Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat, dneska (11DC) jsem si dělala ovu test, a byla na něm slabá čárka, předtím jsem vždycky měla sněhobílo. Vím, že ten test je negativní, ale zajímalo by mě, jestli to znamená, že už se něco blíží, a třeba zítra nebo pozítří bude test pozitivní, nebo jestli je to v podstatě totéž, jako když se tam neukáže nic.
poppaea píše:
Ahoj, chci se zeptat, dneska (11DC) jsem si dělala ovu test, a byla na něm slabá čárka, předtím jsem vždycky měla sněhobílo. Vím, že ten test je negativní, ale zajímalo by mě, jestli to znamená, že už se něco blíží, a třeba zítra nebo pozítří bude test pozitivní, nebo jestli je to v podstatě totéž, jako když se tam neukáže nic.
Ahojek, já začala taky brzo testit, první jsem tam měla jen tu jednu čárku, a pak se tam pomalu začala objevovat druhá, jak pomalu sílila, tak už ty testy dělej vícekrát za den, ať neprošvihneš pozitivní test a pak bys ty 2 stejné čárky nemusela chytit. Přikládám foto, jak mi sílily.
pak už čárka byla silnější - testy jsem dělala odpoledne, pak jsem zkusila večer, to už byly téměř stejně silné a pak ráno a to byl test pozitivní.
Foťák mi to trošku zestvětlil.
přesne tak testuj až se ti neobjeví 2 uplne stejne nebo taky testovaci silnejší nez kontrolní
Ok, díky, a jak je to s pitím? Omezujete nějak pití, když chcete testovat?
poppaea píše:
Ok, díky, a jak je to s pitím? Omezujete nějak pití, když chcete testovat?
měla bys to omezit tak na 2 hodky a piti se zdržet
mischulka píše:
http://www.fertilityfriend.com/home/37a2d7
mischul nemáš tam ovu, i když teď už by mohla být…z vlastní zkušenosti, když neměřím poctivě (fakt každý den kromě MS), tak se tomu grafu moc nechce
Jako že má problém vypočíst ovu…
michaellevik píše:
no to mimi by se už ukazat aspon trošku mohlo. at mě nenervuje. ale ja moc tomu sanci nedavam prece tuleni bylo jenom jednou sice v den ovulky ale byla jsem nemocna
Ono i jednou stačí
Také bych chtěla mít takové štěstí ![]()
petkaba píše:michaellevik píše:Ono i jednou stačí
no to mimi by se už ukazat aspon trošku mohlo. at mě nenervuje. ale ja moc tomu sanci nedavam prece tuleni bylo jenom jednou sice v den ovulky ale byla jsem nemocnaTaké bych chtěla mít takové štěstí
no ja si myslim že se to nepovede ale malilinko jestě doufam ![]()
nejlepší by bylo zkusit test tak za dva tři dny, ale já bych určitě zkoušela i zítra
Tak i tak dej vědět ![]()
Ahoj holky, tak vás všechny zdravím z Bistolu ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před menses vám klesá teplota? nebo to začíná klesat až když to dostanete? já jsem z toho svého grafu úplně zmatená
vím že neměřím ani jeden celý cyklus, ale i tak… pořád mi to nějak skáče ![]()
Tubinka píše:
Ahoj holky, tak vás všechny zdravím z Bistolu
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho před menses vám klesá teplota? nebo to začíná klesat až když to dostanete? já jsem z toho svého grafu úplně zmatenávím že neměřím ani jeden celý cyklus, ale i tak… pořád mi to nějak skáče
Ahoj, mně klesla až v den, kdy jsem MS dostala..
me klesne teplota z treba 37,2,ktera se drzi par dni,na 36,7 a ten den to prijde,takze v den ms