Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mischulka píše:Já pila ten kontryhel, ale už zase ho nepiju, ta ms se mi po něm zase objevila.Tak to by byla paráda, co by ti doktoři nechtěli.¨Hlavně že ovu vůbec je, já už si to od nich rozházet fakt nenechám. Pak jsem měla krátké, neplodné cykly, bylo mi blbě a bylo to k ničemu. Jen ať si mimi přijde klidně po měsíčním čekání na ovu.
U tebe to vypadá na cyklus těch 40 dní, to už není žádná hrůza a má to tendenci se srovnávat.
Myslím, že mi pomoh kontryhel a gynex, teda věřím v to, pokud se nezadaří tenhle měsíc, tak zas od 1DC začnu užívat oboje, ale doufám, že nebudu muset
poppaea píše:
Tak tu mám další „záhadu“Z ničeho nic se objevilo krvácení, měla jsem takovou tu úplně nejmenší slipovku, co se dává na tanga, a byla na ní krev, a na WC papíru taky, docela dost…vzala jsem si novou slipovku (tu normální), no a od té doby už asi hodinu zase nic…
To zahnizďování mě taky napadlo, ale to ne, to je brzo, jestli tohle byl teprve vzestup teploty po ovu.
Na ovu je to zase asi dlouho.
Jedině mohla třeba prasknout nějaká drobná cévka nebo prý takhle odchází mini cysty, co se dělají v určité fázi cyklu na čípku.
Já pila ten kontryhel, ale už zase ho nepiju, ta ms se mi po něm zase objevila.
Nevím to teda jistě, že po něm, ale asi to nechám radši být a uvidím příště.
U tebe už snad to příště bude až u snažení o další mimi.![]()
Kéž bys měla pravdu
Zahnizďování to není, my se ještě nesnažíme, až příští cyklus…
Napadlo mě, že mám možná trochu citlivější čípek, před pár lety jsem byla na konizaci. No nic, uvidím, zatím nebudu chodit za dr, kdyby se to stalo zase, tak jí napíšu.
mischulka: Vždyť co, není to nic nemožného, ovu je, navíc by to bylo krásné překvápko k Vánocům, to by bylo otěhotnět teď, úplně akorát. ![]()
Ahojky holky ![]()
Ani jsem si neuvědomila že jsem tam nenapsala měcíc,to jsou dny
ne čas
1veverka píše:
mischulka: Vždyť co, není to nic nemožného, ovu je, navíc by to bylo krásné překvápko k Vánocům, to by bylo otěhotnět teď, úplně akorát.
To jo no, ale nechci tomu zas tolik věřit, aby to pak nebylo zklamání
Ale samozřejmě těch 14 dní než bude termín MS to bude zase akce ![]()
poppaea píše:
Zahnizďování to není, my se ještě nesnažíme, až příští cyklus…
Napadlo mě, že mám možná trochu citlivější čípek, před pár lety jsem byla na konizaci. No nic, uvidím, zatím nebudu chodit za dr, kdyby se to stalo zase, tak jí napíšu.
Jo, to bych taky udělala. Kdyby to bylo jen jednou, tak bych to nechala být, může to být cokoliv takového. Ale kdyby se to opakovalo, raději bych tam šla, aby se na to mrkla. ![]()
Být ujištěná o tom, že je všechno v pořádku, taky není k zahození. ![]()
mischulka píše:1veverka píše:To jo no, ale nechci tomu zas tolik věřit, aby to pak nebylo zklamání
mischulka: Vždyť co, není to nic nemožného, ovu je, navíc by to bylo krásné překvápko k Vánocům, to by bylo otěhotnět teď, úplně akorát.Ale samozřejmě těch 14 dní než bude termín MS to bude zase akce
pajinkaa28 píše:
Ahojky holky
Ani jsem si neuvědomila že jsem tam nenapsala měcíc,to jsou dnyne čas
Ahoj, no mně to i došlo.
Hlavně když jsem koukla, že je sedmého. ![]()
1veverka píše:mischulka píše:1veverka píše:To jo no, ale nechci tomu zas tolik věřit, aby to pak nebylo zklamání
mischulka: Vždyť co, není to nic nemožného, ovu je, navíc by to bylo krásné překvápko k Vánocům, to by bylo otěhotnět teď, úplně akorát.Ale samozřejmě těch 14 dní než bude termín MS to bude zase akce
Je mi to jasný.
Tomu zklamání se člověk stejně nevyhne, i když jsem s tím třeba nepočítala, byla jsem pak vždycky trochu zklamaná a manža taky. Ale co naděláme, žejo.
No, budu držet palce, aby to čekání rychle uteklo a mělo ten nejlepší závěr.
Děkuju, já tobě taky ![]()
Jj,po ránu už bylo
Teď má manža 2 dny noční,takže pokračování bude až ve středu,snad vajíčko počká ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat,jestli se snažíte před ovu a v období ovu a pak necháváte vše v klidu,nebo se
celý měsíc?
mischulka: I já díky, snad nám to oběma vyjde i s dlouhými cykly. ![]()
pajinka:
U nás je to tak, že se snažíme celý cyklus, i když jsem třeba měla pozitivní ovu test, tak jsme to jistili až do prvních náznaků ms. ![]()
Ale to spíš proto, že nás to bavilo. ![]()
Každopádně bych se řídila tím, jak se vám chce. ![]()
poppaea píše:
Ahoj, tak sem dávám graf, je můj ručně dělaný, na womenzone mi to ty teploty nějak divně zaokrouhluje
Myslim,ze ovu jeste neni..teploty by mely byt nizko,pak prudce stoupnout a uz se drzt nahore..vecer sem dam svuj pro priklad…zkus si to hodit na ferilityfriend…
Nemůže to být špinění při zahnizďování??