Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2391
12.11.11 12:25
Zkus kouknout na Aukro,tak jsem je snad zahlédla,klasický rtuťový teploměr
petkaba píše:
pajinkaa28 píše:
Ahojky sněženky :mavam:
Tak jsem teoreticky 3DPO a mám bělavý výtok,jakoby tělové mléko :roll:a do toho všeho rýmu a kašel :cert:
Já mám doma ještě rychloběžku po synovy,tak když se nezadaří,tak jí pak budu používat na měření BT.
Jj,stres je velký nepřítel :cert: Já se snažím být v pohodě a k tomu mě ten muj malý rarášek pěkně zlobí,je to :cert:
ahojky, tak držím palce ať to vyjde :-) Klasický teploměr je ok, bohužel my ho nemáme a sehnat už se také nedá…Můj prcek má teď taky „horší“ období, do toho nějaké stresíky bokem, no divila bych se, kdyby se poštěstilo, ale byla bych moooc šťastná asi jako vy všechny :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
12.11.11 12:29

Ahoj holky, mě dneska strašně bolí hlava, sice jsem včera pila svatomartinské, ale asi jen 3 skleničky, tak nevím, možná se mi vrátila migréna, nebo na mě něco leze..kéž by mimís :dance:

• Citovat
  • Upravit
14500
12.11.11 14:01

Petko děkuju :) No jo, první šlo celkem hned a teď.. :( Já nemyslela, jako že by mi to skákalo, ale že grafy co jsem našla byli takoví skákaví :) Při ovu třeba 35,9 a druhý den 36,5. U mě teda žádný výskok, proto jsem se ptala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
12.11.11 14:24

Amber, já třeba žádný skok neměla, roste mi to postupně, dávám obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.11.11 14:28

Popp, právě, při ovu máš skok o 0,3 nahoru, ale já jen o 0,1 a pak zase jen o 0,1 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
12.11.11 14:32

Jen 2 desetiny :-) ale to stejně jen proti těm nižším teplotám, ty co jsem předtím měla vyšší, byly skoro stejný…snad to říkám srozumitelně.
Děláš si ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.11.11 14:38
pajinkaa28 píše:
Zkus kouknout na Aukro,tak jsem je snad zahlédla,klasický rtuťový teploměr
petkaba píše:
pajinkaa28 píše:
Ahojky sněženky :mavam:
Tak jsem teoreticky 3DPO a mám bělavý výtok,jakoby tělové mléko :roll:a do toho všeho rýmu a kašel :cert:
Já mám doma ještě rychloběžku po synovy,tak když se nezadaří,tak jí pak budu používat na měření BT.
Jj,stres je velký nepřítel :cert: Já se snažím být v pohodě a k tomu mě ten muj malý rarášek pěkně zlobí,je to :cert:
ahojky, tak držím palce ať to vyjde :-) Klasický teploměr je ok, bohužel my ho nemáme a sehnat už se také nedá…Můj prcek má teď taky „horší“ období, do toho nějaké stresíky bokem, no divila bych se, kdyby se poštěstilo, ale byla bych moooc šťastná asi jako vy všechny :wink:

fakt? holky co se tady nedozvím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.11.11 14:39
mischulka píše:
Ahoj holky, mě dneska strašně bolí hlava, sice jsem včera pila svatomartinské, ale asi jen 3 skleničky, tak nevím, možná se mi vrátila migréna, nebo na mě něco leze..kéž by mimís :dance:

ahoj mischul…já vypila sedmičku :-)) U tebe ale teplota ok ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
12.11.11 14:40
poppaea píše:

máš také krásný graf :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
12.11.11 14:41

Hele, třeba tady:
http://aukro.cz/…4716653.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
12.11.11 14:42
petkaba píše:
mischulka píše:
Ahoj holky, mě dneska strašně bolí hlava, sice jsem včera pila svatomartinské, ale asi jen 3 skleničky, tak nevím, možná se mi vrátila migréna, nebo na mě něco leze..kéž by mimís :dance:
ahoj mischul…já vypila sedmičku :-)) U tebe ale teplota ok ne? :-)

Jo jo, teplotka v pohodě, ale asi strávim sobotu v posteli, pač jsem celá divná, bolej mě záda a jde mi to až do prsou, ta moje psychika je zblblá :-) Navíc se mi nechce nic dělat..chudák muž pracuje a já se válím :-D

• Citovat
  • Upravit
3332
12.11.11 14:43
petkaba píše:
poppaea píše:
máš také krásný graf :-)

Taky se mi líbí :-D Jen ty první 3 dny jsem byla nervózní, byl tam trochu ten pokles :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.11.11 14:49

Popp, nedělám, ale byla jsem v pátek na UTZ (před týdnem) a doktorka řekla, že v po nebo út dojde k ovulaci, že mám folík 17mm. Tak proto jsem začala najednou měřit, předtím jsem neměřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
12.11.11 15:01

Mimochodem minulý cyklus jsem měřila v puse, a taky ty teploty lítaly. Jo a psala jsi, že máš digitál - já taky, a zjistila jsem, že když zapípá, teplota ještě zdaleka není ustálená, takže ještě vždycky počítám do 60, a to už je pak dobrá (když pak počkám třeba další minutu, už se nemění).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.11.11 16:51

Popp fakt? Já ho vyndavám, jak pípá, protože jsem myslela, že už dál neměří.. :( Díky moc, zkusím zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí