Gynet Orlová - zkušenosti

1575
26.9.11 19:02

Gynet Orlová

Ahojky holky… :kytka:
Uvažuju o změně gynekologa a napadl mě Gynet Orlová, tak by mě zajímalo jaké máte kdo zkušenosti a dojmy, případně ke kterému Dr. v Gynetu chodit… :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
26.9.11 19:12

Ahojky,

já chodím do Ostravy-Výškovic k dr. Kudělkové a jsem nadmíru spokojená :palec: Lidská, jemná při vyšetřování, upřímná a s úsměvem odpoví i na tu nejblbější otázku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
26.9.11 19:41

Já chodím do Orlové, hodila jsem k dr. Kudělkové, když jsem čekala syna, tak k dr. Černotové, obě milé, lidské, teď si z nich vybírám, jak se mi hodí termín :-D Doktor Capka mi nějak nesedl. O Kudělkovi jsem slyšela samé pozitivní ohlasy, profesionál na svém místě. I sestřička je fajn, mají to tam hezky zařízené, že si ani nepřipadám jako u doktora. Až na televizi v čekárně, kde hraje dokola to samé :-P Celkově je podle mě Gynet nej gyn. ordinace v Orlové. A v ostravské ordinaci jsou taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.9.11 19:42

KačuliKačko:-D tak takovou Dr. bych taky potřebovala… :mrgreen: Ale právě mi včera říkala kamarádka, že u Dr. Kudělkové byla asi ve druhém měsíci těhotenství a jelikož pracovala tenkrát jako servírka v pizzerce, tahala těžké sudy, a celkově tohle povolání není nic moc v těhu…chtěla raději nemocenskou a ona jí ji nenapsala, že to není nemoc a že by to tak chtěl každý… :roll: Tak nevím, souhlasím sice s tím že těhotenství není nemoc, ale asi by se měl brát trochu ohled na to co kdo dělá za práci… Jinak se ale od té doby mohlo leccos změnit, když píšeš že jsi nadmíru spokojená… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.9.11 19:46

haninko…super, jsem moc ráda za další pozitivní reakci… :palec: :wink: A přecházela jsi tam od nějakého jiného Dr.? Jinak souhlas ohledně Dr. Capky, taky nějak nemám důvěru…takže bych si určitě vybrala mezi ostatníma, pokud je ta možnost a nejdeš pokaždé k někomu jinému, ale to asi ne..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 19:47

Sonipo,

no já měla předtím starší gyn.dr. a ta se ke mně chovala jak k nějakému frackovi, takže jsem ted opravdu moc spokojená s přístupem, péčí a tak. ;-)
Možná jen taková blbinka, ale je to první doktorka, co se mi představila a pokaždé, když přijdu, podá mi ruku a zeptá se jak se mám, při odchodu taky podá ruku a řekne „mějte se hezky“.

Já šla po asi 5 letech k dr., měla jsem tou dobou už 10 let danu a opravdu si nemůžu stěžovat na to, že by mi vynadala nebo byla nešetrná při vytahování a informování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.9.11 19:51

KačuliKačko…tak to je moc pěkný přístup… :wink: Já mám sice doktora mladého ale z toho jeho chování při posledních dvou návštěvách nejsem zrovna dvakrát nadšená, spíš hoodně zklamaná a vůbec tak nějak z celé tamní ordinace, takže ač nerada po nějakých 17 letech asi budu muset měnit… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 19:53
sonipa píše:
KačuliKačko…tak to je moc pěkný přístup… :wink: Já mám sice doktora mladého ale z toho jeho chování při posledních dvou návštěvách nejsem zrovna dvakrát nadšená, spíš hoodně zklamaná a vůbec tak nějak z celé tamní ordinace, takže ač nerada po nějakých 17 letech asi budu muset měnit… :-?

Změna je život ;-) Určitě změnu zkus, uvidíš, jak budeš ty spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
26.9.11 20:20

sonipo Můžeš se objednat, ke komu chceš, sestra se vždycky ptá. Já jsem předtím chodila do nemocnice ke Kozlovi, ještě tam byl tehdy Peták a ten mě dokonale vyděsil, že jsem se pak na prohlídky vykvajzla, dokud jsem neobjevila Gynet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
26.9.11 20:33

Ahoj, já chodím k doktoru Capkovi, ale budu přecházet, některé jeho řeči mi opravdu vadí, neustále „tlačení“ do tělíska už mi leze na nervy :twisted: Takže bych vybírala z těch ostatních :lol:

Příspěvek upraven 26.09.11 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
26.9.11 20:34

posláno 2krát, mažu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
26.9.11 20:41

Jo a ještě holky, nemáte nějaké info o gynekoložce Wiedermannové Aleně? Uvažovala jsem, že bych šla k ní, bude mít teď ordinaci kousek od našeho bytu, ale nevím, jaká je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
26.9.11 20:59

KačuliKačko…to máš pravdu, změna je život, zítra se tam asi skočím poptat, vyhovovalo by mi kdybych si nemusela sama brát kartu a vyřídili si to Dr. mezi sebou…nevíte jak to funguje?
haninko…no tam já právě chodím, Dr. Kozel byl v pohodě, párkrát jsem zažila i Dr. Petáka a nějak mě nevyděsil :mrgreen: Takže ty jsi asi problém s kartou neřešila…?
davmi…no o doktorce Wiedermannové jsem taky moc pozitivního neslyšela…zrovna dneska když jsem tam byla, se stěhovala do té nové ordinace…bude tady kousíček vedle, ale to si raději udělám malinko „větší procházku“ do toho Gynetu…každopádně asi bydlíme někde blízko sebe… 8-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 21:04

Sonipo,

já si nezařizovala nic, žádný převod karty, jen se mně vyptávala na porod, zda byly problémy a co za dobu po porodu. Víc nic ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
4.10.11 15:08

Ahojky holky… :kytka:
Tak by mě zajímalo, jak v Gynetu vlastně probíhá taková návštěva Dr., ať se nemusím hloupě vyptávat sestřičky… :-) ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí