Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Paige píše:
Ahojte, holky
tak jsem udělala fotku, je dost mizerná, ale čárky tam zhruba vidět jsou.
Vždycky jsem měla 28 dnů cyklus, přesný jak hodinky ale posledního půl roku, co se snažíme je to takový rozházený, poslední dva měsíce ale 29 dnů.
Mrzí mě že vám to tento měsíc nevyšlo, ale určitě to už brzo musí vyjít, moc vám to oběma přeju
nejsi náhodou tehule????
jinak ovulační testy taky ukazujou tehu v dobe už dáááávno po ovulce a těsně před MS. skoušela si ted T testík?? možna budeš překvapena
michaelas2010. ja jsem si ho včera taky koupila kontryhel ňať. balíček za 28 kč tak jsem hned vzala 2. a docela mi i chutná a piju ho dokonce neslazenej a to že u mě čaj musí byt jak med a ten to nějak nepotřebuje je sam o sobě dobrej a chutna mi
ja kopila od gresika holky ve skupine ho pily a pak byli tehule,tak uvidime
Holky, nebláznite, ani nevíte jak bych byla šťastná, úplně se mně motá hlava, to by snad ani nemohla být pravda. Zrovna dneska se mně zdálo že jsem porodila ![]()
No to byl teda fakt úlet ![]()
Dneska povalím pro testík, jestli to teda přes den nedostanu. Moc vám děkuju ![]()
michaelas2010 píše:
tak dej vedet jak dopadl budeme se tesit
Holkyyyyyyy, tak mám tam //, jupíííííííí
tak silný a hned se ukázaly, tak snad to není omyl. Hned jsem se objednala na gyndu, před rokem to v 6tt nedopadlo, tak bojim bojim, ale určo to bude tentokrát v poho. Tak moc moc děkuju za rady, přeju vám, ať taky najdete co nejdřív // ![]()
Paige píše:
Holkyyyyyyy, tak mám tam //, jupíííííííítak silný a hned se ukázaly, tak snad to není omyl. Hned jsem se objednala na gyndu, před rokem to v 6tt nedopadlo, tak bojim bojim, ale určo to bude tentokrát v poho. Tak moc moc děkuju za rady, přeju vám, ať taky najdete co nejdřív //
Paige píše:
Holkyyyyyyy, tak mám tam //, jupíííííííítak silný a hned se ukázaly, tak snad to není omyl. Hned jsem se objednala na gyndu, před rokem to v 6tt nedopadlo, tak bojim bojim, ale určo to bude tentokrát v poho. Tak moc moc děkuju za rady, přeju vám, ať taky najdete co nejdřív //
jupíííííííííí jupííííííííííí jupííííííííííííííí jééééééééé supééééééééér waaaaaaaaaaaaaaaaaw kraaaaaaasa juj až mi slzičky vylítli. MOC MOC MOC GRATULUJU SI SKVĚLAAAA
![]()
michaelas2010 píše:
tak jsem zkousela testik a je tam slaboulinka druha carka
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ŽEBY SE ZADAŘILO???? ZATÍM POTICHOUČKU GRATULUJU
. A MOOOOC SE TEŠÍÍÍM
KOLIKATY DPO??
michaellevik píše:michaelas2010 píše:JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ŽEBY SE ZADAŘILO???? ZATÍM POTICHOUČKU GRATULUJU
tak jsem zkousela testik a je tam slaboulinka druha carka![]()
. A MOOOOC SE TEŠÍÍÍM
KOLIKATY DPO??
Ahoj holky, tak jsem se zase přihlásila, měla jsem pár dní pauzu. ![]()
A koukám, že tu jsou dvě těhulky, no to je paráda, holky, moc gratuluju a držím palce, ať je všechno v pořádku, čárky sílí a mimi se drží a roste.
![]()