Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je to DAY 7. bylo to takove balení 5 ovu testu a 1 tehu test s citlivostí 20, za 175kč. ja moc tomu testu nevěřím jen jsem chtela vědět jestli to je možne.a právě že sme se tulili jen jednou přes ovu a jeste k tomu jsem byla nemocna. tak že šance na tehu moc nedavam.
Tak o tom už jsem ale četla i pozitivní reakce. ![]()
Pamatuju si, že holka psala, že měla pozitvní už 6. dpo, takže neztrácej naději. ![]()
Nemáš šanci skočit si ještě dnes koupit mamatest? Ráno bys ho mohla zkusit, citlivost 10 a bylo by to hned jasnější. ![]()
A jedno tulení úplně stačí. ![]()
Strašně moc držím palce, tfuj, tfuj, ať je to tam.
![]()
teď jsem zkusila mamatest10 a sněhobíly. říkam že ten test byla hovadina. že ja si ho vubec dělala.
Ahojky snažiky,nebo že by sněženky?
To zní hezky.
Tak se // na testu konat nebudou
Mrcha dorazila v celé své kráse ![]()
Chtěla bych si začít měřit BT,ale budu muset najít více info.Už jsem si i založila kalendář na WomenZone.cz
michalevik to by bylo fajn,kdyby to vyšlo,Držím pěsti
Tak jsem našla toto,to by mohlo stačit ![]()
Shrnutí
pajinkaa28 píše:
Tak jsem našla toto,to by mohlo stačit![]()
Shrnutí
- Měřit každý den za stejných podmínek, zapisovat to
- První den cyklu = první den MS
- První část cyklu jsou teploty nízké
- Den, kdy se teplota zvýší, je den PO ovulaci, obvykle se plodné dny uvádějí 3 dny před a den po ovulaci, třetí den zvýšených teplot bývá už uváděn jako neplodný
- Poté se teploty drží 10-15 dní zvýšené, když teplota klesne (ne úplně všem ale klesá), přijde MS
- Každý má jinak dlouhý cyklus a jinde nastavené rozmezí teplot, co je pro jednoho normální, pro jiného může znamenat problém… Nejlepší je měřit aspoň pár měsíců, potom se spousta věcí pozná mnohem snadněji, je daleko lepší porovnávat sebe se sebou než s někým jiným
michaellevik píše:teď jsem zkusila mamatest10 a sněhobíly. říkam že ten test byla hovadina. že ja si ho vubec dělala.
No to je právě ono.
Já už si to zažila mockrát poslední měsíce, na některých testech jsem měla fakt pěkné druhé čárky, ale ten mamatest je nekompromisní. ![]()
Stejně je to strašně brzo, třeba to za pár dní bude už i na mamatestu a fakt pravé. ![]()
pajinkaa28 píše:
Tak jsem našla toto,to by mohlo stačit![]()
Shrnutí
- Měřit každý den za stejných podmínek, zapisovat to
- První den cyklu = první den MS
- První část cyklu jsou teploty nízké
- Den, kdy se teplota zvýší, je den PO ovulaci, obvykle se plodné dny uvádějí 3 dny před a den po ovulaci, třetí den zvýšených teplot bývá už uváděn jako neplodný
- Poté se teploty drží 10-15 dní zvýšené, když teplota klesne (ne úplně všem ale klesá), přijde MS
- Každý má jinak dlouhý cyklus a jinde nastavené rozmezí teplot, co je pro jednoho normální, pro jiného může znamenat problém… Nejlepší je měřit aspoň pár měsíců, potom se spousta věcí pozná mnohem snadněji, je daleko lepší porovnávat sebe se sebou než s někým jiným
Sněženky,snažilky,se mi to zalíbilo a rýmuje se to ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat co by jste doporučily na zlepšení spermiogramu.Hodně jsem narazila na selen a zinek.Aby to zlepšení snažení nebylo jen na mě ![]()
Ještě jsem přemýšlela že zajdu k dr.abych měla větší kontrolu nad ovulkou a abych jí taky vůbec měla ![]()
ahoj no prej pomaha kotvičník ňať. je to čaj a klidně ho mužete pít oba. ja ho svemu koupila v bio kramku asi za 30kč 50g. ale když to tomu slemu nepřipomenu tak ho nepije vubec.
michaellevik píše:
Pajinkaa28:ahoj no prej pomaha kotvičník ňať. je to čaj a klidně ho mužete pít oba. ja ho svemu koupila v bio kramku asi za 30kč 50g. ale když to tomu slemu nepřipomenu tak ho nepije vubec.
Ahojky sněženky,
jak se dnes máte? ![]()
Děkuji,oni ty čaje nejsou zas tak drahé,což je super,oproti nějakým vitamínům ![]()
Ahojky, kamarádka (masérka) která se dost zajímá o zdraví a tělo, mi radila, že na spoždění menstruace, a tedy i ovulace může mít často vliv i měsíc. Úplněk totiž také nepřichází v přesných intervalech, někdy se o 4-7 dní spozdí, a spousta jejich klientek nakonec zjistila, že jejich menstuace a celý cyklus na to taky reaguje. Zjistěte si, v jaké fázi měsíce míváte menstruaci
zkusím o tom pozjišťovat trochu více informací, a možná zase dojdeme k něčemu novému ![]()
Tubinkoje toho opravdu moc,co to ovlivňuje.O tom měsíci to je pravda,mě to zas říkala kamarádka co vykládá karty a uplně jsi mi to připoměla ![]()