Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mischulka
1.11.11 09:38
petkaba píše:
Evca-vydrz,nam prvni trvalo pres rok. Pomohl hlavne kontryhel a mereni. Ja mela dlouhe cykly bez ms, ms tak 3× do roka…:-(a az se mi to srovnalo a ja diky bt vedela kdy,tak se zadarilo do 3 mesicu

A kontryhel ti fakt pomohl? Já ho teď pila 20 dní, tak nevím, jestli mi pomůže srovnat cyklus :think:

• Citovat
  • Upravit
234
1.11.11 10:09

verim mu:-)ted ho piju zase…chce to pit ho nejakou dobu,neboj,miminko bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
1.11.11 10:13
petkaba píše:
verim mu:-)ted ho piju zase…chce to pit ho nejakou dobu,neboj,miminko bude…

Děkuju za povzbuzení :hug:

• Citovat
  • Upravit
234
1.11.11 10:22

jak dlouho se snazite?a jake mas ty cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
1.11.11 10:23

Snažíme se teprve druhý měsíc, v červnu jsem vysadila HA, pak Ms po 28, pak po 30, 45 a nakonec po 56 dnech. Tak jsem nasadila kontryhel a gynex a čekám.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
234
1.11.11 10:32

a tento mesic jsi jaky dc?promin,asi jsem prosvihla graf,jestli ho sem davas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
1.11.11 10:33
  • Citovat
  • Upravit
mischulka
1.11.11 10:34

Co na něj říkáš?

• Citovat
  • Upravit
4840
1.11.11 11:26
petkaba píše:
holky dik moc. A jeste jsem se chtela zeptat, co znamena kdyz se mi ovu v grafu ukaze ta prerusovana cervena cara?:-) nikdy jsem ji nemela plnou:-)mozna blbej dotaz…:-)

Ta přerušovaná čára je pravděpodobná ovulace. Kdyby ta čára byla plná, znamenalo by to, že podle grafu ovu jistě byla. :-)

Evca22 píše:
Dekuju moc vsem za odpovedi.
Takk jsem z toho smutna zase nebude z naseho snazenicka nic :-(

Taky jsem bývala smutná, teď už mi to ani nepřijde. :-? Uvědomuju si, jak jsem otupěla. :roll:
Už to bude rok a půl a nic. Ale nevěš hlavu, určitě se nám to povede všem, ať už samo od sebe nebo s pomocí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 11:28
mischulka píše:
petkaba píše:
Evca-vydrz,nam prvni trvalo pres rok. Pomohl hlavne kontryhel a mereni. Ja mela dlouhe cykly bez ms, ms tak 3× do roka…:-(a az se mi to srovnalo a ja diky bt vedela kdy,tak se zadarilo do 3 mesicu
A kontryhel ti fakt pomohl? Já ho teď pila 20 dní, tak nevím, jestli mi pomůže srovnat cyklus :think:

Mně pomáhá. A přitom hormony na mě mají děsné účinky. Už zase kontryhel piju a ms, co nešla zastavit, už brzdí. Ale chce to pravidelně a dlouhodobě pít. S pauzou po třech týdnech, ten týden nepít. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.11.11 12:02

promin,grafy mi dnes v mobilu blbnou:-(, kouknu na to vecer.
Jojo, kontryhel urcite dlouhodobeji a pravidelne. Piji 2× denne a cely mesic..pauzu nedavam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.11.11 12:05
1veverka píše:
petkaba píše:
holky dik moc. A jeste jsem se chtela zeptat, co znamena kdyz se mi ovu v grafu ukaze ta prerusovana cervena cara?:-) nikdy jsem ji nemela plnou:-)mozna blbej dotaz…:-)

Ta přerušovaná čára je pravděpodobná ovulace. Kdyby ta čára byla plná, znamenalo by to, že podle grafu ovu jistě byla. :-)

Evca22 píše:
Taky jsem bývala smutná, teď už mi to ani nepřijde. :-? Uvědomuju si, jak jsem otupěla. :roll:
Už to bude rok a půl a nic. Ale nevěš hlavu, určitě se nám to povede všem, ať už samo od sebe nebo s pomocí. :wink:

Diky:-)ja ji mela takto prerusovanou i pred vice jak dvema roky, nebyla si jista a nakonec mam maleho Dominika :-)
Akorat tentokrat nam to s manzou vyslo dva dny pred, pak uz ne,takze asi nic z toho nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 12:16
petkaba píše:
1veverka píše:
petkaba píše:

Evca22 píše:
Už to bude rok a půl a nic. Ale nevěš hlavu, určitě se nám to povede všem, ať už samo od sebe nebo s pomocí. :wink:
Diky:-)ja ji mela takto prerusovanou i pred vice jak dvema roky, nebyla si jista a nakonec mam maleho Dominika :-)
Akorat tentokrat nam to s manzou vyslo dva dny pred, pak uz ne,takze asi nic z toho nebude :-)

Dva dny před? No to úplně stačí. :mrgreen: :pankac: To by klidně mohlo vyjít. :dance:
Ty nedáváš vůbec pauzu v tom pití kontryhelu? A nic ti to nedělá, žádné potíže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.11.11 12:23
1veverka píše:
petkaba píše:
1veverka píše:
petkaba píše:

Evca22 píše:
Akorat tentokrat nam to s manzou vyslo dva dny pred, pak uz ne,takze asi nic z toho nebude :-)
Dva dny před? No to úplně stačí. :mrgreen: :pankac: To by klidně mohlo vyjít. :dance:
Ty nedáváš vůbec pauzu v tom pití kontryhelu? A nic ti to nedělá, žádné potíže?

Nene, nedavala jsem ani tenkrat. Mela jsem dlouhy cyklus, nerostla mi sliznice a tohle mi fakt pomohlo. Nic jineho jsem neuzivala…akorat listovku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 12:34

petkaba: Tak to bych mohla určitě protáhnout to pití v kuse třeba na dva měsíce. :think:
Sliznice mi roste, až dost, ale dlouhé cykly mám taky, končí většinou tím, že už je sliznice moc vysoká, tak se to utrhne. :roll:
No, kontryhel má být všelék, tak snad bude. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital