Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
4.11.11 13:26
poppaea píše:
Holky užijte si víkend, my jedeme na chalupu bez netu, mějte se hezky :mavam:

taktéž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
4.11.11 13:29

Mischulko, teď mi to došlo. Holky mají možná pravdu! Možná teprve ovu bude! Já měla dřív hooodně dlouhé cykly, u malého jsem měla ovu 30DC…tak nezahazuj flintu do žita ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
4.11.11 13:31

Taky všem přeji prima víkend.My máme zítra oslavu,Jiřik slaví 3 roky,tak mám celé odpoledne co dělat :wink:
ale nesmíme zapomínat na :hug:
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.11.11 13:42
petkaba píše:
1veverka píše:
Ahoj holky, tak jak jde snažení a těhotnění? :wink:
mischulka: Já jsem koukala na ten graf a přemýšlím, že když máš ty cykly takové rozházené, nemůže ovu teprve přijít?
Mně to připadá, že ještě nebyla. :think:
pajinka: Ten kontryhel jsem začala teď při ms, takže to je rozházené, ale asi ho budu pít s nějakou malou přestávkou, třeba každý pátý nebo šestý týden vynechám.
Všeobecně by se měl pít do ovu, jak už tu holky psaly, ale to by u mě bylo hodně různý.
Míchání bylinek by vadit nemělo, vždyť se dělají směsi, jen bych si zkusila zadat třeba do google, jestli něco nevypadne, že se třeba náhodou vyloženě nesmí… :-)
ahojky veverko, no já doufám, že se budeme snažit přes víkend :-) a že i se zdárným koncem…co ty?

My se určitě budeme taky snažit. :mrgreen: Ale asi jen tak cvičně, pro radost. :-P
Ovu by měla možná být někdy tak do týdne, ale jsem rozhodnutá nesledovat. :twisted: :-D

poppaea píše:
Holky užijte si víkend, my jedeme na chalupu bez netu, mějte se hezky :mavam:

Tak si to tam hezky užijte..! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.11.11 13:43
pajinkaa28 píše:
Taky všem přeji prima víkend.My máme zítra oslavu,Jiřik slaví 3 roky,tak mám celé odpoledne co dělat :wink:
ale nesmíme zapomínat na :hug: :mavam: :mavam: :mavam:

Jé, tak to bude krásný víkend. :wink: Tak ať se to povede… :pankac: A snažení taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.11.11 13:43
petkaba píše:
Mischulko, teď mi to došlo. Holky mají možná pravdu! Možná teprve ovu bude! Já měla dřív hooodně dlouhé cykly, u malého jsem měla ovu 30DC…tak nezahazuj flintu do žita ;-)

To si právě myslím, já mívám ovu tak 27.DC a dýl.  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
4.11.11 16:32
1veverka píše:
petkaba píše:
Mischulko, teď mi to došlo. Holky mají možná pravdu! Možná teprve ovu bude! Já měla dřív hooodně dlouhé cykly, u malého jsem měla ovu 30DC…tak nezahazuj flintu do žita ;-)
To si právě myslím, já mívám ovu tak 27.DC a dýl. :pankac:

zkušenost viď? já jsem teď 20DC a ještě nebyla, ale minule jsem to měla 23DC…je to fakt možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
4.11.11 17:48

:cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed: :zed: blbá krvavá teta dojela ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
4.11.11 17:51
petkaba píše:
1veverka píše:
petkaba píše:
To si právě myslím, já mívám ovu tak 27.DC a dýl. :pankac:
zkušenost viď? já jsem teď 20DC a ještě nebyla, ale minule jsem to měla 23DC…je to fakt možné…

Já si řikala, že když jsem měla poslední cyklus 56 dní, a ovu až 41DC, že by to byl zázrak, kdyby to teď bylo do dvacátýho..jo holky, já jsem uplně zapomněla napsat, že mi doktorka řekla, že při dlouhých cyklech není možné otěhotnět, no nehádala jsem se s ní, pač vim, že hodně lidí otěhotnělo i s dlouhým cyklem..no radši bych měla kratší, čekání dost na ho..o :zed:

• Citovat
  • Upravit
20040
4.11.11 17:52

opravdu???to me mrzi ale zase na to vlitnete a vyjde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
4.11.11 17:52
michaellevik píše: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed: :zed: blbá krvavá teta dojela ach jo :-(

To je mi líto Mišu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
854
4.11.11 17:57

trošku mi to je lito tak jsem si pobrečela a už je mi fajn. doufala jsem no :-( . ale nevadí skusime znovu a možna to bude darek pod stromeček vam samozřejmě budu držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
4.11.11 17:58
michaellevik píše:
trošku mi to je lito tak jsem si pobrečela a už je mi fajn. doufala jsem no :-( . ale nevadí skusime znovu a možna to bude darek pod stromeček vam samozřejmě budu držet palečky.

I my tobě :hug: Taky si to řikám, že by to byl hezkej dárek po stromeček :-D

• Citovat
  • Upravit
234
4.11.11 20:30

to mě mrzí, také držím palce ať to vyjde…teď před vánoci si to asi přejeme všechny ještě víc co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
4.11.11 21:04

Tak zas nakukuji.Už mám na zítra hotovo,jen dopoledne vyženu manžu s prckem na malou prochajdu abych mohla vytřít a můžem rozjet mejdan :pankac: :pankac: :pankac:
To by byl ideální dárek pod stromeček :wink:
Najít na testu //
Mějte se prima a dobrou noc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest