Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
verim mu:-)ted ho piju zase…chce to pit ho nejakou dobu,neboj,miminko bude…
petkaba píše:
verim mu:-)ted ho piju zase…chce to pit ho nejakou dobu,neboj,miminko bude…
Děkuju za povzbuzení ![]()
Snažíme se teprve druhý měsíc, v červnu jsem vysadila HA, pak Ms po 28, pak po 30, 45 a nakonec po 56 dnech. Tak jsem nasadila kontryhel a gynex a čekám.. ![]()
a tento mesic jsi jaky dc?promin,asi jsem prosvihla graf,jestli ho sem davas
petkaba píše:
holky dik moc. A jeste jsem se chtela zeptat, co znamena kdyz se mi ovu v grafu ukaze ta prerusovana cervena cara?:-) nikdy jsem ji nemela plnou:-)mozna blbej dotaz…:-)
Ta přerušovaná čára je pravděpodobná ovulace. Kdyby ta čára byla plná, znamenalo by to, že podle grafu ovu jistě byla. ![]()
Evca22 píše:
Dekuju moc vsem za odpovedi.
Takk jsem z toho smutna zase nebude z naseho snazenicka nic
Taky jsem bývala smutná, teď už mi to ani nepřijde.
Uvědomuju si, jak jsem otupěla. ![]()
Už to bude rok a půl a nic. Ale nevěš hlavu, určitě se nám to povede všem, ať už samo od sebe nebo s pomocí. ![]()
mischulka píše:petkaba píše:A kontryhel ti fakt pomohl? Já ho teď pila 20 dní, tak nevím, jestli mi pomůže srovnat cyklus
Evca-vydrz,nam prvni trvalo pres rok. Pomohl hlavne kontryhel a mereni. Ja mela dlouhe cykly bez ms, ms tak 3× do roka…:-(a az se mi to srovnalo a ja diky bt vedela kdy,tak se zadarilo do 3 mesicu
Mně pomáhá. A přitom hormony na mě mají děsné účinky. Už zase kontryhel piju a ms, co nešla zastavit, už brzdí. Ale chce to pravidelně a dlouhodobě pít. S pauzou po třech týdnech, ten týden nepít. ![]()
promin,grafy mi dnes v mobilu blbnou:-(, kouknu na to vecer.
Jojo, kontryhel urcite dlouhodobeji a pravidelne. Piji 2× denne a cely mesic..pauzu nedavam…
1veverka píše:petkaba píše:
holky dik moc. A jeste jsem se chtela zeptat, co znamena kdyz se mi ovu v grafu ukaze ta prerusovana cervena cara?:-) nikdy jsem ji nemela plnou:-)mozna blbej dotaz…:-)Ta přerušovaná čára je pravděpodobná ovulace. Kdyby ta čára byla plná, znamenalo by to, že podle grafu ovu jistě byla.
Evca22 píše:Taky jsem bývala smutná, teď už mi to ani nepřijde.
Takk jsem z toho smutna zase nebude z naseho snazenicka nicUvědomuju si, jak jsem otupěla.
Už to bude rok a půl a nic. Ale nevěš hlavu, určitě se nám to povede všem, ať už samo od sebe nebo s pomocí.
Diky:-)ja ji mela takto prerusovanou i pred vice jak dvema roky, nebyla si jista a nakonec mam maleho Dominika ![]()
Akorat tentokrat nam to s manzou vyslo dva dny pred, pak uz ne,takze asi nic z toho nebude ![]()
petkaba píše:1veverka píše:Diky:-)ja ji mela takto prerusovanou i pred vice jak dvema roky, nebyla si jista a nakonec mam maleho Dominikapetkaba píše:
holky dik moc. A jeste jsem se chtela zeptat, co znamena kdyz se mi ovu v grafu ukaze ta prerusovana cervena cara?:-) nikdy jsem ji nemela plnou:-)mozna blbej dotaz…:-)Ta přerušovaná čára je pravděpodobná ovulace. Kdyby ta čára byla plná, znamenalo by to, že podle grafu ovu jistě byla.
Takk jsem z toho smutna zase nebude z naseho snazenicka nicUvědomuju si, jak jsem otupěla.
Už to bude rok a půl a nic. Ale nevěš hlavu, určitě se nám to povede všem, ať už samo od sebe nebo s pomocí.
Akorat tentokrat nam to s manzou vyslo dva dny pred, pak uz ne,takze asi nic z toho nebude
Dva dny před? No to úplně stačí.
To by klidně mohlo vyjít. ![]()
Ty nedáváš vůbec pauzu v tom pití kontryhelu? A nic ti to nedělá, žádné potíže?
1veverka píše:petkaba píše:Dva dny před? No to úplně stačí.1veverka píše:Diky:-)ja ji mela takto prerusovanou i pred vice jak dvema roky, nebyla si jista a nakonec mam maleho Dominikapetkaba píše:
Akorat tentokrat nam to s manzou vyslo dva dny pred, pak uz ne,takze asi nic z toho nebude![]()
To by klidně mohlo vyjít.
Ty nedáváš vůbec pauzu v tom pití kontryhelu? A nic ti to nedělá, žádné potíže?
Nene, nedavala jsem ani tenkrat. Mela jsem dlouhy cyklus, nerostla mi sliznice a tohle mi fakt pomohlo. Nic jineho jsem neuzivala…akorat listovku:-)
petkaba: Tak to bych mohla určitě protáhnout to pití v kuse třeba na dva měsíce. ![]()
Sliznice mi roste, až dost, ale dlouhé cykly mám taky, končí většinou tím, že už je sliznice moc vysoká, tak se to utrhne. ![]()
No, kontryhel má být všelék, tak snad bude. ![]()
A kontryhel ti fakt pomohl? Já ho teď pila 20 dní, tak nevím, jestli mi pomůže srovnat cyklus