Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
234
2.11.11 19:57

Mischul…já tam nic nevidím, ale já jsem na tohle slepá. Jaký jsi DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
2.11.11 19:57
petkaba píše:
cože? jaké riziko potratu v zimních měsících?

No to mi řekla doktorka, kvůli chřipkám a bacilům.. :-( ale znám plno holek, co maj zdravý děcka, tak nevim, záleží na typu mudry podle mého :-?

• Citovat
  • Upravit
2391
2.11.11 21:19

A to je právě to,že je po něm asi velká poptávka,tak není k sehnání,nakonec ho asi budu objednávat z netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
2.11.11 21:20
mischulka píše:
Ahoj, já ho kupovala přes net v dr. max lékárně na e shopu. Holky, co myslíte tenhle graf, já tam vidím dušíka malinkatého

Já tam dušíka vidím,tak ať jen sílí a je z toho dánice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
2.11.11 21:23
petkaba píše:
Mischul…já tam nic nevidím, ale já jsem na tohle slepá. Jaký jsi DPO?

Já právě vůbec nevím :nevim: Podle grafu těžko říct..

• Citovat
  • Upravit
mischulka
2.11.11 21:24

Děkuju, snad jo, zítra napíšu, jak vypadal test ráno, snad bude lepší než dnešní a včerejší odpolední… :dance:

• Citovat
  • Upravit
2391
2.11.11 21:41
mischulka píše:
Děkuju, snad jo, zítra napíšu, jak vypadal test ráno, snad bude lepší než dnešní a včerejší odpolední… :dance:

Jj,budu netrpělivě čekat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
2.11.11 22:01

holky me uz od vcera boli prsa auuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
2.11.11 22:24
mischulka píše:
petkaba píše:
cože? jaké riziko potratu v zimních měsících?
No to mi řekla doktorka, kvůli chřipkám a bacilům.. :-( ale znám plno holek, co maj zdravý děcka, tak nevim, záleží na typu mudry podle mého :-?

no to se picnu, to jsem nikdy neslyšela 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
2.11.11 22:25
mischulka píše:
Děkuju, snad jo, zítra napíšu, jak vypadal test ráno, snad bude lepší než dnešní a včerejší odpolední… :dance:

napiš, těším se na pozitivní testík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.11.11 23:43

Holky máte zkušenosti s nějakými anglickými ovulačními testy? Chtěla jsem tady po něčem kouknout, ale nechci koupit něco špatného, nekvalitního… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
2.11.11 23:48
Tubinka píše:
Holky máte zkušenosti s nějakými anglickými ovulačními testy? Chtěla jsem tady po něčem kouknout, ale nechci koupit něco špatného, nekvalitního… :think:

vůbec ne, ale protože tento cyklus se nám pravděpodobně nezadařilo, tak další už chci zkusit i ovu testy, tak také pátrám které…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.11.11 23:50
petkaba píše:
Tubinka píše:
Holky máte zkušenosti s nějakými anglickými ovulačními testy? Chtěla jsem tady po něčem kouknout, ale nechci koupit něco špatného, nekvalitního… :think:
vůbec ne, ale protože tento cyklus se nám pravděpodobně nezadařilo, tak další už chci zkusit i ovu testy, tak také pátrám které…

Tady se hodně prodávají digitální, ale nevím, jestli to za tu cenu stojí, řekla bych že je to zbytečné, stejně jako u těhotenských testů stačí klasícké " papírové" ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
3.11.11 00:02
Tubinka píše:
petkaba píše:
Tubinka píše:
vůbec ne, ale protože tento cyklus se nám pravděpodobně nezadařilo, tak další už chci zkusit i ovu testy, tak také pátrám které…
Tady se hodně prodávají digitální, ale nevím, jestli to za tu cenu stojí, řekla bych že je to zbytečné, stejně jako u těhotenských testů stačí klasícké " papírové" ne?

já ani nemám představu, kolik ovu testy stojí :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
3.11.11 06:33

Holky tak asi nic, dneska ráno sněhobílo :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie