Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mischul…já tam nic nevidím, ale já jsem na tohle slepá. Jaký jsi DPO?
petkaba píše:
cože? jaké riziko potratu v zimních měsících?
No to mi řekla doktorka, kvůli chřipkám a bacilům..
ale znám plno holek, co maj zdravý děcka, tak nevim, záleží na typu mudry podle mého ![]()
A to je právě to,že je po něm asi velká poptávka,tak není k sehnání,nakonec ho asi budu objednávat z netu.
mischulka píše:
Ahoj, já ho kupovala přes net v dr. max lékárně na e shopu. Holky, co myslíte tenhle graf, já tam vidím dušíka malinkatého
Já tam dušíka vidím,tak ať jen sílí a je z toho dánice ![]()
petkaba píše:
Mischul…já tam nic nevidím, ale já jsem na tohle slepá. Jaký jsi DPO?
Já právě vůbec nevím
Podle grafu těžko říct..
Děkuju, snad jo, zítra napíšu, jak vypadal test ráno, snad bude lepší než dnešní a včerejší odpolední… ![]()
mischulka píše:
Děkuju, snad jo, zítra napíšu, jak vypadal test ráno, snad bude lepší než dnešní a včerejší odpolední…
Jj,budu netrpělivě čekat ![]()
mischulka píše:petkaba píše:No to mi řekla doktorka, kvůli chřipkám a bacilům..
cože? jaké riziko potratu v zimních měsících?ale znám plno holek, co maj zdravý děcka, tak nevim, záleží na typu mudry podle mého
no to se picnu, to jsem nikdy neslyšela ![]()
mischulka píše:
Děkuju, snad jo, zítra napíšu, jak vypadal test ráno, snad bude lepší než dnešní a včerejší odpolední…
napiš, těším se na pozitivní testík ![]()
Holky máte zkušenosti s nějakými anglickými ovulačními testy? Chtěla jsem tady po něčem kouknout, ale nechci koupit něco špatného, nekvalitního… ![]()
Tubinka píše:
Holky máte zkušenosti s nějakými anglickými ovulačními testy? Chtěla jsem tady po něčem kouknout, ale nechci koupit něco špatného, nekvalitního…
vůbec ne, ale protože tento cyklus se nám pravděpodobně nezadařilo, tak další už chci zkusit i ovu testy, tak také pátrám které…
petkaba píše:Tubinka píše:vůbec ne, ale protože tento cyklus se nám pravděpodobně nezadařilo, tak další už chci zkusit i ovu testy, tak také pátrám které…
Holky máte zkušenosti s nějakými anglickými ovulačními testy? Chtěla jsem tady po něčem kouknout, ale nechci koupit něco špatného, nekvalitního…
Tady se hodně prodávají digitální, ale nevím, jestli to za tu cenu stojí, řekla bych že je to zbytečné, stejně jako u těhotenských testů stačí klasícké " papírové" ne?
Tubinka píše:petkaba píše:Tady se hodně prodávají digitální, ale nevím, jestli to za tu cenu stojí, řekla bych že je to zbytečné, stejně jako u těhotenských testů stačí klasícké " papírové" ne?Tubinka píše:vůbec ne, ale protože tento cyklus se nám pravděpodobně nezadařilo, tak další už chci zkusit i ovu testy, tak také pátrám které…
já ani nemám představu, kolik ovu testy stojí :-/