Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mischulka
7.11.11 20:56

Zeslábnul, tak snad ovu byla dneska :-) pač jsme to pojistili, tak když se nám bude chtít, tak dáme ještě zítra :hug:

• Citovat
  • Upravit
mischulka
7.11.11 21:06

Tady je foto

• Citovat
  • Upravit
234
7.11.11 21:44
mischulka píše:
Tady je foto

mischul, to vypadá dobře :-) Moc držím palce na další testování tentokrát těhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
7.11.11 21:59
Tak to vypadá dobře.Držím pěsti ať to klapne :wink:
mischulka píše:
Tady je foto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
8.11.11 07:14
petkaba píše:
mischulka píše:
Tady je foto
mischul, to vypadá dobře :-) Moc držím palce na další testování tentokrát těhu :-)
pajinkaa28 píše:
Tak to vypadá dobře.Držím pěsti ať to klapne :wink:
mischulka píše:
Tady je foto

Holky díky, ale nějak se mi to nezdá, teplota je nějaká divná :nevim: Ach jo :zed:

• Citovat
  • Upravit
234
8.11.11 08:47

ahoj holky,take na tom nejsem moc ok. Dnes mi teplota spadla na 36,6,takze se mi z grafu ztratila ovu,kterou jsem jakoby do vcera mela v patek:-((( Jsem uz z toho mereni nejaka vystresovana…
Mischul a tobe ten graf ovu neukazal a test ano???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.11.11 09:44

Ahoj, já to vážně nechápu, teplota se drží pořád vcelku nízko, a já nevím, jestli mám věřit testům, že jsem ovu měla, nebo teplotě, že jsem jí neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.11.11 09:59
poppaea píše:
Ahoj, já to vážně nechápu, teplota se drží pořád vcelku nízko, a já nevím, jestli mám věřit testům, že jsem ovu měla, nebo teplotě, že jsem jí neměla :think:

Ja uz take nevim…jsem z toho zmatena,uz i otravena a opravdu me to mereni zacina stresovat:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
8.11.11 10:02

Ahoj holky, můžete prosím mrknout na můj graf? Myslíte že ovu byla a kdy? Ve čtvrtek večer jsem si dělala ovu test, a byl pozitivní, ale teplotě to neodpovídá :nevim: Díky za každý názor, jsem myslela že už se po půl roce vyznám v bt, ale tohle jsem ještě neměla :nevim:

http://www.fertilityfriend.com/home/33d315

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
8.11.11 10:10
petkaba píše:
ahoj holky,take na tom nejsem moc ok. Dnes mi teplota spadla na 36,6,takze se mi z grafu ztratila ovu,kterou jsem jakoby do vcera mela v patek:-((( Jsem uz z toho mereni nejaka vystresovana…
Mischul a tobe ten graf ovu neukazal a test ano???

No zatím graf ovu neukázal, pač on potřebuje mít alespoň 2-3 dny vyšší teplotu, aby mu to došlo :-) Ale už jsem si je tam zkusila zadat dopředu a když mi teplota stoupne, tak ovu byla včera, tak snad :andel: To je divný, že ti klesla :think: A máš někde graf? Není ovu až teď, nebo jsi měla okolo toho pátku pozitivní ovu testy?

• Citovat
  • Upravit
mischulka
8.11.11 10:13
Emi.kk píše:
Ahoj holky, můžete prosím mrknout na můj graf? Myslíte že ovu byla a kdy? Ve čtvrtek večer jsem si dělala ovu test, a byl pozitivní, ale teplotě to neodpovídá :nevim: Díky za každý názor, jsem myslela že už se po půl roce vyznám v bt, ale tohle jsem ještě neměla :nevim:http://www.fertilityfriend.com/home/33d315

A nedělala jsi jich víc, těch ovu testů? Je možný, že ovu byla klidně až kolem víkendu, uvidíš, jestli ti teď bude stoupat teplota..nejsem teda moc znalec :oops:

• Citovat
  • Upravit
234
8.11.11 10:25
mischulka píše:
petkaba píše:
Mischul a tobe ten graf ovu neukazal a test ano???
No zatím graf ovu neukázal, pač on potřebuje mít alespoň 2-3 dny vyšší teplotu, aby mu to došlo :-) Ale už jsem si je tam zkusila zadat dopředu a když mi teplota stoupne, tak ovu byla včera, tak snad :andel: To je divný, že ti klesla :think: A máš někde graf? Není ovu až teď, nebo jsi měla okolo toho pátku pozitivní ovu testy?

Mischul,tak to je super,tesim se na tve tehu testy,aspon neco pozitivniho…
No ja si vu testy nedelam,jen merim…posledni 3 dny teplota nad 37,predtim pod,proto mi vysla ta ovu na patek a ted toto:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.11.11 10:28
Emi.kk píše:
Ahoj holky, můžete prosím mrknout na můj graf? Myslíte že ovu byla a kdy? Ve čtvrtek večer jsem si dělala ovu test, a byl pozitivní, ale teplotě to neodpovídá :nevim: Díky za každý názor, jsem myslela že už se po půl roce vyznám v bt, ale tohle jsem ještě neměla :nevim:http://www.fertilityfriend.com/home/33d315

Ahojky,s testy zkusenost nemam,ale v grafu ti ovu muze vyskocit az 3 den vyssich teplot,cili to vis az po…graf bohuzel z mobilu neotevru,mrknu vecer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
8.11.11 10:29

Aby toho nebylo málo, tak krvácení pokračuje :roll: Asi je tělo ještě zblblý z HA, jinak si to nedovedu vysvětlit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
8.11.11 10:34
poppaea píše:
Aby toho nebylo málo, tak krvácení pokračuje :roll: Asi je tělo ještě zblblý z HA, jinak si to nedovedu vysvětlit :-(

To muze byt urcite…chvilku vydrz,to se srovna…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí