Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano může to dělat Gynex. Taky mi to dělal. Ale já vydržela a cca po 5ti měsících jsem začala mít ms krásně pravidelnou.
Nicméně znám případy, kdy se to kapkami ještě zhoršilo…
@Markéta188 dobře, děkuji - uvidím, já zatím používám jenom týden, takže zatím nic kromě dnešního zaspineni nepozoruji, ale snad se to upraví
Ahoj,
mám celkem šílené cykly - nepravidelné, někdy to přijde po 30 dnech, někdy MS chodí klidně po 2 měsících, někdy silné a bolestivé, někdy úplně v pohodě, bezbolestné a akorát. Každopádně rozhodla jsem se s tím něco dělat a tak jsem si koupila kapky Gynex a zároveň kontryhelový čaj. Zatím beru jen kapky. Beru je teď zhruba týden, začala jsem v sobotu. MS mi skončila minulý pátek, tak jsem to začala brát hned potom. Každopádně dneska jsem začala lehce špinit, jen takové narůžovělé, po utreni. Sex sice byl, ale chráněný, minulou neděli.
Je normální, že takto špiním s Gynexem? Napadlo mě, zda to není ovulace třeba, ale já to na sobě nepoznám, prakticky ani nevím, zda nemám anovulační cykly. Ještě jsem na internetu našla uhnizdovani, ale to nejspíše nebude můj případ

Jinak od doktorky jsem vyšetřena, mám hormonální nervnovahu, to vim, ale doktorka mi ted v zimě umřela na covid, takže zatím to chci zkusit vzít do svých rukou, nez si najdu přes léto nekoho jiného. O miminko se nesnažím, ještě mám čas, spíše si to chci jen trochu srovnat.
Děkuji!