Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, dohromady to neber. Oboje jsou byliny a můžou se navzájem tlouct. Bylinný preparát vždycky jen jeden!
@Janli Děkuji taky jsem si to myslela, ale chtěla jsem mít jistotu. A ještě se zeptám, asi není dobré např. jeden den gynex, druhý ten čaj a třetí ten gynex zase atd., že?
@Zetmi ne, to taky ani náhodou. Drž se gynexu, ten čaj stejně nebudu extra účinný.
@Janli Díky ti, bohužel už sem si dneska jeden šálek uvařila s tím že kdyžtak nechám ten gynex ležet. Myslíš že jeden šálek může uškodit?
@Janli píše:
Ne, dohromady to neber. Oboje jsou byliny a můžou se navzájem tlouct. Bylinný preparát vždycky jen jeden!
To je blbost. Od energy jsem brala 2 bylinne preparaty a k tomu mi dala i caj, zas uplne jine byliny. A nic se nebilo.
Kdyz bude brat gynex rano a vecer a v poledne salek caje, nic se bit nebude. Zas nesir bludy.
@Verun83 měla by sis uvědomit, že byliny jsou drogy. Některé i poměrně silné a hlavně mohou být s opačným principem účinku. Nikdy by je člověk bez znalostí neměl kombinovat dohromady. Jedna bylina může ovlivňovat druhou a buď její účinek úplně zrušit nebo naopak umocnit nežádoucím směrem. Gynex, sám o sobě, je silný a komplexní preparát a užívat k němu další byliny je hazard. Hlavně v případě zakladatelky, která má PCO. Taky si nenabereš z lékárničky plnou hrst léků aniž by jsi věděla jakou interakci budou mít léky mezi sebou. Pokud děláš sama na sobě hokusy pokusy, tvoje věc. Ale nedoporučuj to druhým.
@Janli píše:
@Verun83 měla by sis uvědomit, že byliny jsou drogy. Některé i poměrně silné a hlavně mohou být s opačným principem účinku. Nikdy by je člověk bez znalostí neměl kombinovat dohromady. Jedna bylina může ovlivňovat druhou a buď její účinek úplně zrušit nebo naopak umocnit nežádoucím směrem. Gynex, sám o sobě, je silný a komplexní preparát a užívat k němu další byliny je hazard. Hlavně v případě zakladatelky, která má PCO. Taky si nenabereš z lékárničky plnou hrst léků aniž by jsi věděla jakou interakci budou mít léky mezi sebou. Pokud děláš sama na sobě hokusy pokusy, tvoje věc. Ale nedoporučuj to druhým.
Sama si psala, ze caj nebude mit asi moc ucinek. A ted tu pises o drogach.
A energy jsem brala od pani,co to dela, byvala lekarka. Dost mi pomohla. A podarilo se mi otehotnet. Takze ze sve hlavy to nemam.
@Verun83 ale to je v pořádku, pokud ti to nastaví člověk, co tomu rozumí. Ovšem kombinovat něco jen od oka není rozumné. My o čaji, který si zakladatelka koupila, nevíme nic. Neznáme jeho složení, účinky..... Proto nelze užívání dohromady doporučit. Tohle patří do rukou odborníka. Sama s tady v diskuzích můžeš přečíst kolik žen si rozházelo do té doby pravidelný cyklus jen proto, že si začaly užívat byliny jak je napadlo. Ano, nevěřím moc čajům z lékáren, ale může v nich být něco, co ovlivní účinek gynexu.
@Janli děkuji, ještě bych se zeptala a ten gynex s jakýmsi anpulema s mateří kašičkou a ženšenem asi Aky ne že? Známá prej brala tu jen ty ampule a čaj a dvakrát otěhotněla, ale asi je Blbost to taky Kombinovat.?
@Zetmi píše:
@Janli děkuji, ještě bych se zeptala a ten gynex s jakýmsi anpulema s mateří kašičkou a ženšenem asi Aky ne že? Známá prej brala tu jen ty ampule a čaj a dvakrát otěhotněla, ale asi je Blbost to taky Kombinovat.?
Hele, nebylo by lepsi zajit nekam do bylinkarstvi a tam se poradit? Ja byliny kombinuju bezne, nikdy zadnej problem nebyl. A to se v bylinach pohybuji zhruba 13 let. Muj tcm terapeut bylin kombinuje mnohem vic a zadnej problem. Fakt bych nestresovala kvuli nejakemu caji.
Ahoj holky, který den cyklu začít užívat Gynex? Je to jedno?
Ahoj prosím o radu, muzou kapky zpusobit tlat v podbřišku cca od 6dpo? Nidky sem ms necitila a ted beru 1mesic kapky.
Muzes oboje