Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
31.10.11 14:01

třetí měsíc, ale předtím to šlo poznat, měla jsem vzestup z 36,5 na 8 nebo 9. Teď tam nechápu ty dvě 36,7. Ovu test jsem nedělala. Teď už asi stejně nic nezachráním…jen jsem v tom chtěla mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 14:30

Enoulik: Já ti nevím, ono je to strašně těžké jen z teploty, ta může být čímkoliv ovlivněná, ale já bych to viděla na poslední nižší teplotu. Takže spíš ten 14. DC. :think: :nevim:
Nemusí to být ta nejnižší, to není pravidlo.
Ale odhadovat že přesně tehdy a tehdy byla ovu, to bych si netroufala.
Zkus jedině zadat ty tři měsíce do fertilityfriend.com, ten tam vyhodnotí přesnou teplotu, nad kterou se musíš dostat.
Ale i tak to není stoprocentní, jen takové pro představu…
Tubinka: :mrgreen: No já se ti nedivím, taky bych testovala, i když pokud se ovu posunula, bude posunutá i ms a nebo její termín, tak žádný stres. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
31.10.11 14:50

Ahoj holky, můžu se přidat? Já teď čekám na ovulku, bolí mě už týden v podbřišku, spíš teda píchá na pravé straně, dneska hrozná bolest hlavy a je mi trochu špatně /asi z tý hlavy/, tak nevím kdy přijde ovulka..kéž by už bylo po ní(dost jsme se s příťou :hug: ), ale podle teplot asi ne :-( Z hlenu a čípku moc moudrá nejsem..

• Citovat
  • Upravit
4840
31.10.11 15:09
mischulka píše:
Ahoj holky, můžu se přidat? Já teď čekám na ovulku, bolí mě už týden v podbřišku, spíš teda píchá na pravé straně, dneska hrozná bolest hlavy a je mi trochu špatně /asi z tý hlavy/, tak nevím kdy přijde ovulka..kéž by už bylo po ní(dost jsme se s příťou :hug: ), ale podle teplot asi ne :-( Z hlenu a čípku moc moudrá nejsem..

Ahoj, no jen se přidej, čím víc snažilek, tím větší možnost těhu a bacilů na prskání na ty méně šťastné. :mrgreen:
Taky se mi blíží ovu, píchá mě pak v podbřišku jen tak dva dny, zato pořádně, takže si to nespletu. :twisted:
Teploty jsou jen jedna věc, mně řekla doktorka, že stopro jsou testy, ale to taky neplatí, čípek mám asi stěhovací, i když před ovu docela měkne.
No, pravidelné jištění nic nezkazí a ovu se nepropásne, tím se řídíme my. :-P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
31.10.11 15:12

Já si právě myslím, že ovu proběhla, nebo zrovna teď probíhá, ale testy ovu nedělám a teploty neodpovídají..tak teď babo raď, jestli se spolehnout na svoje pocity, nebo na teploty :evil: Je to věda teda :-P

• Citovat
  • Upravit
mischulka
31.10.11 15:14

Už bych ale ovu potřebovala, pač za chvíli mi dojdou nápady, jak přitele rozparádit :lol: Nebo budu muset dokoupit nějaký oblečky :andel:

• Citovat
  • Upravit
1966
31.10.11 15:23
mischulka píše:
Už bych ale ovu potřebovala, pač za chvíli mi dojdou nápady, jak přitele rozparádit :lol: Nebo budu muset dokoupit nějaký oblečky :andel:

Já budu mít asi opačný problém, že příteli nebudou mít kdy dozrávat spermie :D on mi nedá ani den pauzu :D tvrdí že jeho spermie dozrávat nemusí :zed: ti chlapi, já mu to připomenu až se opravdu budem snažit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
31.10.11 15:26

No my teď jeli 4 dny za sebou, ale myslím, že to nevadí, spermijky tam jsou, tak co :palec:

• Citovat
  • Upravit
4840
31.10.11 15:32

:mrgreen: Tak to „králičí“ snažení už nepraktikujeme, ale už jsem taky četla názor, že v době ovu co nejvíc, ono je to hlavně asi úplně jedno. :mrgreen:
Stejně to pak obstará jedna jediná spermie. :-)

Ovu já spíš poznám na sobě podle bolesti a hlenu, teploty jsou v té době nízké, ale pak moc nevyskočí, spíš se tak lehce plácají nad čárou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 15:34
mischulka píše:
Já si právě myslím, že ovu proběhla, nebo zrovna teď probíhá, ale testy ovu nedělám a teploty neodpovídají..tak teď babo raď, jestli se spolehnout na svoje pocity, nebo na teploty :evil: Je to věda teda :-P

Já mám teploty taky někde v dupě… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2391
31.10.11 15:36

Ahojky sněženky :kytka:
Po víkendu jsem zpět.Budu muset dočíst.Dneska jsme byly prvně ve školce na hoďku,tak začínáme zas novou kapitolu 8-)
Pak ještě písnu až dočtu.
Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mischulka
31.10.11 16:42

Tak jsem rovnou z práce běžela pro ovu test - a je negativní, takže asi nic :-( :cry:

• Citovat
  • Upravit
755
31.10.11 17:10

Ahojky chtela bych se optati zda mi nekdo pomuze a poradi.
Minulej mesic jsem nemela vubec ovu,vceras jsem si delala ovu test a carky obe silne,dnes o malilinko slabsi ale krasne viditelne.Vcera probehla snaha .
Dnes odpoledne jsem zacala spinit a ted jsem si musela vzit i tampon,protoze to uz je silnejsi.
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
31.10.11 17:23
Evca22 píše:
Minulej mesic jsem nemela vubec ovu,vceras jsem si delala ovu test a carky obe silne,dnes o malilinko slabsi ale krasne viditelne.Vcera probehla snaha .
Dnes odpoledne jsem zacala spinit a ted jsem si musela vzit i tampon,protoze to uz je silnejsi.
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved

ahojky. no mě se to nestalo. ale prej se stava že v době plodnych dnu muže žena špinit. ja na tvem mistě bych si vzala vložku abych dokazala poznat kolik toho je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 17:53
mischulka píše:
Tak jsem rovnou z práce běžela pro ovu test - a je negativní, takže asi nic :-( :cry:

Tak třeba ovu ještě bude, ty tvoje cykly taky nejsou nic extra krátkého a pravidelného. :wink:
Možná se to tělo jen nějak připravuje. Nezoufej, je ještě brzy po vysazení ha, může bolet břicho jen z toho, jak hormony blbnou. :-)
Co já si s tím užila. :roll:

Evca22 píše:
Nestava se Vam to?
Dekuji moc za odpoved

Ahoj, jojo, špinění v době ovu znám, stává se mi to celkem pravidelně.
A četla už jsem tady na emiminu příspěvky od holky, co měla místo ovu špinění fakt krvácení a to pár dní a docela silné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí