Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono hlavně záleží na tom, jakou teplotu máš normálně a hlavně jak dlouho po ovu.
Osmnáct dní po ovu už by tyhle teploty vypadaly pravděpodobně na těhu.
Ale nedá se na to sázet. Už jsem viděla těhu křivky s teplotou okolo 36 stupňů, ale i netěhu, kde začínala holka s minimem okolo 36,8. ![]()
No, kdybys to už fakt nemohla vydržet, tak ten test zkus, ta částka za ty papírky není nijak závratná, přinjehorším tam nic ještě nenajdeš, no… ![]()
ahojky. no jsem 8 dni po ovulaci. muze se ta teplota tak dlouho drzet nahore ?? normal mam tak 36,6 36,7.Hm no dnes jsem si ten testik udelala a bohuzel ani ťuk. ale asi fakt je brzičko. a co ty??
Ahoj, čím dýl se udrží teplota nahoře, tím líp.
Uvádí se, že pokud se teplota drží nahoře 18 dní, vypadá to na těhu. ![]()
Osm dní po ovulaci, to se mimi ještě ani nemuselo zavrtat a hcg se uvolní až potom, nejdřív do krve a pak až do moči, takže je fakt brzy. ![]()
Já nějak nic, ms nikde, teploty lítají, testy bílé, začínám mít pocit, že je to jen pořádná hormonální nerovnováha. ![]()
juj nezavidim ti.a přidal se mi dalši přiznak. ehm ehm teda doufam. jak žensky píšou že se jim zvětšujou prsa tak ja je mam normal ale jedna bradavka se mi nejak víc zakulatela a je na 1pohled večší. takovej dudlík no ale ta druha nic. no chapes to ?? a v pravem me dnes píchalo ale to bylo takove pich a nic pich a nic. jsem z toho magor
asi se moc sleduju ale to prso jsem si všimla hned
Tak to se mi taky stává teď, že mi v prsou píchá a jakoby po stranách pobolívá, pak zase den nic, ale jestli by se mi zvětšovaly, to fakt nevím, jestli bych poznala. ![]()
No, u tebe to vypadá dost dobře, to by mohlo klapnout. ![]()
jeeeej dekuji moc si me potesila
. ale fakt jsem se z ty bradavky az smaaaaala uplne bambule jak nepřatelská střela
. a ty chute jsou otřesny. ja se najim a normalne v žaludku citim pořád prázdno a lovím co bych zase sežrala
. jak to tak půjde dál tak za chvilku budu mít 120kg
Tak to musí být zajímavý pohled, aby se pak to mimino těch prsou nebálo.
![]()
Mně je zase už třetí den nějak divně, tak jako že blivno, ale nezvracím, jen si připadám, jako bych právě slezla z kolotoče.
![]()
To jsem celá zvědavá, co z toho bude. ![]()
Jo a žravá, to jsem pořád, ale ne chutě, ale fakt hlad, něco sním a za chvíli mi jdou takový ty hladový bublinky do krku.
![]()
jéééje to ja se toho nebojim že se mimino bude prsou bát. totiž ja je mam tak malinké že když si jdu kupovat podprdu a ptají se na číslo tak jim říkam že něco pod nulou
. asi když se zvěčší tak to na nich poznám asi lehce. a s tema bublinkama se uplne shodujem. ted jsem dovařila bramb. kaši a filé napapkala jsem se a šla si zapalit na balkon. vratila jsem se a normalne se mi zvedl kufr
ze smradu jak jsem smažila to filé. ale pred tim nic. rozdejchala jsem to
Noooo, tak to je fakt nadějné, mně se zatím z ničeho kufr nezvedá. ![]()
S těma prsama, tos mě rozesmála.
Pod nulou… ![]()
Ale je pravda, že já mám větší, zato moc rozdíl nepoznám.
![]()
Mně šla teplota tak nízko, že si říkám, že být z tohohle mimi, tak leda eskymák.
Špinění se pro dnešek rozhodlo neukázat, tak jsem celá zvědavá, co bude dál. ![]()
a ty teď špiníš jako že to měla být M ? pokuď jo tak taky to nevypadá špatně
. eskimak
neboj až se ti to narodí bude mít červenou bambulku a nikdy mu nebude zima bude to velkej otužilec uvidíš. no mě jen včera po 1 bylo trošku šoufl jinak nic.ani cigara mi nevadi. a pred 5 lety jsem byla tehotna (bohužel to ve 3a pul měsíci muselo jit prič) protože jsem podstupovala naročnou léčbu tak mi taky nebylo vubec špatně možna se zvětsili ty prsa ale jinak žádne příznaky a na UZ ve 3 tydnu jen mala bublinka prazdna tak nedokazal prej posoudit jestli to je tehu
jeeeeeeeeej ten je kraaaasnej. šupky dupky do pelišku a tulinkovat se a tulinkovat
![]()
michaellevik: Tak teoreticky by to mohlo být místo ms, jenže já mám ms absolutně nepravidelnou a nevyzpytatelnou.
![]()
Takže je možné, že to místo ms je, ale je možné, že i není. Já nemám nic jen tak jednoduchý. ![]()
A ty už máš zkušenost, i když špatnou, jaké to je, být těhu, to bys pak mohla odhadnout, jestli je to jako minule.
![]()
I když možná že jako jsme každá jiná, i každé těhu je jiné. Zkrátka vyznat se v tom, nebude jen tak. ![]()
michaelas2010: Krásně pozitivní, tak tfuj tfuj, ať se to povede.
![]()
… šmarjáá, se mi to nějak seklo… ![]()
Příspěvek upraven 29.09.11 v 15:44