Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všechny snažilky. ![]()
pajinka: Tak to máš krásně upravené cykly, jen si to zbytečně nenech rozházet umělými hormony. ![]()
To testění už máš za pár, držím palce, ať jsou dvě čáry. ![]()
ja mamdneska dalnici na ovu testikach kdyby takove byli i na tehu testiku vubec bych se nezlobila
![]()
No přesně tak, já bych brala i slabší čárku, hlavně kdyby byla na těhu testu.
![]()
Na ovu testu už jsem jich viděla dost. ![]()
michaelas2010 píše:
ja mamdneska dalnici na ovu testikach kdyby takove byli i na tehu testiku vubec bych se nezlobila
pajinkaa28 píše:
Tak to snad proběhnea pak budou dálnice na těhu testíku
michaelas2010 píše:
Jinak moc děkuji,ale spíše s tím nepočítám a počkám jestli mrcha dorazí či ne.Jinak syna máme s 1.ivf.Když mu byl rok,tak jsme se začli snažit o další mimi a už to jsou 2 roky,mezitím byly 2 ivf a neúspěšné.Řekli nám že šance na přirozené otěhotnění tam je.Letos v březnu jsem měla 9 dní zpoždění,ak jsem testila a byl tam slabounký duch,šla jsem k dr.na krev,udělala utz a řekla,tak se k tomu budem chovat jako by to bylo po ivf,tak tam asi něco viděla.Druhý den se mi rozjela mrcha a když jsem si volala na výsledky,tak byly negativní.3 měsíce jsem to nemohla rozdejchat,jsem vyděla maminu s kočárkem,nebo těhulku a chtělo se mi brečet.
Pěkně se vybarvila, čárka.
![]()
To je radost na to koukat.
Už jen „dodat“ šikovné a rychlé spermie a bude to mimi, jen to hvízdne. ![]()
Krásné testíky,já jsem tedy ovu testíky nikdy nedělala,vždy jsem to nechala na přírodě,jen jsem sledovala hlen.
pajinka: No tyhle stavy znám, já se spíš těhulím a maminám vyhýbám, protože každá hned „útočí“, že proč už taky nemáme a jestli to plánujeme a kdesi cosi.
Já to říkat nechci, protože s tou plodností to nebude valné, ale hodně mi to vadí, pak nad tím dlouho přemýšlím, trápí mě to. Tak se obklopuju lidma, co děti neplánujou. ![]()
Taky na mě každý:A kdy pořídíte Jiřikovy sourozence? Už mi ta otázka leze krkem a odpovídám že bude jedináček.Pak budem alespoň mile překvapeni
A všechny co jsme tu se snad brzy budem
ze // čárek
Jo. To u nás je to zase v rodině doprovázené strašením, že pak už můžeme být na děti staří.
Jenže co jim mám říkat. Kdybych řekla, že se snažíme jak mourovatí, tak nás budou všichni stresovat s dodávkou různých preparátů, záplavou otázek, doporučení a ani bych nemohla rodiče pozvat na oběd, aniž by přijeli s výrazem „tak ono už“. ![]()
A bylo by mi to ještě víc líto.
No a nebo sledovat ten opatrný přístup, aby náhodou někdo něco neřek o dětech, to bych si naběhla, já je znám. ![]()
Jak jsi předtím psala o těch dlouhých cyklech,nezkoušela si se poradit s dr.?
Jo a ještě k tomu všemu se kámošce před 14 dny v úterý narodily dvojčátka,tak to je taky něco na psychiku.
To víš, že jo, mrkni o stránku zpátky, než jsi psala ty, zrovna jsem to tam popisovala. ![]()
Jinak se na menzes ani na těhu necítím.Před cca 3 dny jsem zpozorovala že mám jakoby uzavřený čípek a to většinou v tomto dni cyklu mívám spíše otevřený,připravený na ms
Tak uvidíme co tento týden donese ![]()