Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mischulka píše:
Tady je foto
mischul, to vypadá dobře
Moc držím palce na další testování tentokrát těhu ![]()
mischulka píše:
Tady je foto
petkaba píše:mischulka píše:mischul, to vypadá dobře
Tady je fotoMoc držím palce na další testování tentokrát těhu
pajinkaa28 píše:
Tak to vypadá dobře.Držím pěsti ať to klapne
mischulka píše:
Tady je foto
Holky díky, ale nějak se mi to nezdá, teplota je nějaká divná
Ach jo ![]()
ahoj holky,take na tom nejsem moc ok. Dnes mi teplota spadla na 36,6,takze se mi z grafu ztratila ovu,kterou jsem jakoby do vcera mela v patek:-((( Jsem uz z toho mereni nejaka vystresovana…
Mischul a tobe ten graf ovu neukazal a test ano???
Ahoj, já to vážně nechápu, teplota se drží pořád vcelku nízko, a já nevím, jestli mám věřit testům, že jsem ovu měla, nebo teplotě, že jsem jí neměla ![]()
poppaea píše:
Ahoj, já to vážně nechápu, teplota se drží pořád vcelku nízko, a já nevím, jestli mám věřit testům, že jsem ovu měla, nebo teplotě, že jsem jí neměla
Ja uz take nevim…jsem z toho zmatena,uz i otravena a opravdu me to mereni zacina stresovat:-(((
Ahoj holky, můžete prosím mrknout na můj graf? Myslíte že ovu byla a kdy? Ve čtvrtek večer jsem si dělala ovu test, a byl pozitivní, ale teplotě to neodpovídá
Díky za každý názor, jsem myslela že už se po půl roce vyznám v bt, ale tohle jsem ještě neměla ![]()
petkaba píše:
ahoj holky,take na tom nejsem moc ok. Dnes mi teplota spadla na 36,6,takze se mi z grafu ztratila ovu,kterou jsem jakoby do vcera mela v patek:-((( Jsem uz z toho mereni nejaka vystresovana…
Mischul a tobe ten graf ovu neukazal a test ano???
No zatím graf ovu neukázal, pač on potřebuje mít alespoň 2-3 dny vyšší teplotu, aby mu to došlo
Ale už jsem si je tam zkusila zadat dopředu a když mi teplota stoupne, tak ovu byla včera, tak snad
To je divný, že ti klesla
A máš někde graf? Není ovu až teď, nebo jsi měla okolo toho pátku pozitivní ovu testy?
Emi.kk píše:
Ahoj holky, můžete prosím mrknout na můj graf? Myslíte že ovu byla a kdy? Ve čtvrtek večer jsem si dělala ovu test, a byl pozitivní, ale teplotě to neodpovídáDíky za každý názor, jsem myslela že už se po půl roce vyznám v bt, ale tohle jsem ještě neměla
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
A nedělala jsi jich víc, těch ovu testů? Je možný, že ovu byla klidně až kolem víkendu, uvidíš, jestli ti teď bude stoupat teplota..nejsem teda moc znalec ![]()
mischulka píše:petkaba píše:No zatím graf ovu neukázal, pač on potřebuje mít alespoň 2-3 dny vyšší teplotu, aby mu to došlo
Mischul a tobe ten graf ovu neukazal a test ano???Ale už jsem si je tam zkusila zadat dopředu a když mi teplota stoupne, tak ovu byla včera, tak snad
To je divný, že ti klesla
A máš někde graf? Není ovu až teď, nebo jsi měla okolo toho pátku pozitivní ovu testy?
Mischul,tak to je super,tesim se na tve tehu testy,aspon neco pozitivniho…
No ja si vu testy nedelam,jen merim…posledni 3 dny teplota nad 37,predtim pod,proto mi vysla ta ovu na patek a ted toto:-((
Emi.kk píše:
Ahoj holky, můžete prosím mrknout na můj graf? Myslíte že ovu byla a kdy? Ve čtvrtek večer jsem si dělala ovu test, a byl pozitivní, ale teplotě to neodpovídáDíky za každý názor, jsem myslela že už se po půl roce vyznám v bt, ale tohle jsem ještě neměla
http://www.fertilityfriend.com/home/33d315
Ahojky,s testy zkusenost nemam,ale v grafu ti ovu muze vyskocit az 3 den vyssich teplot,cili to vis az po…graf bohuzel z mobilu neotevru,mrknu vecer…
Aby toho nebylo málo, tak krvácení pokračuje
Asi je tělo ještě zblblý z HA, jinak si to nedovedu vysvětlit ![]()
poppaea píše:
Aby toho nebylo málo, tak krvácení pokračujeAsi je tělo ještě zblblý z HA, jinak si to nedovedu vysvětlit
To muze byt urcite…chvilku vydrz,to se srovna…:-)
Zeslábnul, tak snad ovu byla dneska
pač jsme to pojistili, tak když se nám bude chtít, tak dáme ještě zítra