Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
6.11.11 18:31

ahojky,tak jak holky?me ovu vysla na patek,tak jsme meli poctivy vikend:-) Ale hrozne me od toho patku boli bricho…jak kdybych uz to mela mit,coz je blbost:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
6.11.11 20:48

Ahojky sněženky :mavam:
Tak jak jste užili víkend? dneska bylo opravdu nádherně :dance: Byly jsme pouštět draka.
Od 7 do 11 bych měla mít ovulku,tak jsem zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
6.11.11 21:29

Ahoj holky, tak jsme zpátky z víkendu:-)
Jsem trochu zmatená z tý svojí ovu :roll: Ve čt jsem dělala test, byl pozitivní, a druhý den mě pobolívalo břicho, tak jsem myslela, že je to určitě ovu. Jenže v sobotu byla teplota pořád nízko, a dneska byla sice vyšší než kterákoliv nejvyšší od začátku cyklu, ale jen o trochu…tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.11.11 08:08
pajinkaa28 píše:
Tak jak jste užili víkend? dneska bylo opravdu nádherně :dance: Byly jsme pouštět draka.
Od 7 do 11 bych měla mít ovulku,tak jsem zvědavá :wink:

Ahojky,ty mas vychytany i cas?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.11.11 08:09
poppaea píše:
Jsem trochu zmatená z tý svojí ovu :roll: Ve čt jsem dělala test, byl pozitivní, a druhý den mě pobolívalo břicho, tak jsem myslela, že je to určitě ovu. Jenže v sobotu byla teplota pořád nízko, a dneska byla sice vyšší než kterákoliv nejvyšší od začátku cyklu, ale jen o trochu…tak nevím :think:

Ahoj,a mas graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
7.11.11 08:12
petkaba píše:
poppaea píše:
Jsem trochu zmatená z tý svojí ovu :roll: Ve čt jsem dělala test, byl pozitivní, a druhý den mě pobolívalo břicho, tak jsem myslela, že je to určitě ovu. Jenže v sobotu byla teplota pořád nízko, a dneska byla sice vyšší než kterákoliv nejvyšší od začátku cyklu, ale jen o trochu…tak nevím :think:
Ahoj,a mas graf?

Ahoj, já to mám taky divný, předvčírem a včera jsem měla pozitivní ovu test a včera nízkou teplotu, tak jsem myslela, že dneska vyleze nahoru, a mám jí pořád stejně nízko, tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3332
7.11.11 11:06

Ahoj, tak sem dávám graf, je můj ručně dělaný :oops: , na womenzone mi to ty teploty nějak divně zaokrouhluje 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.11.11 11:46
petkaba píše:
1veverka píše:
petkaba píše:
Mischulko, teď mi to došlo. Holky mají možná pravdu! Možná teprve ovu bude! Já měla dřív hooodně dlouhé cykly, u malého jsem měla ovu 30DC…tak nezahazuj flintu do žita ;-)
To si právě myslím, já mívám ovu tak 27.DC a dýl. :pankac:
zkušenost viď? já jsem teď 20DC a ještě nebyla, ale minule jsem to měla 23DC…je to fakt možné…

No jéje. :mrgreen: U mě je to fakt osobní zkušenost, takže vím, že to opravdu možné je. :-)

michaellevik píše: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed: :zed: blbá krvavá teta dojela ach jo :-(

Ale to je škodaaaa… :-? No snad bude brzy ovu a už to bude příště v pořádku a s dálnicema. :dance:

mischulka píše:
petkaba píše:
1veverka píše:
petkaba píše:
Mischulko, teď mi to došlo. Holky mají možná pravdu! Možná teprve ovu bude! Já měla dřív hooodně dlouhé cykly, u malého jsem měla ovu 30DC…tak nezahazuj flintu do žita ;-)
To si právě myslím, já mívám ovu tak 27.DC a dýl. :pankac:
zkušenost viď? já jsem teď 20DC a ještě nebyla, ale minule jsem to měla 23DC…je to fakt možné…
Já si řikala, že když jsem měla poslední cyklus 56 dní, a ovu až 41DC, že by to byl zázrak, kdyby to teď bylo do dvacátýho..jo holky, já jsem uplně zapomněla napsat, že mi doktorka řekla, že při dlouhých cyklech není možné otěhotnět, no nehádala jsem se s ní, pač vim, že hodně lidí otěhotnělo i s dlouhým cyklem..no radši bych měla kratší, čekání dost na ho..o :zed:

No to je pěkná hovadina. Kdyby s dlouhými cykly nešlo otěhotnět, tak nejsem na světě. :-)
Mně to přijde, že ty doktoři jsou někdy jak navedený a všechno jedou podle tabulek. A jak nejsi v tabulce, tak se tě tam snaží vecpat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.11.11 11:50
poppaea píše:
Ahoj, tak sem dávám graf, je můj ručně dělaný :oops: , na womenzone mi to ty teploty nějak divně zaokrouhluje 8-o

Tak tady se uvidí v dalších dnech, když se teplota udrží nad limitem, tak nějak jak je, tak by ten vzestup stačil. :-)

mischulka píše:
petkaba píše:
poppaea píše:
Ahoj,a mas graf?
Ahoj, já to mám taky divný, předvčírem a včera jsem měla pozitivní ovu test a včera nízkou teplotu, tak jsem myslela, že dneska vyleze nahoru, a mám jí pořád stejně nízko, tak nevím :nevim:

Jestli byl pozitivní test, tak to ta ovu bude do dvou dnů od prvního pozitivního testu. Navíc ono se to může malinko lišit, odhad ovu z testů a z teplot.
Důležité je, že teď někdy bude. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
7.11.11 11:50
No to je pěkná hovadina. Kdyby s dlouhými cykly nešlo otěhotnět, tak nejsem na světě. :-)
Mně to přijde, že ty doktoři jsou někdy jak navedený a všechno jedou podle tabulek. A jak nejsi v tabulce, tak se tě tam snaží vecpat. :cert:

Jo jo, taky mi to tak přijde..Já teď budu doufat, že se mi to konečně trošku srovnalo, už jsem našla i plodný hlen a čípek mám jak má při ovu být..jsem sice 26DC, ale lepší než minule, to byla ovu 41DC. :dance:

• Citovat
  • Upravit
4840
7.11.11 11:52
pajinkaa28 píše:

Tak ty budeš mít teď snažící dny, jo? :mrgreen:
No my jsme si víkend taky užili, ale brala bych tak dvakrát delší. :-D
Nějak si pořád nemůžu zvyknout, že už je zase pondělí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
7.11.11 11:54
1veverka píše:
pajinkaa28 píše:
Tak ty budeš mít teď snažící dny, jo? :mrgreen:
No my jsme si víkend taky užili, ale brala bych tak dvakrát delší. :-D
Nějak si pořád nemůžu zvyknout, že už je zase pondělí. :-)

Pondělí je hrozný :-x Už aby byl alespoň čtvrtek!!!

• Citovat
  • Upravit
4840
7.11.11 11:55

mischulka: Tak to by byla paráda, co by ti doktoři nechtěli. :-) Hlavně že ovu vůbec je, já už si to od nich rozházet fakt nenechám. Pak jsem měla krátké, neplodné cykly, bylo mi blbě a bylo to k ničemu. Jen ať si mimi přijde klidně po měsíčním čekání na ovu. :mrgreen:
U tebe to vypadá na cyklus těch 40 dní, to už není žádná hrůza a má to tendenci se srovnávat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
7.11.11 11:58
Tak to by byla paráda, co by ti doktoři nechtěli. :-) Hlavně že ovu vůbec je, já už si to od nich rozházet fakt nenechám. Pak jsem měla krátké, neplodné cykly, bylo mi blbě a bylo to k ničemu. Jen ať si mimi přijde klidně po měsíčním čekání na ovu. :mrgreen:
U tebe to vypadá na cyklus těch 40 dní, to už není žádná hrůza a má to tendenci se srovnávat. :palec:
¨
Myslím, že mi pomoh kontryhel a gynex, teda věřím v to, pokud se nezadaří tenhle měsíc, tak zas od 1DC začnu užívat oboje, ale doufám, že nebudu muset :andel:
  • Citovat
  • Upravit
3332
7.11.11 11:59

Tak tu mám další „záhadu“ 8-o Z ničeho nic se objevilo krvácení, měla jsem takovou tu úplně nejmenší slipovku, co se dává na tanga, a byla na ní krev, a na WC papíru taky, docela dost…vzala jsem si novou slipovku (tu normální), no a od té doby už asi hodinu zase nic… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí