Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mischulka píše:petkaba píše:Ahoj, já má právě taky takový pocit, že to nevyšlo, protože jsme to právě nedotáhli do konce včera (den o ovu), no uvidíme, plodný hlen byl, tak třeba spermijky přežili dýl..ta tvoje teplota včera, to bylo určitě to zahnizďování, kdy klesá, je to jasný, věřim tomu
ahoj holky,me take vyskocila opet nahoru,tak jsem spokojena. Ovu v patek.
Mischul,my kdyz pocali maleho,tak jsme sexovali v den ovu a den po,ted take tak…uvidime:-)
Stejne mam takovy divny pocit,ze to nevyslo…ale ja nepoznala ani to prvni tehotenstvi:-)
Popea drzim take palecky:-)
no nevím mischul, mám jiný problém. Volala jsem si k mudr.a mám mykózu, takže jsem dostala nějaké léky a mastičku. Takže bůhví zda-li tu teplotu neovlivňuje i toto ![]()
mischulka píše:
Ahoj holky, tak teplota stouplahned mám lepší náladu, takže ovu byla 26DC, tzn. v pondělí, to ještě bylo tuleníčko, ale včera už ne
tak snad to tolik nevadí
Hlavní je, že byla ovu a kolem ní nějaký sexík. Já to čekání teď snad nevydržím
Důležité je před, po už je pozdě, v den ovulace už bych na to taky nesázela, už jsem to někde psala, ale prý se nějaký průzkum zaměřil na to, kdy žena nejvíc otěhotní a prý je to ze styku pět dní před ovu. ![]()
Je fakt, že ono to taky nějakou dobu trvá, než se spermie dostanou kam mají a pořád lepší, když tam čekají na vajíčko, než naopak. ![]()
Tak už jen držím palce, aby se našli. ![]()
petkaba píše:mischulka píše:no nevím mischul, mám jiný problém. Volala jsem si k mudr.a mám mykózu, takže jsem dostala nějaké léky a mastičku. Takže bůhví zda-li tu teplotu neovlivňuje i totopetkaba píše:Ahoj, já má právě taky takový pocit, že to nevyšlo, protože jsme to právě nedotáhli do konce včera (den o ovu), no uvidíme, plodný hlen byl, tak třeba spermijky přežili dýl..ta tvoje teplota včera, to bylo určitě to zahnizďování, kdy klesá, je to jasný, věřim tomu
ahoj holky,me take vyskocila opet nahoru,tak jsem spokojena. Ovu v patek.
Mischul,my kdyz pocali maleho,tak jsme sexovali v den ovu a den po,ted take tak…uvidime:-)
Stejne mam takovy divny pocit,ze to nevyslo…ale ja nepoznala ani to prvni tehotenstvi:-)
Popea drzim take palecky:-)
To by to snad ovlivnit nemělo…
Spíš bych to čekala u hormonů, co se týkají cyklu, jinak na to snad nic mít vliv nemůže.
Mně říkala, že ani některé hormony to neovlivňují.
Tedy kromě horečky, to je jasný. ![]()
tak jsem se docetla,ze mykoza by bt nemela ovlivnovat…
To mi nerikejte,ze sexik v dni ovu uz je k passe:-( nam se to tak povedlo…ale treba to bylo z jineho dne
mischul a kdy chces testovat?ja mam nutkani 10dpo,ale vim,ze je to brzo. U minuleho se mi ukazalo 12dpo,ale az asi po půl hodce slaba druha…fajn by bylo vydrzet do 14dpo…co?
petkaba píše:
mischul a kdy chces testovat?ja mam nutkani 10dpo,ale vim,ze je to brzo. U minuleho se mi ukazalo 12dpo,ale az asi po půl hodce slaba druha…fajn by bylo vydrzet do 14dpo…co?
Tak dlouho to nevydržim
Až budu 12DPO, tak budem mít oslavu výročí, tak ten den to určitě zkusim, byl by to hezkej dárek, ale jak se znám, tak budu testovat už 9DPO ![]()
Ahojky holky ![]()
Tak jsme poctivě
a ještě to raději večer pojistíme
Tak to budem testovat skoro spolu,jen mě o pár dní předběhnete ![]()
mischulka píše:petkaba píše:Tak dlouho to nevydržim
mischul a kdy chces testovat?ja mam nutkani 10dpo,ale vim,ze je to brzo. U minuleho se mi ukazalo 12dpo,ale az asi po půl hodce slaba druha…fajn by bylo vydrzet do 14dpo…co?Až budu 12DPO, tak budem mít oslavu výročí, tak ten den to určitě zkusim, byl by to hezkej dárek, ale jak se znám, tak budu testovat už 9DPO
jsem ráda, že tu nejsem jediný blázen ![]()
pajinkaa28 píše:
Ahojky holky
Tak jsme poctivěa ještě to raději večer pojistíme
Tak to budem testovat skoro spolu,jen mě o pár dní předběhnete
tak to je super, holky doufám, že aspoň některé z nás se to povede, když ne všem ![]()
mischulka píše:petkaba píše:Tak dlouho to nevydržim
mischul a kdy chces testovat?ja mam nutkani 10dpo,ale vim,ze je to brzo. U minuleho se mi ukazalo 12dpo,ale az asi po půl hodce slaba druha…fajn by bylo vydrzet do 14dpo…co?Až budu 12DPO, tak budem mít oslavu výročí, tak ten den to určitě zkusim, byl by to hezkej dárek, ale jak se znám, tak budu testovat už 9DPO
Jo mischul, to by byl ten nejkrásnější dárek
Manžel má tento měsíc narozeniny, tak bych mu taky chtěla udělat radost…no a nebo i na vánoce, ale to už musí vyjít! ![]()
jinak podbřišek už mě nebolí, po včerejšku jako když utne, ale bolí mě prsa, tak jako před ms…takže se začnu těšit na další cyklus ![]()
Tak mám takový pocit,že se ovulka pěkně rozjela ![]()
Začlo mě pěkně bolet na levé straně
Tak doufám že to k něčemu bude.Pa pa a dobrou noc
![]()
Taky mě to včera zlobilo, odpoledne jsem sotva lezla. Mě to ale bralo víc z pravé strany.
Jen doufám, že to bylo od ovu, ráno totiž byli takoví trošku divočejší tuleni ![]()
Včerejší ovu test už bych brala jako pozitivní, i když ta čárka byla malililinko slabší. Jen ta teplota tomu zatím neodpovídá… ![]()
Dobré ráno sněženky, jak se daří? ![]()
BT se mi drží nahoře, jen doufám, že to ještě alespoň pár dn vydrží
Na to krvácení jsem začala brát ascorutin, třeba pomůže ![]()
Hrozně se těším, až se začneme snažit, čas naštěstí krásně letí ![]()
Ahoj, já má právě taky takový pocit, že to nevyšlo, protože jsme to právě nedotáhli do konce včera (den o ovu), no uvidíme, plodný hlen byl, tak třeba spermijky přežili dýl..ta tvoje teplota včera, to bylo určitě to zahnizďování, kdy klesá, je to jasný, věřim tomu