Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gynex jsem brala už vícekrát, naposledy letos na jaře, po samovolném potratu jsem marně čekala na injekci a chtěla jsem mít pravidelný cyklus, tak jsem brala Gynex, ale nepomohl mi, stejně jsem musela chodit na vyvolávací injekce. Ale možná jsem ho brala krátce (1 měsíc).
Daria
Ahoj holky,
chtěla bych začít užívat gynex. četla jsem tu hodně o jeho pozitivních výsledcích:-D taky se snažíme o mimi. vysadila jsem HA v srpnu, teď mám druhý cyklus a v pohodě. první přišel po 28 dnech, ten druhý teď po 27 dnech. cítím se v pohodě, ale už se nijak nechráníme, ale mimi stále nikde:-D chtěla jsem se zeptat, jestli se gynex může používat, i když nemám žádné problémy s menzes. četla jsem o něm, že má srovnat cyklus a podobně - ale toto se mě netýká. a jestli se po něm netloustne, nebo případné jiné vedlejší účinky
díky ![]()
Ahoj Evulkanov, jsem na tom úplně stejně. HA jsem vysadila v červenci, ale mimi nepřichází. Cykly po vysazení jsem měla 28 dní, ted poslední 2 cykly 31, vše v porádku. Gynex jsem si objednala taky a dnes začala brát ( 1. den cyklu ), doufám, že pomůže
. Naopak snižuje chut na sladké, takže tloustnout určitě ne, srovná asi vše. Je na psychickou pohodu, na vše. Tak uvidíme…
Ahoj Dario.já si ho právě objednala na netu, pozítří by měl dorazit. jsem zvědavá, zda pomůže. říkám si, že je ještě brzy, abych šílela, že se nadaří, když jsem v srpnu vysadila HA. ale v červnu jsem byla na prevenci a vše v pořádku. taky se říká, že se po vysazeni HA nějaký čas neovuluje.tak nevím. snad to pomůže, ať se můžeme těšit z malého mimi. my bysme jako první rádi kluka, ale pokud to bude holka, tak nevadí samozřejmě
![]()
Ahoj holky, dva a půl roku snažení o mimčo, pak mi kamarádka, která pracuje v lékárně poradila gynex a za dva měsíce těhu. Říkala, že musím užívat 3 měsíce, tak jsem koupila rovnou 3 lahvičky a dvě mi zůstali, nenačaté do 10/2021. Kdybyste některá měla zájem, tak ráda poskytnu
Mějte se a Všem držím palečky ![]()
Ahojte holky, já teda neužívala gynex, ale právě černý rybíz- maliník (přikládám foto).
Užívá se to podle kilogramů, takže tolik kapek kolik vážíte kilo a rozdělíte si to číslo na dvakrát a jednu várku ráno druhou večer. Lahvička mi vydržela nějak okolo toho jednoho měsíce a hned jsem otěhotněla, takže já můžu doporučit tohle! ![]()
Ahoj holky,
nedaří se nám počít miminko. Já nemám ovulaci a když mi doktorka napsala Clostilbegyt, udělala se mi po něm místo vajíčka cysta. Objednala jsem si gynex, který poctivě baštím. Máte s ním některá zkušenost? Dík a mějte se