Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
646
15.11.11 12:39

Děkuji Veverko, za ten graf jsem ráda, tak snad se to „nějak nepokazí“. Držím všem pěsti, ať to vyjde !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
15.11.11 12:55

Tak jsem si vypila první šálek kontryhele, teda pro mě je to docela hnus :poblion: :mrgreen: , snad nevadí, že jsem do toho dala trochu medu:-)
Doufám, že pomůže :roll:

Peti, já jsem asi úplně blbá :oops:, ale kde je ten graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.11 13:39
poppaea píše:
Tak jsem si vypila první šálek kontryhele, teda pro mě je to docela hnus :poblion: :mrgreen: , snad nevadí, že jsem do toho dala trochu medu:-)
Doufám, že pomůže :roll:Peti, já jsem asi úplně blbá :oops:, ale kde je ten graf?

Ahoj,
odkaz na graf má v podpisu.
Nahoře na stránce vedle přihlašovacího jména je nastavení, klikni, sjeď kousek níž a v Nastavení diskusí zatrhni „zobrazovat podpisy“

Jsem teď taky mezi čekatelkama na testík, po zadání včerejší teploty mi fertilityfriend přepočítal ovu na 11.11.11 pátek (hezké datum, že? :-D ) takže jsem 4DPO. Holky, jak vydržíte to čekání? Já bych to nejradši testovala hned :mrgreen: ale zařekla jsem se, že nejdřív příští středu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.11.11 14:55
Petinaa píše:
Děkuji Veverko, za ten graf jsem ráda, tak snad se to „nějak nepokazí“. Držím všem pěsti, ať to vyjde !!!

Tak to zase držím palce já tobě, ať je vše v nejlepším, těhotenském, pořádku. :mrgreen: :pankac:

poppaea píše:
Doufám, že pomůže :roll:Peti, já jsem asi úplně blbá :oops:, ale kde je ten graf?

Ty jo, hnus, taková dobrota..? :lol: To jsi ještě nepila urologický a nebo směs od Kamenické. Já to vařila a už se mi houpal žaludek. :mrgreen:
Jj, zobrazit podpisy to chce. :pankac:

cernakocka píše:
poppaea píše:

Ahoj,
Nahoře na stránce vedle přihlašovacího jména je nastavení, klikni, sjeď kousek níž a v Nastavení diskusí zatrhni „zobrazovat podpisy“

Jsem teď taky mezi čekatelkama na testík, po zadání včerejší teploty mi fertilityfriend přepočítal ovu na 11.11.11 pátek (hezké datum, že? :-D ) takže jsem 4DPO. Holky, jak vydržíte to čekání? Já bych to nejradši testovala hned :mrgreen: ale zařekla jsem se, že nejdřív příští středu…

Vydrž, vydrrrrž… :mrgreen: I když já taky vždycky nevydržela a testovala úplně nesmyslně. :roll:
Ale po roce snažení mě to přestalo bavit a už mi to ani nepřijde. :-)
Datum otěhotnění bys měla opravdu pěkný. :palec: :-D Tak snad se zadařilo, v takové magické datum. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
15.11.11 15:50

Veverko, pila jsem urologický, a na ten jsem si po pár hrníčkách zvykla, ale na kontryhel ne..ještě že jsou to jen 2 šálky denně :-D

Jo a podpisy už mám zobrazovaný, a teda zírám, co se dá vidět 8-o :-) Díky za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
15.11.11 21:39
Ahojky :mavam:
z toho si nic nedělej,já to taky nevěděla :mrgreen:
Děkuji cernekocce za návod :andel:
poppaea píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
15.11.11 21:43

Jinak já jsem 6DPO,takže se to pomalu blíží.Tento týden je manža celý doma,tak se trochu šetřím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.11.11 21:51
cernakocka píše:
poppaea píše:

Ahoj,

ahojky, jestli ti to pomůže, já testovala 9DPO a 10 DPO nikdy ne z ranní moči, takže také nedokážu vydržet…Na obou testech mám stínek :roll: Zítra testu z ranní moči, to budu 12DPO a jestli ne, tak je považuji za vadné :-?
Tobě držím palce, graf vypadá ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
15.11.11 21:53

Jinak se holky těším na vaše testíky, grafy máte moc pěkné, snad budou nějaké krásné zprávy…Dobrou noc a fajn den.
Jo a Mischulka by také zítra měla testovat…tak dej vědět mischul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
15.11.11 22:08

Taky se těším na pozitivní zprávičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
15.11.11 22:18

mas ode me klik na ozdobicku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
15.11.11 22:56
Juj,no Ty sis vybrala parádní díreček :wink: Nám by ta pračka bodla jak sůl,už máme takovou stařenku(cca 6 let)
michaelas2010 píše:
mas ode me klik na ozdobicku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
16.11.11 07:26

Holky tak dneska 9DPO a bílo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10486
16.11.11 07:35

Potřebuju poradit kdy byla podle tohoto grafu ovulace toho 11.11 asi, že?

http://www.womenzone.cz/…7/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
16.11.11 07:38
mischulka píše:
Holky tak dneska 9DPO a bílo :nevim:

Ještě zkus vydržet, budu držet palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit