Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3332
1.11.11 19:12

Ahoj, chci se zeptat, dneska (11DC) jsem si dělala ovu test, a byla na něm slabá čárka, předtím jsem vždycky měla sněhobílo. Vím, že ten test je negativní, ale zajímalo by mě, jestli to znamená, že už se něco blíží, a třeba zítra nebo pozítří bude test pozitivní, nebo jestli je to v podstatě totéž, jako když se tam neukáže nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 19:17
poppaea píše:
Ahoj, chci se zeptat, dneska (11DC) jsem si dělala ovu test, a byla na něm slabá čárka, předtím jsem vždycky měla sněhobílo. Vím, že ten test je negativní, ale zajímalo by mě, jestli to znamená, že už se něco blíží, a třeba zítra nebo pozítří bude test pozitivní, nebo jestli je to v podstatě totéž, jako když se tam neukáže nic.

Ahojek, já začala taky brzo testit, první jsem tam měla jen tu jednu čárku, a pak se tam pomalu začala objevovat druhá, jak pomalu sílila, tak už ty testy dělej vícekrát za den, ať neprošvihneš pozitivní test a pak bys ty 2 stejné čárky nemusela chytit. Přikládám foto, jak mi sílily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
1.11.11 19:19

pak už čárka byla silnější - testy jsem dělala odpoledne, pak jsem zkusila večer, to už byly téměř stejně silné a pak ráno a to byl test pozitivní.

Foťák mi to trošku zestvětlil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 19:21

přesne tak testuj až se ti neobjeví 2 uplne stejne nebo taky testovaci silnejší nez kontrolní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 19:22

podívej se na stranku 14 tam jsem dala svuj ovu test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
1.11.11 19:22

Ok, díky, a jak je to s pitím? Omezujete nějak pití, když chcete testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 19:23
poppaea píše:
Ok, díky, a jak je to s pitím? Omezujete nějak pití, když chcete testovat?

měla bys to omezit tak na 2 hodky a piti se zdržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.11.11 20:22
mischulka píše:
http://www.fertilityfriend.com/home/37a2d7

mischul nemáš tam ovu, i když teď už by mohla být…z vlastní zkušenosti, když neměřím poctivě (fakt každý den kromě MS), tak se tomu grafu moc nechce :-) Jako že má problém vypočíst ovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.11.11 20:25
michaellevik píše:
no to mimi by se už ukazat aspon trošku mohlo. at mě nenervuje. ale ja moc tomu sanci nedavam prece tuleni bylo jenom jednou sice v den ovulky ale byla jsem nemocna :-(

Ono i jednou stačí :-) Také bych chtěla mít takové štěstí :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.11.11 20:26
petkaba píše:
michaellevik píše:
no to mimi by se už ukazat aspon trošku mohlo. at mě nenervuje. ale ja moc tomu sanci nedavam prece tuleni bylo jenom jednou sice v den ovulky ale byla jsem nemocna :-(
Ono i jednou stačí :-) Také bych chtěla mít takové štěstí :-))

no ja si myslim že se to nepovede ale malilinko jestě doufam :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.11.11 20:40

nejlepší by bylo zkusit test tak za dva tři dny, ale já bych určitě zkoušela i zítra :-) Tak i tak dej vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.11.11 08:35

Ahoj holky, tak vás všechny zdravím z Bistolu :)
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před menses vám klesá teplota? nebo to začíná klesat až když to dostanete? já jsem z toho svého grafu úplně zmatená :( vím že neměřím ani jeden celý cyklus, ale i tak… pořád mi to nějak skáče :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
2.11.11 08:38
Tubinka píše:
Ahoj holky, tak vás všechny zdravím z Bistolu :)
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před menses vám klesá teplota? nebo to začíná klesat až když to dostanete? já jsem z toho svého grafu úplně zmatená :( vím že neměřím ani jeden celý cyklus, ale i tak… pořád mi to nějak skáče :think:

Ahoj, mně klesla až v den, kdy jsem MS dostala..

• Citovat
  • Upravit
234
2.11.11 08:51

me klesne teplota z treba 37,2,ktera se drzi par dni,na 36,7 a ten den to prijde,takze v den ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
2.11.11 10:14

mně taky v den MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie