Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
6.10.11 06:46
taky si myslim že m
Paige píše:
Ahojte, holky :mavam:
tak jsem udělala fotku, je dost mizerná, ale čárky tam zhruba vidět jsou.
Vždycky jsem měla 28 dnů cyklus, přesný jak hodinky ale posledního půl roku, co se snažíme je to takový rozházený, poslední dva měsíce ale 29 dnů.
Mrzí mě že vám to tento měsíc nevyšlo, ale určitě to už brzo musí vyjít, moc vám to oběma přeju :kytka:

nejsi náhodou tehule???? :think: jinak ovulační testy taky ukazujou tehu v dobe už dáááávno po ovulce a těsně před MS. skoušela si ted T testík?? možna budeš překvapena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.10.11 06:51

michaelas2010. ja jsem si ho včera taky koupila kontryhel ňať. balíček za 28 kč tak jsem hned vzala 2. a docela mi i chutná a piju ho dokonce neslazenej a to že u mě čaj musí byt jak med a ten to nějak nepotřebuje je sam o sobě dobrej a chutna mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
6.10.11 09:00

ja kopila od gresika holky ve skupine ho pily a pak byli tehule,tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
6.10.11 09:31

Holky, nebláznite, ani nevíte jak bych byla šťastná, úplně se mně motá hlava, to by snad ani nemohla být pravda. Zrovna dneska se mně zdálo že jsem porodila :))
No to byl teda fakt úlet :pankac:
Dneska povalím pro testík, jestli to teda přes den nedostanu. Moc vám děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
6.10.11 09:39

tak dej vedet jak dopadl budeme se tesit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
6.10.11 19:28

ahojky takl me zacinaji bolet prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.10.11 06:26
michaelas2010 píše:
tak dej vedet jak dopadl budeme se tesit :lol:
:palec: to je snad dobré znamení?? ne??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
7.10.11 08:07

Holkyyyyyyy, tak mám tam //, jupíííííííí :hug: tak silný a hned se ukázaly, tak snad to není omyl. Hned jsem se objednala na gyndu, před rokem to v 6tt nedopadlo, tak bojim bojim, ale určo to bude tentokrát v poho. Tak moc moc děkuju za rady, přeju vám, ať taky najdete co nejdřív // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
7.10.11 09:00
tak gratuluju a at je vse vporadku
Paige píše:
Holkyyyyyyy, tak mám tam //, jupíííííííí :hug: tak silný a hned se ukázaly, tak snad to není omyl. Hned jsem se objednala na gyndu, před rokem to v 6tt nedopadlo, tak bojim bojim, ale určo to bude tentokrát v poho. Tak moc moc děkuju za rady, přeju vám, ať taky najdete co nejdřív // :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
7.10.11 09:02

jinak me zacinaji bolet prsa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
7.10.11 09:43

tak jsem zkousela testik a je tam slaboulinka druha carka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.10.11 13:45
Paige píše:
Holkyyyyyyy, tak mám tam //, jupíííííííí :hug: tak silný a hned se ukázaly, tak snad to není omyl. Hned jsem se objednala na gyndu, před rokem to v 6tt nedopadlo, tak bojim bojim, ale určo to bude tentokrát v poho. Tak moc moc děkuju za rady, přeju vám, ať taky najdete co nejdřív // :hug:

jupíííííííííí jupííííííííííí jupííííííííííííííí jééééééééé supééééééééér waaaaaaaaaaaaaaaaaw kraaaaaaasa juj až mi slzičky vylítli. MOC MOC MOC GRATULUJU SI SKVĚLAAAA :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.10.11 13:47
michaelas2010 píše:
tak jsem zkousela testik a je tam slaboulinka druha carka

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ŽEBY SE ZADAŘILO???? ZATÍM POTICHOUČKU GRATULUJU :kytka: :kytka: . A MOOOOC SE TEŠÍÍÍM :dance: KOLIKATY DPO??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
7.10.11 18:59
to nevim
michaellevik píše:
michaelas2010 píše:
tak jsem zkousela testik a je tam slaboulinka druha carka
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ŽEBY SE ZADAŘILO???? ZATÍM POTICHOUČKU GRATULUJU :kytka: :kytka: . A MOOOOC SE TEŠÍÍÍM :dance: KOLIKATY DPO??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.10.11 18:39

Ahoj holky, tak jsem se zase přihlásila, měla jsem pár dní pauzu. :mrgreen:
A koukám, že tu jsou dvě těhulky, no to je paráda, holky, moc gratuluju a držím palce, ať je všechno v pořádku, čárky sílí a mimi se drží a roste. :-D :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí