Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
31.10.11 18:16
1veverka píše:
mischulka píše:
Tak jsem rovnou z práce běžela pro ovu test - a je negativní, takže asi nic :-( :cry:

Tak třeba ovu ještě bude, ty tvoje cykly taky nejsou nic extra krátkého a pravidelného. :wink:
Možná se to tělo jen nějak připravuje. Nezoufej, je ještě brzy po vysazení ha, může bolet břicho jen z toho, jak hormony blbnou. :-)
Co já si s tím užila. :roll:

Evca22 píše:
Ahojky chtela bych se optati zda mi nekdo pomuze a poradi.
Minulej mesic jsem nemela vubec ovu,vceras jsem si delala ovu test a carky obe silne,dnes o malilinko slabsi ale krasne viditelne.Vcera probehla snaha .
Dnes odpoledne jsem zacala spinit a ted jsem si musela vzit i tampon,protoze to uz je silnejsi.
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved
Ahoj, jojo, špinění v době ovu znám, stává se mi to celkem pravidelně.
A četla už jsem tady na emiminu příspěvky od holky, co měla místo ovu špinění fakt krvácení a to pár dní a docela silné.
8-o 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.10.11 18:37
Mahja píše:
1veverka píše:
mischulka píše:
Tak jsem rovnou z práce běžela pro ovu test - a je negativní, takže asi nic :-( :cry:

Tak třeba ovu ještě bude, ty tvoje cykly taky nejsou nic extra krátkého a pravidelného. :wink:
Možná se to tělo jen nějak připravuje. Nezoufej, je ještě brzy po vysazení ha, může bolet břicho jen z toho, jak hormony blbnou. :-)
Co já si s tím užila. :roll:

Evca22 píše:
Ahojky chtela bych se optati zda mi nekdo pomuze a poradi.
Minulej mesic jsem nemela vubec ovu,vceras jsem si delala ovu test a carky obe silne,dnes o malilinko slabsi ale krasne viditelne.Vcera probehla snaha .
Dnes odpoledne jsem zacala spinit a ted jsem si musela vzit i tampon,protoze to uz je silnejsi.
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved
Ahoj, jojo, špinění v době ovu znám, stává se mi to celkem pravidelně.
A četla už jsem tady na emiminu příspěvky od holky, co měla místo ovu špinění fakt krvácení a to pár dní a docela silné.
8-o 8-o 8-o

Taky mě to překvapuje… takže ten jeden den, nebo spíše jedna hodina, kdy jsem nečekaně začala špinit byla ovulka? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 19:21

Tubinka: Jo, to klidně mohlo být. :pankac: A vůbec by to nebylo nic vzácného.

Já se taky děsila, že bych měla ještě k mé nekonečné ms krvácet i při ovu, ale to naštěstí ne. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
31.10.11 19:38
1veverka píše:
Tubinka: Jo, to klidně mohlo být. :pankac: A vůbec by to nebylo nic vzácného.Já se taky děsila, že bych měla ještě k mé nekonečné ms krvácet i při ovu, ale to naštěstí ne. :twisted:

Mě spíš udivuje, že to trvalo takovou chvilku :D v tom případě jsem ovulku mohla mít 25.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 19:42
Tubinka píše:
1veverka píše:
Tubinka: Jo, to klidně mohlo být. :pankac: A vůbec by to nebylo nic vzácného.Já se taky děsila, že bych měla ještě k mé nekonečné ms krvácet i při ovu, ale to naštěstí ne. :twisted:
Mě spíš udivuje, že to trvalo takovou chvilku :D v tom případě jsem ovulku mohla mít 25.10.
:mrgreen: Třeba jo.
Ovulace je otázkou okamžiku, tak to by špinění pár hodin mohlo klidně stačit.
Ale ono je fakt každá holka jiná. To se nedá porovnávat. :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.10.11 20:09

vyznate se v tom někdo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
31.10.11 20:10
zajimave :think:
michaellevik píše:
vyznate se v tom někdo??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.10.11 20:17

hm no jo ale co s tím?? muže to něco znamenat?? nebo je to blbost. dnes test bílej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
31.10.11 21:17

ahoj holky, můžu se k vám také přidat? Chceme druhé miminko, první se nám podařilo řekla bych kromě snažení :-) i pitím kontryhelu a měřením BT. Teď měřím 3. měsíc, mám to nějaké divoké, chtěla jsem se zeptat ohledně ovulačních testů…Můžete mi nějaké doporučit? A fungují jako tt? Dělají se ráno nebo je to jedno kdy? Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 00:26
michaellevik píše:
vyznate se v tom někdo??

Vypadá to docela dobře, ovu potvrzená, teploty nahoře, to by klidně i těhu být mohlo. A že je bílej test, no tak třeba je brzo. 8-)
Dokud nepůjdou teploty dolů a nebude ms, tak bych tomu i věřila. :dance:

petkaba píše:
ahoj holky, můžu se k vám také přidat? Chceme druhé miminko, první se nám podařilo řekla bych kromě snažení :-) i pitím kontryhelu a měřením BT. Teď měřím 3. měsíc, mám to nějaké divoké, chtěla jsem se zeptat ohledně ovulačních testů…Můžete mi nějaké doporučit? A fungují jako tt? Dělají se ráno nebo je to jedno kdy? Díky moc…

Ahoj, já se ptala u dr, jaké testy a říkala, že je to jedno. :nevim: Z vlastní zkušenosti žádné moc doporučit nemůžu, ne že by neukazovaly, spíš je tam rozdíl, že některé ukazujou druhou čárku celou dobu, každý je asi jinak citlivý, ale přímo ovu ukážou asi všechny. :-)
Ovu testy se dělají v průběhu dne, ne ráno, ale ani ne dlouho v noci, myslím, že je tam i nějaký časový limit, já je dělala vždy odpoledne.
To tam bude ale napsané. Jen z ranní moči určitě nemají být, mohly by být zkreslené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 04:49
petkaba píše:
ahoj holky, můžu se k vám také přidat? Chceme druhé miminko, první se nám podařilo řekla bych kromě snažení :-) i pitím kontryhelu a měřením BT. Teď měřím 3. měsíc, mám to nějaké divoké, chtěla jsem se zeptat ohledně ovulačních testů…Můžete mi nějaké doporučit? A fungují jako tt? Dělají se ráno nebo je to jedno kdy? Díky moc…

Ahoj, já si koupila testy tady
http://viewitem.eim.ebay.cz/…6218610/item
Mají tady dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
1.11.11 08:38
ty pouzivam taky :palec:
Mahja píše:
petkaba píše:
Ahoj, já si koupila testy tady
http://viewitem.eim.ebay.cz/…6218610/item
Mají tady dobrou cenu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.11.11 08:57

holky dik moc. A jeste jsem se chtela zeptat, co znamena kdyz se mi ovu v grafu ukaze ta prerusovana cervena cara?:-) nikdy jsem ji nemela plnou:-)mozna blbej dotaz…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
1.11.11 09:20

Dekuju moc vsem za odpovedi.
Takk jsem z toho smutna zase nebude z naseho snazenicka nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.11.11 09:29

Evca-vydrz,nam prvni trvalo pres rok. Pomohl hlavne kontryhel a mereni. Ja mela dlouhe cykly bez ms, ms tak 3× do roka…:-(a az se mi to srovnalo a ja diky bt vedela kdy,tak se zadarilo do 3 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí