Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky myslíte, že může mít velký vliv slabá baterka v teploměru. Já vím, že je to nelogickej dotaz a odpověď je možná jasná, ale mě jde o to, že občas mi tam poblikává, že je slabá baterka, ale změří mi to…
petkaba píše:pajinkaa28 píše:jaký gel holky?
Ahojky
no vidíš,to s tím gelem mě netrklo a mají to tam v sadách,takže je to pak výhodnější
Jen si musím pořádně přečíst jakou sadu
poppaea píše:
Ahoj, já používala ty testy z ebaye, jsou v pořádkuJen to chce ty 2 hodiny předtím nepít a moč nechat tak 20 minut stát, než se začne měřit.
Já si ještě z ebaye chci objednat gel pre-seed, ať to máme pojištěnýZačínáme začátkem prosince, už aby to bylo
petkaba píše:
holky myslíte, že může mít velký vliv slabá baterka v teploměru. Já vím, že je to nelogickej dotaz a odpověď je možná jasná, ale mě jde o to, že občas mi tam poblikává, že je slabá baterka, ale změří mi to…
Tak jsem konečně zpátky doma ![]()
Pet, HA jsem vysadila na konci září. Ten gel se jmenuje Preseed a vytváří prostředí příhodné pro spermie, a asi jim i nějak pomáhá.
A v tom teploměru baterku určitě vyměň.
pajinkaa28 píše:
Myslím že ano,raději si jí vyměňpetkaba píše:
Ahoj holky, tak mě radši zabijte rovnou ![]()
teprve dneska ráno mi došlo, že bych taky asi měla baterku vyměnit, protože mi to už 4 dny měří pořád stejně! ![]()
Změřila jsem se tedy normálním teploměrem, jela narychlo koupit baterku a pak zjišťovala, jaký je mezi výsledky těch teploměrů rozdíl, ať mám aspoň dneska co zapsat do grafu ![]()
Takže ovu zase můžu jen hádat podle testíků, vyplivlo mi to 13DC, ale musela jsem vypnou detekci podle BT. Mno tož uvidíme, no…
ahoj holky,diky za odkaz na ten gel,fakt jsem o tom neslysela,to je fajn:-)
Jak se mate? Jak jste na tom? U me dnes zvyseni,jenomze vcera jsem si dala trochu vice svatomartinskeho vinka:-),takze to je z toho
Ahoj holky, mohla bych se zeptat na radu? Vím, že se má měřit BT od začátku cyklu a déle než 3 měsíce, ale v pátek 4.11. jsem byla u doktorky, udělala mi UTZ a řekla, že mám folík 17mm, který v po nebo út praskne (dle kalkulačky jsem měla mít ovu až ve středu). Začala jsem měřit 8. v úterý teplotu, jen tak, měla jsem ji 36,2, další 2 dny 36,3 a další 2 dny 36,4. Říkám si, že je to divné, že ty teploty skáčou víc podle grafů, co jsem viděla, nebo mám špatný teploměr (měřím v puse digitálem Braun). Podle doktorky jsem zdravá, 1. těhu bylo do 4 měsíců od vysazení HA, nyní jsem v lednu přestala kojit a v únoru vysadila HA a zatím nic ![]()
1veverka píše:
Holky, pokud možno, tak ha už ne, ono sice tvrdí, že to snižuje rizika, ale ty, které to zvyšuje, už moc neuvádí a nebo mlží.
Rozhodně to není nic dobrého a kdybych si dnes mohla vybrat, vůbec bych s braním nezačínala. Ale už se stalo. Naprosto jistě vím, že za mě už nikdy víc.petkaba: To víš, že chápeme. Taky jsem si tím prošla, věčně nervy, naděje, zklamání, nervy, testování, snažení a zase nervy. Nakonec jsem došla k tomu, že nechat to být je pro mě nejlepší.
poppaea: Neboj a hlavně vydrž. Ono to bude nějakou dobu trvat, než se tělo srovná, ale zvládne to.
Mít ovu je základ, však ono se to povede.
Ahojek. Prskám, prskám......
Amber píše:
Ahoj holky, mohla bych se zeptat na radu? Vím, že se má měřit BT od začátku cyklu a déle než 3 měsíce, ale v pátek 4.11. jsem byla u doktorky, udělala mi UTZ a řekla, že mám folík 17mm, který v po nebo út praskne (dle kalkulačky jsem měla mít ovu až ve středu). Začala jsem měřit 8. v úterý teplotu, jen tak, měla jsem ji 36,2, další 2 dny 36,3 a další 2 dny 36,4. Říkám si, že je to divné, že ty teploty skáčou víc podle grafů, co jsem viděla, nebo mám špatný teploměr (měřím v puse digitálem Braun). Podle doktorky jsem zdravá, 1. těhu bylo do 4 měsíců od vysazení HA, nyní jsem v lednu přestala kojit a v únoru vysadila HA a zatím nic
Ahoj, nejsem si ještě žádný profík, ale četla jsem, že měření v puse není spolehlivé - stačí třeba jen, jestli máš ve spánku otevřenou nebo zavřenou pusu a už se to mění. Nejspolehlivější je myslím měřit vaginálně.
Ahoj, díky, takže se nestresovat BT a čekat
Díky
Už mám samo pesimistické scénáře.. ![]()
Amber, jen klid, zas to není tak dlouho, co se snažíte ![]()
Jo počítej s tím, že jestli začneš měřit vaginálně, teplota bude vyšší než jsi zvyklá.
Mimochodem holky, přecházím na novou filosofii: nebudu se stresovat tím, že se stresuju, protože před každou zkouškou ve škole se taky stresuju a stejně to vždycky vyjde
![]()
Ahojky sněženky ![]()
Tak jsem teoreticky 3DPO a mám bělavý výtok,jakoby tělové mléko
a do toho všeho rýmu a kašel ![]()
Já mám doma ještě rychloběžku po synovy,tak když se nezadaří,tak jí pak budu používat na měření BT.
Jj,stres je velký nepřítel
Já se snažím být v pohodě a k tomu mě ten muj malý rarášek pěkně zlobí,je to ![]()
pajinkaa28 píše:
Ahojky sněženky
Tak jsem teoreticky 3DPO a mám bělavý výtok,jakoby tělové mlékoa do toho všeho rýmu a kašel
Já mám doma ještě rychloběžku po synovy,tak když se nezadaří,tak jí pak budu používat na měření BT.
Jj,stres je velký nepřítelJá se snažím být v pohodě a k tomu mě ten muj malý rarášek pěkně zlobí,je to
ahojky, tak držím palce ať to vyjde
Klasický teploměr je ok, bohužel my ho nemáme a sehnat už se také nedá…Můj prcek má teď taky „horší“ období, do toho nějaké stresíky bokem, no divila bych se, kdyby se poštěstilo, ale byla bych moooc šťastná asi jako vy všechny ![]()
Amber píše:
Ahoj holky, mohla bych se zeptat na radu? Vím, že se má měřit BT od začátku cyklu a déle než 3 měsíce, ale v pátek 4.11. jsem byla u doktorky, udělala mi UTZ a řekla, že mám folík 17mm, který v po nebo út praskne (dle kalkulačky jsem měla mít ovu až ve středu). Začala jsem měřit 8. v úterý teplotu, jen tak, měla jsem ji 36,2, další 2 dny 36,3 a další 2 dny 36,4. Říkám si, že je to divné, že ty teploty skáčou víc podle grafů, co jsem viděla, nebo mám špatný teploměr (měřím v puse digitálem Braun). Podle doktorky jsem zdravá, 1. těhu bylo do 4 měsíců od vysazení HA, nyní jsem v lednu přestala kojit a v únoru vysadila HA a zatím nic
ahojky, měř si ty teploty pravidelně každý den, uvidíš co a jak, nicméně mi nepřijde, že by ti to skákalo
Také se snažíme o druhé, tak přeji, ať to vyjde ![]()