Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky… ![]()
Tak se mi ms zase rozjela, já už se z toho fakt po…
Je to zase malinko, ale červená. ![]()
Už se ani nesnažím o hlídání ovu, prvně si teď potřebuju trochu ukočírovat cyklus, takže ke kontryhelu jsem přidala Sarapis, nebrala jste některá?
1veverka píše:
Ahoj holky…
Tak se mi ms zase rozjela, já už se z toho fakt po…Je to zase malinko, ale červená.
Už se ani nesnažím o hlídání ovu, prvně si teď potřebuju trochu ukočírovat cyklus, takže ke kontryhelu jsem přidala Sarapis, nebrala jste některá?
ahoj. sarapis?? co to je to je taky čaj?? zeptam se tebe možna budeš vědět. pořad si kontroluju čipek ale včera a dnes je nejakej divnej. příjde mi žeje nějak víc namačklej na břišní stěnu a takovej jako kdyby ohlej tou dirkou směrem k břichu a težko ji nahmatnu. ale myslim že to asi brzo taky dostanu protože je pootevřena asi a test pořad bílej teplota vyskočila na 37,1 ale meřila jsem o 2 hodiny později
michaellevik píše:1veverka píše:ahoj. sarapis?? co to je to je taky čaj?? zeptam se tebe možna budeš vědět. pořad si kontroluju čipek ale včera a dnes je nejakej divnej. příjde mi žeje nějak víc namačklej na břišní stěnu a takovej jako kdyby ohlej tou dirkou směrem k břichu a težko ji nahmatnu. ale myslim že to asi brzo taky dostanu protože je pootevřena asi a test pořad bílej teplota vyskočila na 37,1 ale meřila jsem o 2 hodiny později
Ahoj holky…
Tak se mi ms zase rozjela, já už se z toho fakt po…Je to zase malinko, ale červená.
Ahoj, nene, tohle jsou takové tabletky, nesmí to alergici na včelí produkty.
S tím čípkem asi moc neporadím, až tak se v tom nevyznám.
A je tvrdý nebo měkne? I když ono na tom asi moc nezáleží, co tu čtu, tak čípek je nejmíň jistý ukazatel čehokoliv. ![]()
A psaly holky, že se jim čípek změnil třeba hodinu před ms, nebo vůbec, ale ms přišla, pak zase že byl čípek divný, ani doktor nic zvláštního neviděl a bylo to těhu…
Fakt ještě vydrž, ono je to dlouhý, ale co jiného… Leda si skočit na krev, to bys měla jisté. ![]()
ahoj veverko,to me mrzi… Sarapis?Je to neco na způsob materi kasicky? Ja taky pred prvnim neco takoveho brala,ale nedokazu rict,zda to k necemu bylo…mozna vyhozene penize…ale uvidis ty,za zkousku nic nedas…
petkaba píše:
ahoj veverko,to me mrzi… Sarapis?Je to neco na způsob materi kasicky? Ja taky pred prvnim neco takoveho brala,ale nedokazu rict,zda to k necemu bylo…mozna vyhozene penize…ale uvidis ty,za zkousku nic nedas…
Jo, to je ono.
Mně to přinesla mamka, tak to asi zkusím vyzobat a uvidím, jestli to k něčemu bude. ![]()
1veverka píše:petkaba píše:Jo, to je ono.
ahoj veverko,to me mrzi… Sarapis?Je to neco na způsob materi kasicky? Ja taky pred prvnim neco takoveho brala,ale nedokazu rict,zda to k necemu bylo…mozna vyhozene penize…ale uvidis ty,za zkousku nic nedas…Mně to přinesla mamka, tak to asi zkusím vyzobat a uvidím, jestli to k něčemu bude.
a kolik tam toho je?? je to z lekarny?? kolik to stoji?
michaellevik píše:1veverka píše:a kolik tam toho je?? je to z lekarny?? kolik to stoji?petkaba píše:Jo, to je ono.
ahoj veverko,to me mrzi… Sarapis?Je to neco na způsob materi kasicky? Ja taky pred prvnim neco takoveho brala,ale nedokazu rict,zda to k necemu bylo…mozna vyhozene penize…ale uvidis ty,za zkousku nic nedas…Mně to přinesla mamka, tak to asi zkusím vyzobat a uvidím, jestli to k něčemu bude.
Jmenuje se to Sarapis Mensis, je to z lékárny, je tam 60 tablet, takže je to na měsíc užívání. A stojí to něco přes čtyři stovky.
Ohledně účinnosti ještě nemůžu referovat. ![]()
Je to hlavně na problémy s ms.
Ahoj, tak na mém ovu testu dnes taková slabší čárka, nejsem si jistá, jestli stejná nebo o něco silnější než včera. Doufám, že ještě zesílí ![]()
poppaea píše:
Ahoj, tak na mém ovu testu dnes taková slabší čárka, nejsem si jistá, jestli stejná nebo o něco silnější než včera. Doufám, že ještě zesílí
Ta může zesílit najednou. Naposledy, co jsem testovala, tak jsem to zkoušela víc jak týden v kuse, byla tam pořád taková duchařská čárka a pak najednou šup a tlustá a druhý den dokonce silnější než kontrolní. ![]()
Ahoj holky, tak jsem zpět od mudry. No moc mě nepotěšila a nevím, jestli to tu mám vůbec zveřejňovat..zkrátka řekla mi, že mám počkat do jara a pak se snažit, že je to v souladu s přírodou, a teď na zimní měsíce je vysoké riziko potratu a poškození plodu
No já čuměla! Jinak UTZ mi neudělala, jenom koukla na graf, dala mi kalendář, ať si teploty zapisuju do toho, jestli chci a taky, že to vypadá, že ovu už byla..no tak nevim. Pokud se mi cykly nezkrátí, tak mám přijít ještě před jarem a dá mi proveru, aby jsme se mohli na jaře začít snažit..nicméně nakonec řekla, že je to na mě
Takže jsem na tom stejně jako předtim ![]()
Ahojky holky,
tak se zas hlásím.
Vítám tu nové sněženky.
Jsem 7 DC,takže ovu mě teprv čeká ![]()
To bude zas velká dávka
Kontryhel jsem zatím nesehnala,tak když se nezadaří tento měsíc,tak od příštího cyklu ho začnu pít,snad ho seženu ![]()
Ahoj, já ho kupovala přes net v dr. max lékárně na e shopu. Holky, co myslíte tenhle graf, já tam vidím dušíka malinkatého
Ahojky, mají ho i v lékárnách, tedy měli by, ale já kupuji v bylinkářství…