrovna ta teplota byla divná nebo důležitá, ale jinak bych to neřešila.
Tělo si rychle zvykne, ten posun není až tak výrazný…

Tubinka píše:
Ahoj, tak já jsem změnu času neřešila, protože jsem ce vzbudila stejně brzy a pak už jsem nemohla spát, tak nevím jestli se vůbec na ty teploty můžu spolehnout, ale když kouknete na ten můj graf, tak jsem z toho celá nějaká zmatená :D :nevim:
Tak to vypadá, že by teprve mohla být ovu, protože ta je teplotou potvrzená až když vystoupá nad nějaký tvůj průměr a tam se drží. :think:
Ale nevím, jak dlouhé máš cykly, koukám, už jsi zkoušela těhu test?

Jo zkoušela jsem test, nedalo mi to, měla jsem poslední dobou opravdu zvláštní pocity co se týče bolesti břicha a chutí… no akorát s tou ovulkou jsi mě celkem zarazila, myslela jsem že už ji mám za sebou a včera jsme na sebe s přitelem vlítli a poprvé od doby co neberu antikoncepci jsme si ani nedávali pozor 8-o tak teď abych nebyla překvapená :D myslela jsem že už mám ovulku za sebou, když bych to měla v sobotu dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 12:36

No tak to zase jo, to už by mělo být po ovu. :pankac:
Koukala jsem spíš na ty teploty a nevšimla si, že ta jedna je těch 37,8, ta ten graf udělala hodně vysoko. :-)
Ale je možné, že se ovu posunula, i když je možné, že máš už všechny teploty vyšší a v první fázi naměříš mnohem nižší a tyhle se ukážou všechny už „nad čárou“. :-)
To je právě to, že z pár teplot se usuzovat nedá. :think:
Ale i ten hlen, no, bude to asi překvápko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
31.10.11 12:51

Ahoj holky, můžete mi pomoct odhadnout kdy byla ovulace?
toto je během plodných dnů, předtím to bylo 36,6 nebo 36,7

9DC 36,6 / 10DC 36,7 / 11DC 36,7 / 12DC 36,5 / 13DC 36,7 / 14DC 36,7 / 15DC 36,9 / 16DC 36,9

nevím zda to mohlo být ten 12 den kdy je teplota nejnižší nebo 14 kdy potom den poté je teplota větší než kdy předtím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.10.11 13:06

jak dlouho si meřiš teplotu?? ovu test sis nedelala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.10.11 14:00
1veverka píše:
No tak to zase jo, to už by mělo být po ovu. :pankac:
Koukala jsem spíš na ty teploty a nevšimla si, že ta jedna je těch 37,8, ta ten graf udělala hodně vysoko. :-)
Ale je možné, že se ovu posunula, i když je možné, že máš už všechny teploty vyšší a v první fázi naměříš mnohem nižší a tyhle se ukážou všechny už „nad čárou“. :-)
To je právě to, že z pár teplot se usuzovat nedá. :think:
Ale i ten hlen, no, bude to asi překvápko. :mrgreen:

No právě, je škoda že nevím jakém mám ty teploty před menses a po menses, že jsem začala měřit v polovině cyklu… no to bude ještě zajímavé. Pobolívalo mě poslední dobou v podbříšku, i během sexu, a dneska už ne :?: každopádně mám ještě jeden těhotenský test, tak pokud to v sobotu nedostanu, hned budu testovat… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí