Ovulace a BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13002
3.10.11 20:54
:palec:
michaellevik píše:
1veverka píše:
No ahoj, ty jsi nějaká vysmátá. :mrgreen:
no to asi proto že ovu testy jak z pohadky a muchlinkovani asi taky ji natáhlo usměv od ucha k uchu že?? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 20:54
1veverka píše:
Jooo, tak to bych chápala. :mrgreen:
I když u nás taky bylo o víkendu „plodné veselo“. :lol: Jen ta ovu chyběla, i když co já vím, ovu test jsem neviděla už x měsíců. :mrgreen:

hehe no kdo ví možna to bude trefa do černého :pankac: . vím že si každej říka at to je cokoliv jen at je to zdrave. ale co bys chtela ?? kluka nebo holku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
3.10.11 20:55
zatim nic noveho devcata uvidi se pristi tyden
michaellevik píše:
michaelas2010 píše:
ahojky devcata¨ :lol:
ahojky. co nove??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 20:57

Jasně, zdravé mimi, to je priorita. Ale kdybych si jako fakt mohla vybrat, tak bych o tisícinu procenta chtěla radši holčičku. :srdce: :dance:
A manža taky, sice už máme doma teď takříkajíc „přebuchtováno“ (když počítám zvířectvo), ale byl by asi rád… :-)
A co ty? Máš rozhodnuto? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 21:02
1veverka píše:
Jasně, zdravé mimi, to je priorita. Ale kdybych si jako fakt mohla vybrat, tak bych o tisícinu procenta chtěla radši holčičku. :srdce: :dance:
A manža taky, sice už máme doma teď takříkajíc „přebuchtováno“ (když počítám zvířectvo), ale byl by asi rád… :-)
A co ty? Máš rozhodnuto? :mrgreen:

no u mě jasná holčička :srdce: :srdce: :srdce: ale přítel chce kluka ale řekl že když to bude holka tak se svět nezhrouti holky do toho!!!!! doufam že prítel měl víc X spermošku než Y. prej zadělavani v ovu to je spíš na hluky tak jsem zvědavá co z toho bude ( teda jestli to bude) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
3.10.11 21:02

nom ja bych byla pro holcicku a nejak podvedome vim ze bude prvni holcicka ,a pritel by byl radsi pro kluka ale i holcicku :mrgreen: je mu to jedno hlavne kdyz to bude zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
3.10.11 21:03
no my snad vychytali ovu tak ze by chlapecek? :lol:
michaellevik píše:
1veverka píše:
no u mě jasná holčička :srdce: :srdce: :srdce: ale přítel chce kluka ale řekl že když to bude holka tak se svět nezhrouti holky do toho!!!!! doufam že prítel měl víc X spermošku než Y. prej zadělavani v ovu to je spíš na hluky tak jsem zvědavá co z toho bude ( teda jestli to bude) :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 21:06
michaelas2010 píše:
no my snad vychytali ovu tak ze by chlapecek? :lol:
michaellevik píše:
1veverka píše:
no u mě jasná holčička :srdce: :srdce: :srdce: ale přítel chce kluka ale řekl že když to bude holka tak se svět nezhrouti holky do toho!!!!! doufam že prítel měl víc X spermošku než Y. prej zadělavani v ovu to je spíš na hluky tak jsem zvědavá co z toho bude ( teda jestli to bude) :nevim:

hehe no my taky. :hug: prímo v den ovu a pak už nic tak že jestli se to povede tak to bude zazrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 21:18

Tak my jsme tu, koukám, všechny čekatelky na holčičky. :-P
Já bych brala cokoliv, ale nějak si v nitru duše maluju pořád jen tu holčičku. :nevim: Už od dětství jsem přesvědčená, že budu mít dvě holky, ale třicítka na krku a mám jen hafana - fenku. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 21:22
1veverka píše:
Tak my jsme tu, koukám, všechny čekatelky na holčičky. :-P
Já bych brala cokoliv, ale nějak si v nitru duše maluju pořád jen tu holčičku. :nevim: Už od dětství jsem přesvědčená, že budu mít dvě holky, ale třicítka na krku a mám jen hafana - fenku. :cert: :mrgreen:

níííííc prostě se musíme domluvit že do vánoc budou // a hotovo. ja teď 12.10 mam narozeniny tak bych si k nim přala ten testík s //. to by byl muj nej nej největší darek na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.10.11 21:27

no vím že je ještě przo ale dnešního dne mam už tak nějak asi dost jdu do vany a na barandově jde fontana pre zuzanu to jsem snad nevidela 100 let tak to skouknu a pujdu haju a budu se tesit na nove doufam že lepší rano. tak paaaa holky a zííííítra nastup :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 21:28

Jéé, tak to jsme jen o den. :mrgreen: A já chci stejný dárek. :-P
Ale i výsledek krve jako jasné těhu by stačil. :dance: Případně už utz, překonala bych to, že jsem si nemohla těhu užívat o měsíc dřív, když se tak schovávalo. :-D
Dělala jsem ten test, není tam skoro ani ten duch, mě ty testy prostě nemaj rádi nebo co. :nevim: A já nemám ráda je. :cert: :mrgreen:

A já se tu budu ještě plácat, ale všem dobrou noc. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
3.10.11 21:31

ja mam svatek az 19.10 jeste si pocka taky by to byl hezky darek k svatku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 21:33

No to nevadí, dostala bys předčasný dárek. :mrgreen: Prostě příroda by nám mohla rozdat holčičky a my už si je rozeberem. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
3.10.11 21:36
jasne :palec:
1veverka píše:
No to nevadí, dostala bys předčasný dárek. :mrgreen: Prostě příroda by nám mohla rozdat holčičky a my už si je rozeberem. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí